Pozdrav Svima

Status
Not open for further replies.
re

re

E pa onda znas kako je tamo. Nije permanent placa, no kompenzira se sa mjesecnim iznosima, a firma je Deep Sea Supply UK -Tidewater. Ima nasih ljudi, ali jako malo. Traze odlicno poznavanje Engleskog ( struka ) a imas i posebne testove prije nego te zaposle. Sada su me prebacili na drugu firmu, ali opet ista grupacija.

Sada idem malo u Med Sea... zasluzija nakon ovoliko godina NSea.

Re : AHTS

Re : AHTS

Ima li netko iskustva sa AHTS ?! Firma mi trazi 1 kuverte !!!!! Uvjet je iskustvo .... Odlazak bi bija oko nove godine..... isli bi skupa na brod :)
Ugovor je 2/2 ... ovo nije preko agencije nego direct na firmu...

KMAR 404 & Kina

KMAR 404 & Kina

Za vasu informaciju, Deep Sea Supply nema brodova gradjenih u Kini. Pored Kmar 404 koji su gradjeni u Norveskoj imaju jos dva broda isto gradjena u Norveskoj (1 AHTS i 1 PSV) i imaju brodove gradjene i Indiji (AHTS i PSV) i u Singapuru (AHTS).

sve ti je to danas isto,sa zutima ces rjesit probleme u godinu,sa norvezinima u 6 miseci

ali niko nije napravija brod bez da imas sranje prvih 6 miseci

evo upravo san u skveru na jednome novome i znan otprilike sta me ceka a ne mogu nista

tuc ih,gubin,a kad rade 3 ure dnevno bez obzira koliko ih pritiska,uzmi najvaznije i pisi

Last edited by a moderator:
Evo je sa mnom na brodu Englez - prvi kuverte i on je bio na neku englesku firmu, koja je imala 6 brodova gradjenih u Norveskoj i svi su imali iste greske i oni su upozoravali skver na to ali ih ovi nisu sljivili niti 5%. I sve dok sa brodom nisu skoro zalipili za platformu, skver nije htio nista na praviti. Tako je bilo na prvom brodu i onda i na svim ostalima. U skveru nisu htili to napraviti i gotovo - a tribali su samo software pitcha nastimati pravilno.

Za vasu informaciju, Deep Sea Supply nema brodova gradjenih u Kini. Pored Kmar 404 koji su gradjeni u Norveskoj imaju jos dva broda isto gradjena u Norveskoj (1 AHTS i 1 PSV) i imaju brodove gradjene i Indiji (AHTS i PSV) i u Singapuru (AHTS).
Znam da su KMAR 404 gradeni u Norveskoj to su bivsi brodovi od Tidewatera,a sad TDW ima menagment nad njima,a na ove druge brodove sam mislija na Indiju a ne Kinu moja greska. Ako se ne varam imas na Sea Bera 4 ili 5 hrvata i bilo ih je i na Sea wolfa i na Sea jaguara kad je radija brod u Indoneziji

ma ljudi,ja san na novi heavy lift sa kapon drza gvardiju misec ipo 6-6,jer softwer je jeba stvar,toliko in je tribalo da dojdu,u 10 min rjesija problem,fuma san ali tuc tehnicara nebi mi bas pomoglo,radje bi ubija idiota u kancelariju od moje firme kojemu san sla warranty claime,uglavnom,osin toga i jos 175 prigovora u misec ipo,nismo imali problema nakon toga,prst u uvo,sad ih pokusavan trat u skveru da mi srede elementarne stvari,ali san zakljucija da san ka don kihot,oni rade sta oce i alo,pa ja lipo raporte na firmu,neka se oni jebu sa njima,a ne sa menon,ali kad ovo dojde u afriku,bicu malo manje ode,imacu posla ka u prici,ali virujte mi,koji put je lakse sam napravit nego gledat idiote ispri sebe

Ja sam neko vrime radio za njih i sada su Hrvati na Ocelota, Jaguara, Cheetah, Hawk i mozda na kojem PSV u Zapadnoj Africi. A koliko ja znam TD ima management nad samo jednim brodom ostali su ili u OSM ili TSM.

kako kotira iskustvo ka barge master za suplajere i ah

pardon,c/e on hotel barge

Last edited by a moderator:
prestavljane!

prestavljane!

pozdrav svima!
vec duze vrijeme sam registriran na ovome portalu ali se slabo koristim sa njime.
Da se prestavim 2/0 cma-cgm vecina ste culi za nju! neki kazu lose , neki odlicno ja dobro ali moze i bolje!
volio bi se maknuti na offshore ali mi fali famozno "iskustvo"!
nadam se da mi moze netko pomoci?
unaprijed zahvaljujem

Status
Not open for further replies.
Back