Pozdrav, pitanje o prekvalifikaciji

hockey

New member
Pozdrav, zanima me kakva je situacija u vezi prekvalifikacija za brodostrojara konkretno?? Da li se još uvijek može s time na brod i da li kompanije gledaju drugačije ako imate prekvalifikaciju zavrsenu a ne srednju na vrijeme? da li je problem sto sam blizu tridesetih za asistenturu?
hvala

Pozdrav, zanima me kakva je situacija u vezi prekvalifikacija za brodostrojara konkretno?? Da li se još uvijek može s time na brod i da li kompanije gledaju drugačije ako imate prekvalifikaciju zavrsenu a ne srednju na vrijeme? da li je problem sto sam blizu tridesetih za asistenturu?
hvala
Nije kasno a kompanije ti ionako gledaju samo certifikate a tvoje je na koji ces ih nacin pribaviti/položiti.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Jedna stvar je fakultet, a jedno je ubrzani tecaj.

Fakultet je mislim godina 8000 kn i traje min 3 godine. Za ubrzani tecaj trebas imat navigaciju kao casnik i nesto skuplje je od fakulteta.
Prekvalifikacija preko srednje pomorske skole o tome ne znam nista.

Zdravlje? Dobro se raspitaj je li mozes plovit sa svojim zdravstvenim problemima, vidim da pises da si dva puta morala odustajat od skole....

hvala

šta je kasno.... pa na Golara se ukrcavaju za asistente sa punih 40 - 50 godina....

Back