Postovanje, gospodo!

Status
Not open for further replies.

blu3m3r

New member
Imam 29g., volim sve sta vole i mladi a u zadnje vrijeme najvise volim ovaj Forum :D , pa rekoh da se predstavim. Uz ovaj forum, naravno volim i more, po struci sam elektronicar, polozio D2, D12, bih ja i D13 ali nazalost nisam imao dovoljno novaca i svejedno, usprkos beznađu ja se nadam :cool: da cu naci svoje mjesto na nekom brodu koji ce me odvesti do nekih dalekih toplih i opojnih mora i obala ;) :D ... Lijep pozdrav svima!

Lijep pozdrav svima!

Vidio sam na Internetu, Disney ima neke novogradnje s kojima stupaju u biznis. (The Disney Dream sailed its maiden voyage in 2011, and the Disney Fantasy sails its maiden voyage in 2012.) Baci oko, i poÅ¡alji ljeÅ¡ku - možda budeÅ¡ imao sreće. Inače, BTW, rukovodim se onom: "Kada pozdravom pozdravljeni budete, joÅ¡ ljepÅ¡im otpozdravite ili uzvratite, jer će Allah za sve obračun tražiti". Tako se kaže u časnom Ku'ranu! Pa tako, eo - piva:

:uzdravlje

Last edited:
... upravo sam poslao aplikaciju...

Kažem, može se desiti da budeÅ¡ imao sreću. Znam neke ljude koji upravo ovih dana idu na ukrcaj na ovaj brod koji im je iziÅ¡ao zadnji. Čeprkali po Internetu, javili se i bez ičije preporuke upali prvi put na ovu kompaniju. Intervju je obavljen preko Skype - znači - you must be able to express yourself in english... (needless to say).

Živio i želim ti uspjeh.

Status
Not open for further replies.
Back