Bas me zanima gdje to u offshoreu ne priznaju nesto sto je OPITO odobrio.
Slazem se. Ovisi od firme do firme, o njihovim zahtjevima. Ali slozit ces se da vecina firmi koja nudi poslove trazi da BOSIET bude OPITO approved, zar ne? Zasto si onda, ako vec polazes o svom trosku, ogranicavati izbor potencijalnih poslodavaca BOSIET-om koji u vecini firmi nece biti prihvacen.
Da se razumijemo, nemam nista protiv Adriamara i Barake, ali nije bas ok ljudima prodavati price da je OPITO approved ako nije jer osobno mislim da to nije bas beznacajna stvar. Kolega autor ovog posta je to otkrio na tezi nacin. Ne znam kako te stvari idu ali mislim da su u proteklih par godina u Adriamaru mogli dobiti taj approval kad vec toliko pricaju o njemu.
I btw, za norvesku je OLF ako se ne varam.
.Slazem se. Ovisi od firme do firme, o njihovim zahtjevima. Ali slozit ces se da vecina firmi koja nudi poslove trazi da BOSIET bude OPITO approved, zar ne? Zasto si onda, ako vec polazes o svom trosku, ogranicavati izbor potencijalnih poslodavaca BOSIET-om koji u vecini firmi nece biti prihvacen.
Da se razumijemo, nemam nista protiv Adriamara i Barake, ali nije bas ok ljudima prodavati price da je OPITO approved ako nije jer osobno mislim da to nije bas beznacajna stvar. Kolega autor ovog posta je to otkrio na tezi nacin. Ne znam kako te stvari idu ali mislim da su u proteklih par godina u Adriamaru mogli dobiti taj approval kad vec toliko pricaju o njemu.
I btw, za norvesku je OLF ako se ne varam.
Ko je uporan taj i nade...![]()
Jesi nasa posao i ako jesi podili s drugima da im pomognes