Posao na platformi, bez iskustva

TomislavRI

New member
Zanima me ako netko ima bilo kakvo iskustvo sa poslovima na platformi. Po struci električar sam, ali nemam iskustva nikakvog na platformama, polozio D2. Radio bih bilo kakav posao za početak. Molim ako mi netko može pomoć sa svojim savjetom ili iskustvom. Unaprijed zahvaljujem. tomislav.pasalic1@gmail.com :)

Wao prvi post i odmah na rig. :rolleyes:

Prvo bi se trebalo prestaviti pa onda pitati info. To je valjda malo kulturnije ponasanje.:o

A za rigove i sve vezano imas Offshore thread a i trazilica radi sasvim dobro.:kafa

Moj čovik prvo se predstavi pa onda pitanja :)

Svi bi mi odma na rig :hihi
Al nemoj da nađeÅ¡ posal tamo pa utečeÅ¡ odavde s foruma kako si i doletia :p

I a bih novog VW a vozima staru Skodu.

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Daj sta das samo da se kupi VW:thumbup:

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Posto sam ti 4 puta obrisa thread ti i dalje pises a vidim i kolegama si zanimljiv. onda cemo tvoj thread pribacit u konobu. :hihi Znaju stari useri sta to znaci a ti moj TomislavRi vjerovatno neznas jer nisi nista procota na forumu nego se registrira i ostavia 5 put isti post i otisa. Sad cemo se mi pritrgnit ko ce tebi pomoc. Evo ja nisam vecera od brige da sta ti prije dam ime neke agencije kad se tako zarko trudis. :udriglavom

Evo ti link i javi se ovima oni ti uzimaju takve padobrance oma mama.

Wix.com Agencija P R created by bilicws based on Business Consulting | Wix.com

Last edited:
moram priznat da bi i ja rado na rig,dosadilo mi ga samo gledat od ispod...u biti bia sam jedanput,polomilo mi prste pa bia na previjanju gore,tako da bi volia opet al u drugim okolnostima😃
u svakom slucaju Pranchiok je najbolje rijesenje...

Sent from my iPhone using Tapatalk

moram priznat da bi i ja rado na rig,dosadilo mi ga samo gledat od ispod...u biti bia sam jedanput,polomilo mi prste pa bia na previjanju gore,tako da bi volia opet al u drugim okolnostima
u svakom slucaju Pranchiok je najbolje rijesenje...

jes bar tražia barbu i turnia mu CV u ruke :hihi

Hvala svima na ruznim i uvredljivim komentarima.

Hvala svima na ruznim i uvredljivim komentarima.

Vidim kad nesto ne znam i pitam ljudi se posprdno odnose prema tebi. Pozdrav, necu Vam vise smetat. Zelim Vam mirno more.

Imas trazilicu na forumu i miljun i jedan odgovor unutar samog, znaci udri kopat ,))

Sent from my C6903 using Tapatalk

Vidim kad nesto ne znam i pitam ljudi se posprdno odnose prema tebi. Pozdrav, necu Vam vise smetat. Zelim Vam mirno more.

Mora da si ima jaku zelju za zaposlenjem kad si vec odustao. A moj prika da si samo malo truda ulozia u citanje koliko si potrosia u pisanje 5 puta istoh topica mozda bi ti bilo bolje. A to sta se neces vise vratit a viruj mi care da ce nama ode odbit od place. Ne zelim se nikome rugat niti nasladivat ali takvih ko ti imamo na tisuce a popularno
Ih zovemo padobranci. Stoga dobro doasao u klub padobranaca...

Last edited:
Ne zelim se nikome rugat niti nasladivat ali takvih ko ti imamo na tisuce a popularno
Ih zovemo padobranci. Stoga dobro doasao u klub padobranaca...

a ima ovdje i Padobranaca koji znaju gdje su sletili hahahahahaha.
ovaj je prije svemirac :udriglavom

Back