Dragi kolege, prvi put pisem na ovom forumu iako cesto znam svratit i citat razno razne teme. Odlucio sam se pisati jer ne znam sto dalje uciniti. Zavrsio sam kadeturu na kontejnerasu te polozio porucnicki odmah nakon iskrcaja (uz to imam 5 godina fakulteta na Pomorskom fakultetu u Splitu). Slao sam milijun prijava (toliko da u sent folderu u mailu ni ne vidim nista drugo osim Job Application naslova), ali na zalost ni jedna nije urodila plodom. Slao sam nasim agencijama, pa stranim agencijama, pa agencijama za koje nisam ni siguran da jesu agencije.
Firma za koju sam odradio kadeturu me drzi doma vec 11 mjeseci (ja bih zelio biti "vjeran" jednoj kompaniji ali oni to cine nemogucim) iako sam imao odlicne ocjene i preporuke tokom kadeture. Jasno mi je isto tako da radi korona situacije je sve stalo ili se usporilo, ali oni su me "drzali" doma 9 mjeseci i prije same korone. Nazalost nemam iskustva ko terco jer sam otplovio samo kadeturu.
Raditi se mora, ploviti se mora kako bi se platili racuni itd itd..., vec znate sve ne moram Vam ja nista objasnjavat. Pa ako netko ima savjet ili neki jos mail na koji se mogu javiti bio bih Vam iznimno zahvalan.
Bitcoin online kasina 2023 casina s kriptovalutama
Lp i mirno more svima.