Pomoć pomorcu

Kotlar

Časnik stroja
Lipi moji foruma??i evo imam jednu molbu za vas koju ću vam obrazlo?žit u par kratkih rečenica.Dobar prijatelj se triba ukrcati na moju kompaniju ka kuvar.Sve je sredia i sve mu je bilo odobreno od strane E.R.a tako da je on tjedan prije no sto se triba ukrcat odbija prija??njem poslodavcu ponudu za ukrcaj.Dva dana prid ukrcaj zove ga agent da nema nista od toga i da ga nema gdi stavit.Morete zamisliti ??ok.Čovik je počeja plakat,znate kako je kada o vama ovisi familija.Ja sam potega mail u Hanburg i obrazlo?žija sve Crew manageru,svaka čast potrudila se te mu na??la drugi brod ali opet nakon ??to je u međuvrimenu počeja raditi u nekom restoranu te otkaza zbog nova ukrcaja popu??ija opet.By the way cjeli mu se svjet sru??ija, ja sam mu pomoga koliko sam moga financijski da izgura ovaj misec ali mu to neće biti dovoljno.Stoga vas molim ako iko zna koje kompanije ukrcavaju kuvare da mi daju adrese i kontakte a ja ću mu hitno proslidit.
Zahvaljujem unaprid.:uzdravlje

U drugom misecu Anglo Easternje trazia kuvare..pa neka broba tamo..
Evo doli oglas:
Anglo Eastern (IOM) Ltd traži sljedeće:

2/E, AHTS experience
3 X 2nd Mate/DPO, AHTS i PSV experience

rotacija 8 wks on/off, plaća 37 600,00 GBP godišnje

te za ROV vessel sljedeće:

ETO, 280 GBP/day

Ch.Cook, 100 GBP/day

Steward, 70 GBP/day

4 x AB, 120 GBP/day

Rotacija 4 wks on/off, brod je trenutno u Nigeriji i sva posada ima dodatni bonus dok je brod u tim vodama 120 GBP/day

Kontakt: 021 261 555

anglo-eastern@st.htnet.hr

U drugom misecu Anglo Easternje trazia kuvare..pa neka broba tamo..
Evo doli oglas:
Anglo Eastern (IOM) Ltd tra?ži sljedeće:

2/E, AHTS experience
3 X 2nd Mate/DPO, AHTS i PSV experience

rotacija 8 wks on/off, plaća 37 600,00 GBP godi??nje

te za ROV vessel sljedeće:

ETO, 280 GBP/day

Ch.Cook, 100 GBP/day

Steward, 70 GBP/day

4 x AB, 120 GBP/day

Rotacija 4 wks on/off, brod je trenutno u Nigeriji i sva posada ima dodatni bonus dok je brod u tim vodama 120 GBP/day

Kontakt: 021 261 555

anglo-eastern@st.htnet.hr

Hvala lipa.:uzdravlje

Back