• Raspored Ispita

Polaganje klase

Ja nerazumin strojara koji nemore iz glave nacrtat diagram...tj ne bubat nego sama logika koja mu govori jeli tlak/vakum iznad/ispod atmosf linije.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Ja nerazumin strojara koji nemore iz glave nacrtat diagram...tj ne bubat nego sama logika koja mu govori jeli tlak/vakum iznad/ispod atmosf linije.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Mislin da Separovic drzi konzultacije u Splitu za broj mislin da mozete zovnit i u diversa i pitat znan da je drza neke brevete tamo...

Pozdrav kolege,

jeli tko možda od vas ovdje prisutnih polaga klasu za strojara do 750 kw u Zadru? Ako može samo napisati neko iskustvo s ispitivačima, težina polaganja itd...

Hvala unaprid.

Mene zanima jel znate kad mi je zadnji rok za prijavit ispit? imam rok u splitu 7.3.2016, i u zadru 21.3.2016. neznam oću se stić pripremit za split, al za zadar bi moga bit spreman.

Pozdrav ekipa,

Da li ima nesto novo nastavno na temu polagan je klase za strojara.
ja bih triba ici polagati u Sibenik kada se iskrcam sa asistenture u 10 mjesecu.
Da li imate kakve sugestije za Dnevnik vjezbenika, pitanja koja bi moglo biti? Koliko se pripremati?
Da li je pametno otici na Konzultacije u Libra prije ispita?

Svaka pomoc je dobro dosla?

Klasa je bila oko 2000kn ako se dobro sjecam, polaga sam 2012god. Za konzultacije ne znam koliko su kostale al nije ni bilo potrebe za time. I u ZD-u su skroz bili fer..

Mozes se i sam pripremit za klasu, libar i konzultacije kod tih profesora je samo pokupit pare..

Aj se predstavi..pozz

Znaci zadnje 4.god plovim i to samo na jahtam. Po zanimanju sam struja a napravio sam prekvalifikaciju u Libra Tehnicar za brodostrojarstvo te sam sada ukrcan na jahti od 90m u Dubaiu koju zelim prikazati kao Asistenturu.
Posto nikada nisam plovia na velikim brodima, a ni nemam to u planu vec zelim ostati uz jahte strah me je samih pitanja koja bi mogla biti?
Mozda ja to mogu sam pripremiti, ali isto mislim da svi ti profesori i sami ispitivaci su povezani pa najvjerovatnije da ce on imati neki skup pitanja po kojima ce ispitivati a i profesori isti taj po kojemu ce pripremati.
Isti tako koliko je bitan Dnevnik?
Procita sam u negdje na forumu da isto tako mozes dobiti pitanja u Kapetaniji po kojima mozes uciti?

Sprema se sada za polaganje klase u 9 misecu u Zadru pa ako neko ima pitanja od prosle godine
Svaka pomoc je dobro došla
Kakva su van iskustva u Zadru što najvise pitaju jeli idu na definicije ili da in svojim riječima objasnis
Unaprid hvalaa

Ma samo opusteno , ako budes sritne ruke onda ces proci a i ako ne prodjes onda popravni ...

Jao kad se sjetih muka me vata a i ujedno ponos kako sam to odradija bez popravnog i ikakvih konzultacija.
Moje misljenje je da samo ako pokazes da razumnis to sve skupa mozes cak i grijesiti, ali ako oni vide da ti prica drzi vodu e tad neces imati problema dapace potrudit ce se da ti i pomognu i objasne do kraja sve.Nije njima problem objasnit kad vide da je netko zainteresiran.

Jao kad se sjetih muka me vata a i ujedno ponos kako sam to odradija bez popravnog i ikakvih konzultacija.
Moje misljenje je da samo ako pokazes da razumnis to sve skupa mozes cak i grijesiti, ali ako oni vide da ti prica drzi vodu e tad neces imati problema dapace potrudit ce se da ti i pomognu i objasne do kraja sve.Nije njima problem objasnit kad vide da je netko zainteresiran.
Ma pizdarija , mada se svi tresu prije ispitivanja sto je skroz normalno.
Neki trce na zahod dosta cesto ta 3-4 dana... zna ta klasa dobro protirati covika ;-)

Back