Pozdrav,
Ako neko zna nekoga ko drži konzultacije u Splitu za časnike stroje - 750 kW i viÅ¡e, bio bih zahvalan.
Pozdrav ljudi evo meni triba isto pa ako neko ima broj moze u PM, hvala puno
Pozdrav,
Ako neko zna nekoga ko drži konzultacije u Splitu za časnike stroje - 750 kW i viÅ¡e, bio bih zahvalan.
Ja nerazumin strojara koji nemore iz glave nacrtat diagram...tj ne bubat nego sama logika koja mu govori jeli tlak/vakum iznad/ispod atmosf linije.
Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk
Da li je pametno otici na Konzultacije u Libra prije ispita?
...libar i konzultacije kod tih profesora je samo pokupit pare..

Klasa je bila oko 2000kn...
Mozes se i sam pripremit za klasu, libar i konzultacije kod tih profesora je samo pokupit pare..
Aj se predstavi..pozz
Ma samo opusteno , ako budes sritne ruke onda ces proci a i ako ne prodjes onda popravni ...Polaže li tko 29.10 u Šibeniku? Hoćete li ići na konzultacije, koliko su strogi...?
Ma samo opusteno , ako budes sritne ruke onda ces proci a i ako ne prodjes onda popravni ...
Ma pizdarija , mada se svi tresu prije ispitivanja sto je skroz normalno.Jao kad se sjetih muka me vata a i ujedno ponos kako sam to odradija bez popravnog i ikakvih konzultacija.
Moje misljenje je da samo ako pokazes da razumnis to sve skupa mozes cak i grijesiti, ali ako oni vide da ti prica drzi vodu e tad neces imati problema dapace potrudit ce se da ti i pomognu i objasne do kraja sve.Nije njima problem objasnit kad vide da je netko zainteresiran.