pokusaj 2. nyk - poziv za razgovor i stipendiranje, te mogucu asistenturu

Hrvojeec

New member
Pozdrav jos jednom..

Vjerojatno ste mi obrisali prethodni post jer se nisam bio predstavio pa sad idem ispocetka...

Student sam trece godine brodostrojarstva, prije tjedan dana pozvali su nas par "boljih" studenata u aganciju iva shipping, nyk koliko su regli, na razgovor/ intervju o mogucem stipendiranju i asistenturi, zanima me ima li netko tko je imao slicnu situcaiju ili netko tko plovi na nyk brodovima... cisto miseljenje u par crtica, ne dolazim iz pomorske obitelji i nema bas neke kvalitetne informacije..
unaprijed zahvaljujem na odgovoru
hrvoje

idi tamo i prihvati sta ti ponude...neces se zaje...ja sam isto tamo napravia drugi dio asistenture i odma te posalju za oficira kad polozis klasu....super korektni ljudi u officu i super firma za poceti ploviti....procitaj malo po forumu kako je tesko naci posal i ljudima s iskustvom a za prvi put na brod je lakse dobiti na lutriji....tako nemoj razmisljati i idi tamo...sretno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Ja sam isto bio na tom razgovoru (prije par god) tj. rijesavat testove i engleski, znam da je trajalo par sati i da su pitanja bila u najmanju ruku za astronaute (s tim da nismo smili koristit digitrone ako se dobro sijecam). Nakon toga je bio razgovor s ljudima iz Singapura i poslje ponuda, od nas 12 strojara ponudilo je samo 1 studentu stipendiju - taj nije prihvatio i onda sljedeci ispod njega je prihvatio uvijete, taj student mi je prijatelj koji i dalje navigaje kod njih. Odradio je prvi dio kadeture na nekom training crude tankeru, poslije kontenjer i kad je polozio klasu prebacili su ga na LNG. Sve u svemu dobra kompanija za pocetak, stoga probaj nemas sto izgubit, ako ti se nesvidi uvijek mos se pozdravit i trazit srecu negdi drugo. Al svakako otidi jer mos jedino profitirat, barem ces bit blago upoznat sto znaci taj recruitment, rijesvanje testova, razgovor s agentima i trazenje posla.

Last edited:
Back