Pgs

Mene , place engine departmentu, koliko ih je, smjene.....u bit sve me zanima hahaha mos i na pm ako si sramezljiv

Sent from my C6903 using Tapatalk

na zalost za place maritime posade ne znam, posto sam u seismic odijelu, rotacije su 5 tjedana on/off

Mislis naseg ureda u splitu ili?

Aj pronjuskaj malo ako si na brodu i nije ti problem, fala unaprid.

Sent from my C6903 using Tapatalk

ja ti znam jednog tipa na seismicu je priko naseg ureda u splitu, ali koliko sam razumija istu sudbinu imaju ka i ekipa sa golara

To imaju istu sudbinu ovi sto su bili na CGG brodovima a ne na PGS to su dvi totalno razlicite price i firme.
Na PGS krca Wilhelmsen u splitu.
Trenutno ne krcaju marine crew jer prebacuju visak pisade sa CGG na PGS ali ide jako bruo tako da bi uskoro molo biti nesto
Plata je svaki mjesec 4100 USD
Ugovor 5/5

idem opet na brod krajem mjeseca, pa cu se malo vise raspitat, za pomorce postoji mogucnost i prijave za poziciju navigatora seizmike, posto dobivaju dva broda sljedece godine trebat ce ljudi, a u zadnje vrijeme uzimaju puno Hrvata

To imaju istu sudbinu ovi sto su bili na CGG brodovima a ne na PGS to su dvi totalno razlicite price i firme.
Na PGS krca Wilhelmsen u splitu.
Trenutno ne krcaju marine crew jer prebacuju visak pisade sa CGG na PGS ali ide jako bruo tako da bi uskoro molo biti nesto
Plata je svaki mjesec 4100 USD
Ugovor 5/5

Pozdrav,

plaća od 4100 USD je za koji rang

Pozdrav na WG-u je oko 4800 basic.
imte li bonuse na PGS-u?
A tek sam se prebacio pa jos ne znam imamo li i koliko bonuse,nesto se suska ali nista jos ne znam sto posto.
Cekaj kako mislis basic 4800,koliko icsvako mjesec sjedne na racun bez shooting bonusa.
Koliko treba ici preko one agencije jer oni danu dosta manje love

Back