online tecaj ecdis sam electronic platinum

jel ko radia ovaj online tecaj? ako je moze info.hvala

kako je već rekao Hunter niÅ¡ta straÅ¡no pogotovo ako ga radiÅ¡ doma pa ako ne napraviÅ¡ 75% za prolaz možeÅ¡ ponovit koliko god puta hoćeÅ¡ dok ne pređeÅ¡ 75%. ja sam ga radio u office-u u aberdeenu di je još oko 30 ljudi radilo svoj posao, zvone telefoni, žamor, a ako padneÅ¡ onda opet cirka 2-3 sata ponovo, a brod treba isploviti.:-) uglavnom uspio sam položit iz prve, ali dobro je malo zapisat neke stvari dok sluÅ¡aÅ¡ čitabu.

traje 16 sati.imam 3 tjedna za odslusat i proci od prvog logiranja. kolko dnevno treba to slusat? npr.odslusam 3 sata, i odlogiram se, pa nastavim kasnije, opet di sam stao ili??

Ma ne,to je broj sati za prosjecnu osobu potrebno da se sazvace gradivo,up to you kako brzo ces ici,kad potvrdis da si spreman za test onda ga rijesis.Da si najludji ne treba ti puno vremena i onda on line potvrda pa certifikat i to je to

ma ne,to je broj sati za prosjecnu osobu potrebno da se sazvace gradivo,up to you kako brzo ces ici,kad potvrdis da si spreman za test onda ga rijesis.da si najludji ne treba ti puno vremena i onda on line potvrda pa certifikat i to je to

rijesia sam test bez problema. Lagano je. Cisto rukovanje ecdisom, kreiranje rute, pomagala za navigaciju, pozicije, i malo teorije. Lagano je

Poštovanje, danas imam taj SAM PLATINUM online tečaj sati kao šta je bilo i pred 6 godina, zanima me dali tko ima kakva iskustva unazad godinu dana, ikakav update?
savjet?
hvala
mirno more

Back