Offshore Industry

@Damir051

Koliko cujem Michael Stephen nije vise Tidewaterov HR Manager.
Neznam tko ga je naslijedio ali probaj poslati CV curama iz Crewing departmenta.
Denise Fewster - DFEWSTER@tdw.com
Karen Ross - KROSS@tdw.com

@Frankie
To je izleda novo...cuo sam to neki dan...
Ma znas i sam da svi oni kao i mi svako malo mijenjaju firme.

inace kakva je situacija doli ima li mora i dali se u portu izac vani ili nema mrdanja s terminala eto fala ti puno bi mi pomogle ove informacije

@patong
Vanka ti se U Luandi ne izlazi. Sta se tice mora ima ga svugdi, salu na stranu ovde ti je ka u gustrinu samo zna bit mrtvoga mora i ponekad koji mali neverin i to ti je to.

@patong
Vanka ti se U Luandi ne izlazi. Sta se tice mora ima ga svugdi, salu na stranu ovde ti je ka u gustrinu samo zna bit mrtvoga mora i ponekad koji mali neverin i to ti je to.

Nemoj ljude zavlacit, ja san se tamo natuka mora, a izac se more i lipo je, doduse zavisi u kakvom si drustvu:hihi

Bravo Offshore.Nista pametno nisi napisa.STavi coviku adresu jer mu ta informacija sta si napisa u principu nista ne znaci

Daj Frankie ne zajebaji, netriba bit puno pametan da iz gornjeg imena dobijes sljedeci mail: jbuchan@tdw.com
By the way ja se i ne trudim nista pametno pisati, to mi je kontra moje vjere. :p

a sta ako covik ima midle name???

Tidewater ga ne dupera, bice mislili da jos jedno slovo u adresi dodatno opterecuje mail i budjet kompanije. Koji je ono u komentarima ispod clanka na portalu? Joj sta zuji, a meda nigdi:D

Ja san mu bija posla mail i vratija se nazad,da posaljen na novu adresu od zenske koja je preuzela posal. Donna Watson.

Mail je dwatson@tdw.com :uzdravlje

@Frankie

Ma kako se tebe uvik capaju :-), taman san cita komentare.

Ovo ga je Bog kastiga jer je najzesci na me, nemore me vidit njanka na slici :(

evo ja posla aplikaciju na ti mail i pise mi Nostromo travel,sta je to,to san vidija negdi na forumu

oce li mi ko odgovorit

Last edited by a moderator:
Nemoj ljude zavlacit, ja san se tamo natuka mora, a izac se more i lipo je, doduse zavisi u kakvom si drustvu:hihi

@Offshore1975; Skandalu jedan.
A ja skroz zaboravija da smo bili skupa vanka u poznati Stake house u Luandi pojist jos poznatiji Angolanski stake i popit bocicu vina.:udriglavom:udriglavom:udriglavom
Ala sta san posta zaboravam.:uzdravlje

evo ja posla aplikaciju na ti mail i pise mi Nostromo travel,sta je to,to san vidija negdi na forumu

oce li mi ko odgovorit

A tek san sad vidija post. ja san ti posla mail tome Stephenu i vratija mi se mail da posaljen toj zenskoj. Posla i malo nakon toga stiga oni standardni odgovor, thank you for your interest.....

meni nema odgovora ali mi je uz njen mail napisano nostromo travel u win.mail i cini mi se da je to neka agencija u du ali nisan siguran

pozdrav,
je li itko radio ili ima iskustva sa Helix Energy.
interesira me kakva je firma, i kakvi su im brodovi.

Back