ODEBRECHT Oil & Gas Company !

Dobar Dan, Kolege !

Da li ima ko iskustva ili je mozda radija na nekom od njihovih brodova ?

Naime iman od navedene kompanije ponudu za ukrcaj na jedan od njihovih novogradnji PLSV brodova.

Ako ima ko neka da savjet kakvi su, koja plata, uvjeti. . . itd.

Nadan se da ima ko te da ce dati savjet !

Pozdrav kolege !
:cool:

Dobar Dan, Kolege !

Da li ima ko iskustva ili je mozda radija na nekom od njihovih brodova ?

Naime iman od navedene kompanije ponudu za ukrcaj na jedan od njihovih novogradnji PLSV brodova.

Ako ima ko neka da savjet kakvi su, koja plata, uvjeti. . . itd.

Nadan se da ima ko te da ce dati savjet !

Pozdrav kolege !
:cool:

JDPO ima 500 usd day rate za koju poziciju su te zvali?

Zvali su me za SDPOa 559$.dnevno. Da li mi mozete reci nesto o firmi te o njihovim novogradnjama ?

Pozdrav

Firma sa kojom se da pogadjat za novce po meni za SDPO si dobio malo para ja bi se pogadjao barem za 6-glavi .
Da rade te PLSV-e i to ti je dobra karta za drilling.
Imaju nesto drillshipova i tamo je odlicna lova ali jako malo ima nas expata sve Brazilci ...ima dosta Brazilki na brodovima i jako su dobro placene konkretno DPO na drillshipu ima 18000USD permanent.

Sretno !

Last edited:
Ima na tom brodu jedan nas DPO iz Rijeke koji je potpisa za 470$. Ugovori su 6 sedmica on/off.

Da li ste se mozda krcali u Busanu, Koreji ili da li ste mozda radili na nekoj novogradnji u DME Brodogradilistu ( mozda znate nekoga )?

Pitan zato sta brod radi sea trials, a mene namjeavaju drzat u nekom stanu-flatu pa na brod i tako 6 sedmica.

Pozdrav

Firma sa kojom se da pogadjat za novce po meni za SDPO si dobio malo para ja bi se pogadjao barem za 6-glavi .
Imaju nesto drillshipova i tamo je odlicna lova ali jako malo ima nas expata sve Brazilci ...ima dosta Brazilki na brodovima i jako su dobro placene konkretno DPO na drillshipu ima 18000USD permanent.

Sretno !

Koliko ima SDPO na tom Odebrechtu ako DPO ima 18 K?

Sretno !

Neznam tko ti je dao tako "konkrektnu" informaciju, ali te je jebeno zajebo... Daleko je DPO od tih novaca tamo...

Neznam tko ti je dao tako "konkrektnu" informaciju, ali te je jebeno zajebo... Daleko je DPO od tih novaca tamo...

Mozda napise da je to placa i bez bonusa...

Kako neki ljudi lupetaju pa to je strasno.

Dobar Dan !

Ja samo znan da taj momak iz Rijeke koji je kao DPO tamo, a ima godisnje 84 600 $, odnosno 7 050 4 mjesecno. E sad koliko se ima kad si ukrcan kao DPO na njihovim drillshipovima ne znan, sigurno vise. Ja iman prijatelja koji se ukrca kao DPO na jedan od drillshipova od firme Pacifici Drilling i ima placu mjesecnu od 15 000 $ plus bonusi i zdrastveno i mirovinsko. Na drillshipovima su ludilo plate i svakome je cilj upast tu ili na semisub.

Ja san trazia min. 600 $ ali su mi dali ovoliko koliko jesu te je bilo uzmi ili ostavi. S obzirom na bonuse, te cjeli socijalni paket, ne cini mi se lose, jer neke firme di san bia radia prije ko npr. Bibby Shipmanagement ili DOF ASA ne daju nista osim place.

Koliko nasih ljudi radi na toj firmi ?

Pozdrav;)

Tocno to, cak i sa bonusom je jakooooo daleko od toga....

Placa je takva jer je covjek tamo vec od samog pocetka firme tako da ima sve moguce bonuse.
Nije sigurno pocetna lova tolika plus tip ima njihovo drzavljanstvo !

Placa je takva jer je covjek tamo vec od samog pocetka firme tako da ima sve moguce bonuse.
Nije sigurno pocetna lova tolika plus tip ima njihovo drzavljanstvo !

A koji su to sve moguci bonusi???Navedi ih molim te...
Majstore lupetas takve gluposti i sve na temelju jednog budalasa koji ti je prodao pricu da kao DPO zaradjuje 18000 USD na Odebrechtu.I kakve veze ima ako je drzavljanin Brazila?Placa mu onda nije u USD.
Prije ce biti ta placa 18000 R$ nego USD-a.

Dobar Dan !

Koliko san skuzia onda ova firma ne daje dobru platu za SDPOa i DPOa ?

Jel to tocno ?

Pozdrav !

Koliko ja znam Odebrecht placa dosta dobro iskusne DPO-e i SDPO-e na drilling unitima, medjutim sve ovisi o tome kako se uspijes prodat jer place variraju izmedju rankova i to u nekim slucajevima jako puno.
Dva nova pipe lay broda su JV Odebrechta i Technipa dok je treci unajmljen od Ceone.
Place su tamo puno manje te iako spadaju pod Oil & Gas nemaju nikakve veze sa drillingom i uvjetima koji se tamo nude.

Last edited:
Koliko ja znam Odebrecht placa dosta dobro iskusne DPO-e i SDPO-e na drilling unitima, medjutim sve ovisi o tome kako se uspijes prodat jer place variraju izmedju rankova i to u nekim slucajevima jako puno.
Dva nova pipe lay broda su JV Odebrechta i Technipa dok je treci unajmljen od Ceone.
Place su tamo puno manje te iako spadaju pod Oil & Gas nemaju nikakve veze sa drillingom i uvjetima koji se tamo nude.

Ti Shark nemas blage veze o cemu pricas ,Odebrecht daje trenutno najbolje uvjete zajedno pored Gruppo R i Seadrilla nemoj tu solit pamet drugima po forumu...

Last edited:
Ti Shark nemas blage veze o cemu pricas ,Odebrecht daje trenutno najbolje uvjete zajedno pored Gruppo R i Seadrilla nemoj tu solit pamet drugima po forumu...

Zna Shark jako dobro o cemu prica, ti neznas...ODB ne daje najbolje uvjete i nije na toj listi top 5 igraca, pa cak ni Seadrill, Grupo R je...

Back