NIS flag ukrcaj nigerija

palamida_ri

New member
Dali netko radi za Norweskog polsodavca i ima ovakvu situaciju

The "problem" is that is vssl is under Norwegian flag and EU citizens must be covered with social insurance in their home country.

Poland has an agreement with Norway and Polish seafarer can pay in Polish social security just for the stay onboard (2 months), which is easiest way :)

Are you covered with some social insurance in Croatia? As I do not have experience with Croatian seafarers under NIS flag.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Dali netko radi za Norweskog polsodavca i ima ovakvu situaciju

The "problem" is that is vssl is under Norwegian flag and EU citizens must be covered with social insurance in their home country.

Poland has an agreement with Norway and Polish seafarer can pay in Polish social security just for the stay onboard (2 months), which is easiest way :)

Are you covered with some social insurance in Croatia? As I do not have experience with Croatian seafarers under NIS flag.

Ja sam na NIS zastavi i firma mi je izdala policu osiguranja za mene i obitelj dok god sam na NIS zastavi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa pokriven si preko hzzo i mirovinskog, isto placas kao ti poljaci za vrijeme provedeno na brodu. Na mislim da ti je to to, kazi mu da placas mirovinsko i socijalno u hr.

Hvala vam na odgovorima nakon svega sad mulja kako Norvezan preferira Poljake pa naravno kad je agencija iz Poljske

Hvala vam na odgovorima nakon svega sad mulja kako Norvezan preferira Poljake pa naravno kad je agencija iz Poljske

neznam koji je posal u pitanju, nije ni bitno....moje iskustvo s poljskim uredima iz offshore sektora....mos zaboravit na posal ma koliko znanja,iskustva i volje ima....ako ima koji poljak na trzistu, a sad ih je more...on ce dobit posal

Poslano sa mog Lenovo A6020a40 koristeći Tapatalk

Back