Javila mi se mailom Alia i trazila me neke dokumente i brevete i rekla kad joj to posaljem da ce me dalje zvat na skype intervju,pa me zanima kad to rijesim i sve sto ce me jos trazit od papira tako da ustedim vrijeme i pocnem odma to vadit sto mi treba?
Pozdrav,
aplicirao sam za poziciju Assistant ETO. Te sam takoder dobio povratni mail da im posaljem brevete i sve ostalo.
No medutim u oci me bode ugovor 7mj on / 2mj off.
Da li bi netko iskusniji sa kompanije mogao reci koji je posao Assistenta ETO te koliko bi se takvih ugovora trebalo odraditi do avancamenta. (Znam da sve ovisi od osobe do osobe, ali onako neka okvirna informacija je dobrodosla).
Moze pitanje za seniore na firmi .Prosa san interview sa Awi i javila mi je da su me primili ali za Electrical eng. Ali da trenutno nema otvorenih pozicija da ce me zvati kad se nesto otvori.E sad me zanima jeli im to uobicajen postupak i dali se moze racunati na to.Hvala unaprijed
Pa znam da treba pricekat to je normalno nego izgledaju skroz neozbiljno,do sada gdje sam prosa interview uvijek bi mi rekli da ides tad i tad i gotova prica.Pa cak i CUK su ozbiljniji bar ovi iz crewinga.Hvala na odgovorima.
Vidija san na face-u da je Mariano Celano posta koliko mi se cini glavni recruiter, uglavnom on mi je da sansu ka asistentu tada na Celebrity cruises, cak mi je i zaposlija prijatelja kojeg san mu preporucija misec dana iza mene, dakle ultra pozitivno iskustvo s covikom.
Pozz kolege... ima li netko od ove ekipe sta je prosla intervju u zadnjih godinu dana i ka “primljeni†su da su se i ukrcali sad u zadnje vrime?... i ja san na cekanju, pa me cisto zanima ide li to lagano ili ne...
Kako te zapadne gvardija tako asistiras prvom od gvardije u Amosu i poslovima. Neces se vele umoriti za placu koja se dobije. U zadnje vrijeme sve vise lijenih sekonda na kompaniji jer misle kad dobiju 5 tisucica da ne trebaju nista raditi...
Kakva je sansa strojaru za crude/lng exp i 2e brevetom na ncl?
Koju poziciju ciljat i koje su $$ u pitanju?
Svasta sam cuo, a kad oduzmem 20% na racun poreza na laprdanje ne cini mi se nesto posebnim.