Ncl

Kakva je situacija na firmi cujem da je masu Talijana doslo na vodece pozicije kolika je placa za 1st.off Nav ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Doslo jest ali nista spektakularno. Na svim vodecim pozicijama ima svih nacija a kako se potrefi koji brod ima vise i manje neke. Place ti ovise o seniorityu a to ti je od 9500 pa do 11700 stim da jos imas na svaki mjesec 500 dolara bonusa koji se ne racuna kao placa.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Meni je receno od Bjorn Ove Hansena da ce me kontaktirat neka Paula vec su me zvali u 5 mj na Gema ali sam.bio na brodu i nisam stigao ....

Da pitanje koja ekipa ce ici u Papenburg vjerovatno Sr.officers nevjerujen da ce slati sekonde i prve kuverte

Papenburg je oduvijek bio samo po izboru. Znaci sto se tice kuverte, S.Cap uvijek bira dio ekipe a dio je od Miamia. Sto se tice stroja je isto. Nikad dosad nije bilo da je netko prvi put na kompaniji posao na novogradnju. Ali posto se ekipa muva na novogradnju onda se otvaraju pozicije na drugim brodovima.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Sutra mi je interview jel zna neko sta pita?? Mjesto eto asistent sam se prijavija

Poslano s E2303 putem Pomorac.net

Pozdrav
Molim vas mail gdje se moze aplicirati za asistenta stroja .ili cekati da im se otviri na stranici ponuda za to mjesto ako se ikada otvori��

Ja sam aplicira priko stranice https://www.allcruisejobs.com kada je bila otvorena pozicija i odradis skype razgovor( u njemu te pita prosli brod ako si ga ima i sta si radija bar mene) i da ti neki link iza ispunis i cekas daljnu proceduru.

Poslano s E2303 putem Pomorac.net

Osam godina sam proveo na Sky klasi,od 2006-2014
Sky je proÅ¡ao 20 godina od početka gradnje,vidi članak na wikipediji za detalje.

Lijepa vremena prije havarije generatora na Sun-u i zahvata ugradnje scruber-a,laganog ritma sa norveškim šefovima prije nove uprave.
Dobra sjećanja.

Godine idu,sigurno mi je ljepše bilo tamo nego na Breakaway klasi.Pogotovo jogging na boat deck-u ,420 m široke staze okolo,bez opstrukcija,klasicni dizajn.
U usporedbi sa ovime sto vidim na Getaway-u na boat deck-u tamo je bio vizualni užitak.

Shaft,pitch propeler,bez ulaska u confined space na tjednoj bazi.

Godine idu,sjećanja ostaju.

Pozdrav,ovako zanima me ima li tko da mi da par korisnih savjeta,prelistao sam temu i zanima me sljedece,napravio sam profil na NCL stranici ali trenutno jos nema mjesta za engine cadeta,ipak imam poznanstva na toj kompaniji i mail je poslan Brianu Perezu na sto je on odgovorio da se prijavim i cekam,e sad zanima me ako me ikad kontaktira oce li to bit preko mobitela ili skypa?
Otprilike sto ce me sve pitat kakva su pitanja i to,nakon toga ako me prime sto sve trebam imat od papira tocnije sto ce me sve trazit? Imam masu pitanja ali za pocetak me ovo zanima jer mi je sve prvi put nadam se da mi ne zamjerate

Postovanje,

Procitao sam sve vezano za temu NCL ali zanimaju me neke informacije.

Za poziciju Electrical engineer skype sa Ms. Awi je samo opcenito po CV koliko sam skuzio ili...?

Ima li jos neki od Skype-a ili je samo taj jedan i ako Vas prime to je to (daljnje je samo ispuniti papire).

Malo opis posla na brodu, placa, iskustva, ugovor (12on/12off)?

LP i mirno more zelim

Back