Ncl

Narance naravno :D

U moje doba na Stara (neznam sada) u Skagwayu je bio ducan sa provistom iz svih krajeva svijeta. Tu je bilo nasih napolitanki, cokolada, pasteta, juha iz vrecice, mislim cak i cedevite :D. Jos je falila Slobodna Dalmacija :rolleyes:za potpuni ugodjaj. Nije bilo lose:
-Ketchican (ili kako se vec pise pravilno), crabs and smoked silver salmone
-Princ Rupert, halibut, fish and chips
-Jeauno (ebiga), Mc Donalds i Harley Davidson shop
-Skagway, taj ducan
-Seattle, Farmers market i baklava u Turcina

U moje doba na Stara (neznam sada) u Skagwayu je bio ducan sa provistom iz svih krajeva svijeta. Tu je bilo nasih napolitanki, cokolada, pasteta, juha iz vrecice, mislim cak i cedevite :D. Jos je falila Slobodna Dalmacija :rolleyes:za potpuni ugodjaj. Nije bilo lose:
-Skagway, taj ducan

Cuo sam za taj ducan u Skagwayu ali ga nema, bar dosada koliko sam vidio. Sve su Colombian Emeralds i Tanzanite ducani vlasnika sa kariba... katastrofa.

Evo nakon skoro 5 miseci cekanja od razgovora,i od prije neki dan slucajnog slanja maila Perezu ponudija mi je ukrcaj na Norwegian Pearl,sad ljudi ako ima tamo nekog naseg i triba mu nesto iz ljepe nase,nek mi se javi,ukrcaj bi mi triba biti 22.7.I hvala svima sto sto stavljaju svoje poruke na pomarac net jer su jako korisne!pozdrav

poz mi Marija iz Dubrovnika tamo, kadet je, prvi put na kruzeru...reci da ga poz Vedran, znat ce on

-Skagway, taj ducan

ima i u vancouveru Balkan House, "Jovo the butcher", ducan sa Gavrilovicem i slicnim stvarima...

-Skagway, taj ducan

Auuuuuuuuuuuuuuuuuu koji dobar post vratia si mi sicanje sa N. Sun-a. A sta je najvaznije bilo ekipa, bila za 5

Last edited:
Eh...

To je to..
A moja stvarnost je da me utrpaju u kombi i odvedu u Botleck koji je (vjerovatno) opremljen pokradenom humanitarnom pomoci koja je "slucajno" finula u njemu a ne u Africi ili bliskom istoku..
Al ajde, i to ide u staz jel? :cool::hihi

Eh...

To je to..
A moja stvarnost je da me utrpaju u kombi i odvedu u Botleck koji je (vjerovatno) opremljen pokradenom humanitarnom pomoci koja je "slucajno" finula u njemu a ne u Africi ili bliskom istoku..
Al ajde, i to ide u staz jel? :cool::hihi

Tako je, to je pozitivni nacin razmisljanja. Doci ce i tvojih pet minuta, sigurno, samo strpljivo(vidim po registraciji da si vjerovatno mlad).

Tako je, to je pozitivni nacin razmisljanja. Doci ce i tvojih pet minuta, sigurno, samo strpljivo(vidim po registraciji da si vjerovatno mlad).

Jesam, 28 kljuka brojim :)
Ma dobro, to je do vrste broda, nema vanka previse na vlcc-ijma, a i kad uspijes izletit, fines dje sam napiso :uzdravlje

-Skagway, taj ducan

E dobro si ovo slozija, vec sam odavno zaboravija sva ta mista koja sam obilazija jos u sezoni 2004 i 2005 sa Diamond-om:rolleyes:...
Ali nimalo mi ne fali Aljaska...

A kome moze falit ovo... svaki porat prekrcan sa karipskim jewlery shopovima... a sto se tice vremena nemoze da te ne baci u depresiju.

Bia sam tu a sad sam na Falklandu i mogueamo reci da je to med i mliko za falkland. Ode dan traje 5 sati :udriglavom najveca depresija igdi je ode. Ovo je raj za samoubojstvo :D

Jesi sta vrimena provea u Aberdeenu? :udriglavom:udriglavom:udriglavom

A naravno nema onog ko radi u oil/gas undustriji a da nije bia u tom gradu :D

POgledaj na portalu pod galerija/mista po svitu :D iman tih slika milijun ali neman vrimena to stavit.

P.S

Ako neko ima slika i zeli ih ovjekovjecit u galeriju neka posalje na mail info@pomorac.net pa cemo ih stavit samo neka da naslov.

Galerija

Visokonaponski jesi li na N. Sun-a ili doma?
Vezani smo blizu vas u Tallinu.
Nesto se ekipa sa NCL-a primirila na forumu, oli ste izgubili inspiraciju?

Eeeee....nisam ti ja na brodu,evo me doma ravno mjesec dana...novosti bi ti napisao na pvt ali...ne primaš poruke :)

I šta sad ????? :hihi

Last edited:
Back