Maersk drilling interwiev

KIKI75

New member
Dobar dan svima

Jucer su me kontaktirali iz maersk drillinga za poziciju barge engineera.Poslali su mi linkove za nekakve testove IQ (The Personality indicator and the Professional Learning Indicator) u testovima je matematika,engleski itd...Uglavnom treba odgovorit na 50 pitanja u 12 minuta.
Ukratko me znima dali ima nekoga tko radi za Maersk drilling i dali zna netko vise o ovim testovima ili je mozda vec to prosao.

Unaprijed zahvalan

Pozz K

Re:Maersk drilling

Re:Maersk drilling

Dali netko zna vise o placama i uvjetima za Ass.barge engineera?

:D

Koliko ja znam barge engineer je ustvari nesto kao Stabiliti section leader- (Procitaj doli di me ispravia Electrical) :uzdravlje

Sigurno puno bolje uvjete nego na NCL-u. Mogu ti poslat mail od prijatelja na PM koji je na Mearsk drilling pa mu reci da sam ti ja dao mail i pitaj ga sta te interesira.

On je na semi sub ja mislim sad ali znace vise a i pricekaj jos malo mozda ima netko ko ce ti napisati ode s foruma, tek si jucer stavia upit kuzis?

Last edited:
:o
Zavisi od unita di ce ti ponudit posao. Na drillshipu i na Semisub posao Barge Engineera je vezan za palubu.To je osoba odgovorna za Safty tokom noci(uglavnom potpisuje PTW umisto OIM-a i Barge Mastera koji su u dnevnici a kao sta je Dalmos naveo na Ocean Rigu je to pozicija STSL (stability section leader night).Jos organizira posao ciloj deck posadi u nocnoj smjeni,nadgleda ukrcaj-iskrcaj sa supply brodova itd....
Barge Engineer je osoba koja je ovancala iz pozicije SDPO !
Koliko vidim po construction orderu Mearsk je narucio 4 drillshipa (Samsung,S.Korea) koja se pocinju graditi pocetkom 2013.g i svakako ce traziti dosta posade za ove unite. Za razliku od 3 narucene novogradnje Jack Up-ova koje ce poceti graditi u Singapooreu krajem 2013.g. Lova je veca na Drillship-a i Semisub-a radi deepwater bonusa ali posao je daleko veci i putovanja na unit i sa unita su daleko teza! :uzdravlje

Dobar dan svima

Jucer su me kontaktirali iz maersk drillinga za poziciju barge engineera.Poslali su mi linkove za nekakve testove IQ (The Personality indicator and the Professional Learning Indicator) u testovima je matematika,engleski itd...Uglavnom treba odgovorit na 50 pitanja u 12 minuta.
Ukratko me znima dali ima nekoga tko radi za Maersk drilling i dali zna netko vise o ovim testovima ili je mozda vec to prosao.

Unaprijed zahvalan

Pozz K

Last edited:
Maersk Drilling

Thank you for your application.

We are pleased to inform you that you have been selected for the next stage of the
recruitment process.

You will receive an additional e-mail with a PLI assessment. The assessment is sent
separately as a precaution of confidentiality.

The e-mail contain instructions on how to conduct the survey. We kindly ask you to read the
instructions carefully: taking into consideration your language preferences, your internet
and computer settings and capacities, as well as your work environment during the
assessment.

It is important to us that you are able to attain the most accurate result, and your work
environment should enable you to do so peacefully and comfortably within the allotted time.

Please choose your native language or a language in which you are completely fluent. It is
of utmost importance that there is no language barrier when proceeding with the online
assessment. In case you cannot find your native language, please contact us by
e-mail DVS008@maersk.com or by telephone +45 3363 3229.

IMPORTANT:

Please finish the assessment within three days. If you are unable to do so due to your
language preferences, IT problems/slow speed internet (for example if you are offshore) or
work environment please contact the undersigned as soon as possible.

Applications will be fully reviewed in the coming weeks, taking your skills, knowledge and
experience, as well as your online assessment, into consideration. We will then revert with a
decision on whether you will be invited for a personal interview.

Best regards,
Dorthe Veino Sørensen

Human Resources
Maersk Drilling

Dobar dan svima

Unaprijed zahvalan

Pozz K

Evo vako, imas ta dva testa koji i nisu nesto komplicirani, CubiksPractice neki kua ala ovo.
Sve je vise manje bazirano da vidi koliko se mos koncentrirat i malo da im pomogne da te psiholoski procijene.
Mos odabrat hrvatski jezik tokon odgovaranja sta ja nisan napravija nego rijesava na engleskon.
Obziron da san sad tamo, znaci da san i prosa sve to skupa :hihi .
E sad, ima tu neke sitne matematike, malo trik pitanja, nesto ala psiho test u vojsci.
Kad to prodjes (jer nevirujen da se to more falit) onda ides gore u Lyngby na interview.
Tamo ponavljas ova dva testa da bi majstori utvrdili jesi li ti to bas rijesava ili ko drugi misto tebe.
Jedna bitna stvar je da nije bitno koliko rijesis nego kako rijesis, bar je meni to bilo receno,
znan samo da nisan taj vremenski ogranicen test rijesija do kraja i da to nije bas bilo zabrinjavajuce.
A sta se tice love, e to ti neman pojma o detaljima, najvise ovisi di te salju i pod kakvin uvjetima.
Najbitnije je upast u ovaj bizmis, a kikiriki ce doc sam od sebe :) .

Hvala na odgovoru
Koliko si cekao da te zovu nakon sto si ispunio online test?

Pozz

Ma nema problema, samo pitaj sta te interesira.
U mome slucaju je bilo 7 dana od kada san ispunija test dok su mi poslali pozivnicu za direkt intervju.
Neznan kako rade sada u jel se sta prominilo, ali kako mi maintenance supervisor ovdi govori,
najbitniji in je taj test, kojega izgleda ne dobijaju svi, ili im bar nije isti :udriglavom .
Tako lipo kad ti posalju linkove za to rijesit, samo pametno.
E i btw. gleda ti se u koliko si vrimena se sitija ic to rijesavat online.
Sta pri reagiras, to in je draze.

Maersk drilling test

Maersk drilling test

Pozdrav svima,malo da vratio ovu temu:hihi,jucer sam piso taj online test 12min 50 pitanja.Nešto sam odradio ali još nisam dobio odgovor.Evo kolega spominje da je ceko 7 dana odgovor,a kako je išlo dalje?
Jesi zadovolji i osala testiranja?
Da li se kod njih radi offshore ljecnicki?
I koliko se ceka cca na ukrcaj?

Ako itko ima ifno ja sam mu zahvalan,pozzz

Pozdrav ekipa!

Evo ja sam prosa te testove i odradio telefonski interview, sad trebam cekat oko dva tjedna da dobijem odgovor za dalje ili ne i da li cu ici na drugi interview u Stavanger, Norveska.

Pozdrav ekipa!

Evo ja sam prosa te testove i odradio telefonski interview, sad trebam cekat oko dva tjedna da dobijem odgovor za dalje ili ne i da li cu ici na drugi interview u Stavanger, Norveska.

ajde sretno kolega
bas mi je drago i volia bi da upadnes
neka nasih ljudi na pravim firmama sta vise
pozzzz

Zadnja poruka od Maresk Drilla:

Thank you for your e-mail.

After completing the online assessments, we will revert back to you within 2 weeks.

Kind regards,
.............................................................................................................
jesam prošao nemam pojma;)

Lijep pozdrav,

Evo ja sam bas ispunio online test i zanima me nakon koliko vremena su Ti se javili nakon sto si ispunio online test
Ako nije tajna jel mozes malo napisati o tom telefonskom razgovoru?
Sta su te pitali?
Koliko je trajao intervju itd.....
Hvala

Mene nije još nitko zvao,niti su mi rekli da li sam prošao ili ne,mislim da je ova teta što je poslala linkove sa za test na godišnjem,pokušo sam je nazvat danas javlja se sekretarica da ostavim por.

Jednu drugu sam pito što sam je našo na linkedin.com isto radi za Maersk.Napisala mi je za 2tj cu dobit odgovor,eto toliko

Mene su odmah kontaktirali, dan nakon sta sam rijesio testove. Telefonski interview ti je ono klasika, zasto sam napustio bivsu firmu, zasto mislim da sam ja dobar za Maersk, zasto bas Maersk, sta ja mislim o sebi, o svojim sposobnostima, sta drugi misle o meni i tako, uvik sl. pitanja na svim interviewima.
A u slucaju da idem dalje onda u Norveskoj bi bio interview tehnickog karaktera, to waljda znaci pitanja iz struke, neznam, nisam jos bio :-)

U Norveskoj ce bit interview sa Senior Human resourceom i Technical superintendentom, naravno ako me zovu. Sad i ja cekam dva tjedna.

Mene nije nitko nazvo ali sam dobio ovo:

After completing the online assessments, we will revert back to you within 2 weeks.

Kind regards,

Dorthe Veinø Sørensen

Recruitment Administrator

People Support - Recruitment & Manning

Reg. No. 22756214

Maersk Drilling - Maersk Supply Service

A.P. Moller - Maersk A/S,

Esplanaden 50,

1098 Copenhagen

Denmark
........................................................................................................................
Nismo aplicirali za isto,e sad možda je za drill drukcija procedura a možda nisam ni prošao,pokušo sam dobit ženu na tel što mi je poslala test i pali se sektetarica.Mislim da se spominje godišnji.Kako da bilo oni ce odgovorit jer je to ozbiljna firma.Ali bi mi bio draži poziv sad odmah da znam na cemu sam!
Jel itko radio ovaj test a da nije dobio tel poziv nakon toga? I da je ceko 2 tj na odgovor??

Back