ok.ja san sef ciloga maersk LPG,nesto kontejnera i svih PCTC sta su prodani hoeghu, a nama osta management. ukupno 51 brod i 6 novogradnji. otkrija san sve... starij na portalu ce znat ko san, a mladjima mogu rec da san bija prvi bilac inspektor NYK u japanu, SBM projec tmanager za FPSO, fleet manager za gearbulk i sad GM di jesan. savjet = svaku 4-5 godina minjaj kompaniju, zajebi ono company man, proslo svrseno vrime. znaci, nisan mulac i sve sta zelin je posavjetovat ove mlade piplice da visoko letenje nosi siguran pad, narocito u danasnja vrimena.
LNG je presa iz Maersk Tankera u Maersk Offshore. Znan da barba Indijac ima 19 iljada, 11 na more, 8 doma...3-3. za kontejnere... barba danac ima 250 iljada na godinu, indijac 125, isto 3-3.kadeti se uzimaju sa svih strana, danska, engleska, pakistan, indija....di zamislis. a nas - nigdi!!! di je problem? ja ne znan, ali nekako smo u kantunu, niko nas ni ne spominje.
moze li priko veze? tesko.postuju se pravila i kako je zacrtano, tako se ide. ja sad mo

gu potpisat ugovor od miljuni dolari, a brata ne mogu utirat. ipak,nema nasih - izgleda atraktivno. nista super, cak i lose. dodji vridan, ispit ce ti krv. sve se ulaze u nove tehnologije, RT flex, alweiller pumpe sa magnetskin couplingon, desmi,soren lyngso... a sve jos novo i neispitano. pizdarija ka u prici. znaci... nije sve u svitlo plavoj boji... bolja je bila - hajdukova. stoj di jesi, ne trazi kruva povr pogace.