Maersk A/S

znaci, jednostavno receno maresk ne zeli imati posla s nama, a cujte mozda su ljudi i u pravu, jer jedan hrvat - dobro, dva hrvata - odlicno, a 3 hrvata ajme majko

bilo nas 11 veceras i savrsenstvo bez mane

oni drze indijce jer su in jeftiniji,zaboravite

znaci, jednostavno receno maresk ne zeli imati posla s nama, a cujte mozda su ljudi i u pravu, jer jedan hrvat - dobro, dva hrvata - odlicno, a 3 hrvata ajme majko

i ne podlijezi stereotipima,ima nas pametnih i priko mire

Last edited by a moderator:
evo ovako. ovo san pita u rukavicama jer... ja san na maerska. ne na brodu, nego sef tehnickog odjela FE. kad pitan ove u kadrovskoj da kako ja san sam nas, kazu mali interes. inace.. nikad nisan kod njih navigava, zvali su me kad su otvorili ovaj management na FE. kolega vice da su ovdje sami indijci... da, ali isto tako i danci, englezi, holandezi, poljaci, rusi, rumunjifilipinci, burmanci.. i cak , zamisli... amerikanci. koji su , sorry on my french.. za kurac, ali , daaaaleko skuplji od nas.znaci - ne muktasi se! kako je na brodu? do nedavno, ludilo. djelovi i stor su letili bez kontrole. svaki brod stariji od 5 godina moze navigat komodno 2 godine bez da posaljes bilo sta osin panatike. ipak, stisla se malo spina. ova agencija u rijeci.. nista.to je samo agentura.
u copenhagen ne saljite papire, crewing se tamo zatvara. i na kompaniji nije vojni rezim, dapace, ovi sta su dugo tamo traze servis i za vodokotlic. ako ima jos koje pitanje... na raspolaganju.
sefe... ne ljutin se ja tako brzo... dosad bi sto puti izgorija!

Evala manjinjorgo!

Fala na informacijama i poštenom postu. Znaš li šta o Maersk Gas floti, tj. LNG brodovima njihovim. Koliko ja znam imaju 5-6 brodova i još tri dolaze ovu godinu, jel tako? Možda tamo ima koji naš??? I di se može javit za posal na tim brodovima?

a sad kad san polozija advance oil,ponovo,imaju li oni crude ikoliko ima prvi na cont i kolika je placa

pardon,koliki je ugovor

Last edited by a moderator:
ok.ja san sef ciloga maersk LPG,nesto kontejnera i svih PCTC sta su prodani hoeghu, a nama osta management. ukupno 51 brod i 6 novogradnji. otkrija san sve... starij na portalu ce znat ko san, a mladjima mogu rec da san bija prvi bilac inspektor NYK u japanu, SBM projec tmanager za FPSO, fleet manager za gearbulk i sad GM di jesan. savjet = svaku 4-5 godina minjaj kompaniju, zajebi ono company man, proslo svrseno vrime. znaci, nisan mulac i sve sta zelin je posavjetovat ove mlade piplice da visoko letenje nosi siguran pad, narocito u danasnja vrimena.
LNG je presa iz Maersk Tankera u Maersk Offshore. Znan da barba Indijac ima 19 iljada, 11 na more, 8 doma...3-3. za kontejnere... barba danac ima 250 iljada na godinu, indijac 125, isto 3-3.kadeti se uzimaju sa svih strana, danska, engleska, pakistan, indija....di zamislis. a nas - nigdi!!! di je problem? ja ne znan, ali nekako smo u kantunu, niko nas ni ne spominje.
moze li priko veze? tesko.postuju se pravila i kako je zacrtano, tako se ide. ja sad mo;)gu potpisat ugovor od miljuni dolari, a brata ne mogu utirat. ipak,nema nasih - izgleda atraktivno. nista super, cak i lose. dodji vridan, ispit ce ti krv. sve se ulaze u nove tehnologije, RT flex, alweiller pumpe sa magnetskin couplingon, desmi,soren lyngso... a sve jos novo i neispitano. pizdarija ka u prici. znaci... nije sve u svitlo plavoj boji... bolja je bila - hajdukova. stoj di jesi, ne trazi kruva povr pogace.

maninjorgo, koliko se sjecam nasi seniori su prije desetak godina navigali na maersku, vjerojatno postoji razlog zasto su poslani ca?

A dobro,ako ne u Copenhagen, di onda poslat? Ma ja cu se isto provat nac s njima u Copenhagen za koju sedmicu pa neka mi bar nesto kazu...

ne, brodovi su bili maerskovi producti, ali u managementu hanseatica. nista direkt, sta ja znan. a ne bi me cudilo da je i koji junak uletija, pa ih sve stira u rodno misto. svakako, cili crewing je sad u singapur, ne saljite nista u dansku.ponavljan, na nase ne racunaju, li skupi li se puno applicationa, ko zna? mala smo mi zemlja, ove godine uzeto priko 150 kadeta, a ko ce to nama dat? i jos nesto- cuga - nix. ni bezalkoholno pivo. nije bas sexy!

@manjinjorgo

hvala na informacijama... Pitam zato jer znam da su tražili ljude za LNG, a opet ne znam ni jednog našeg niti u priči da tamo naviga na LNG-u šta je rijetkost danas, jer naših po tim LNG-ima svugdi... Ja im se nisam osobno javlja, a i neću skoro, al lipo je znat.
Isto je tako lipo znat da na jednoj takvoj kompaniji Hrvat ima tako visoke pozicije, stoga svaka čast...

Thanks...

@ Maninjorgo

Prvo svaka cast na uspjesnosti koju ste postigli. Mislim da se malo ljudi moze s tim pohvaliti. Stoga naklon u tom pogledu.
Tia bi pitati dali postoji mogucnost da nasi dodu na te Maersk offshore firme? Znam da je jedan tip sta je bija sekondo na Carnivala osa na Maerska ali san izgubia njegov mail pa ga nemogu kontaktirati cisto da pitam uvjete kakvi su a nikad nije lose ni aplikaciju poslati jer kako ste i sami rekli nema u danasnjem svitu company men-a.

i jedna zamolba

NE ZOVI ME SEFE :mad::mad:

za offshore nisan siguran. ovde sve funkcionira ka fol ista smo grupa, a u stvari svki moli boga da susidu krepa krava. velika je konkurencija izmedju kancelarija. sve e miri s tin prokletin KPI, isvaki misec nabijaju na nos, oi je potrosija manje goriva, ovi ima manji opex... znaci ostre te ka pase prid borbu. ja osobno neman problema.. , njima je ekonomicnost jos uvik velika enigma, dok ja sta san dosa sa strane..... a za to su me i doveli, da uveden malo reda.
sa putnickog ic na offshore u sjeverno more?kolega, promisli malo, udahni duboko tri puta i broji do miljun prije nego se odlucis na taj korak. nije u soldima ssveeeee...

JA samo pitam za offshore. \vec san ja radia u offshoru kao c/e ali posto je sjeverno more me dopalo i to 10 misec i prema naprid. POljubia san i ostavia. :):) ali pitam jer mi je prika u singapuru na offshoru pa da znam i ja. Ali nisi mi reka nikakvu adresu di se moze javit ako se moze javit?

postat cu adresu u ponediljak. na ovi kucni komp ne drzin sve te kontakte, narocito ako ne poslujen s njima. sad su uzeli puno engleza sa kontejnerasa, ali ti provaj, sta znas? cini mi se da su pod danskon bandiron i da triba bit oficir iz EU, ali opet govorin, triba provat. ako upali, ka bog, ako dodje odjebnica, bar znas da si pokusa.

ma ko ce cekat ponediljak?
evo ga: za supply
hr-msss@maersk.com
+45 3363 3363

traze kape i prve makinje na fpso:
uc na web, www.maersk-drilling.com, ispunit application i cekat sta ce bit.

vlcc,product, lpg i kontejneri - barbi i svih oficala kuverte ima viska. brostromovi tankeri sta su kupljeni prije 2 miseca - puni, uglavnom azijati plove tamo. junior makinjista isto tako ima viska, uglavnom azijati. 2/e triba uvik, i po koji kapo. kadeti - vec san pisa o tome, provat se moze, ali ne nadat se puno. na webu sve ima.
www.maersk.com

ma ko ce cekat ponediljak?
evo ga: za supply
hr-msss@maersk.com
+45 3363 3363

traze kape i prve makinje na fpso:
uc na web, www.maersk-drilling.com, ispunit application i cekat sta ce bit.

vlcc,product, lpg i kontejneri - barbi i svih oficala kuverte ima viska. brostromovi tankeri sta su kupljeni prije 2 miseca - puni, uglavnom azijati plove tamo. junior makinjista isto tako ima viska, uglavnom azijati. 2/e triba uvik, i po koji kapo. kadeti - vec san pisa o tome, provat se moze, ali ne nadat se puno. na webu sve ima.
www.maersk.com

Fala puno care

i jos jednom budi s nama prisutan jer ode je potriba imati tako iskusnih ljudi koji su voljni pomoci mladima. A ako si zainteresiran mozes se i ode javiti http://www.pomorac.net/clanstvo.html
Lip pozdrav :uzdravlje

uclanit cu se u 9 misec kad dodjen doma. sta ce mi lito doma, cila godina mi je lito, jos furesti.... kojih ce TOPLO SE NADAN bit ove godine. doc cu na da te mogu pismon zvati, to je najvaznije za okripit dusu.sta drugo rec, maersk je maersk,ali ima i bolje. mladima bi porucija (i dosadan san vise) - ne trci u pocetku za lovon, nauci na sta tezi nacin ,isplatit ce se. je li 700 ojra ili 1000 zelenih za kadeta, nema veze. spizdit ces sve u roku odma cin se iskrcas. ja san ima 3 dolara na dan, ovi sta danas imaju 50 - dolar ipo.pa vidi, da se moze. nece te niko platit a da se nisi popisa u manikelu da bi 30 puti. ne se bojat sporkat. cini mi se da dolazi vrime da je vazno poc na brod samo za kupit bolji motor, auto, stan.... to je vazno. ali, suplja glava more proc dobro danas, ali sutra ide nogica. pa kad ti guzica otece od pustih pedala, za ludu ti auto, ljudi ce ti se smijat. znaci, zapet, ugrist govno da mu pustis krv... i straja nema. vidija ja u zivotu puno punjenih tukaca, pise, crta, salje savjete - a onda banes mu na brod, a on ne zna di mu je manhole od balast tanka. i nasih, i nasih... nemojmo se pravit blesavi! 0d 100 - 10 ce izac vrhunskih, 20 dobrih, 30 solidnih - a ostali... ajme. vidi filipe timunjere... svi voze dizalice, govore engleski... a posalji nasega... u ugovor 6 puti u likara, engleski zna jes i no, za gospu, nije polaga za timunjera u londonu, sta pilot oce? zato - ne nosite nike air patike, nego cvrsto hodajte po zemlji. uci i radi - uspjeh je tu.

evo nisn zaboravija na off shore;
danac barba - 4100 dkk na dan, doma 12 000 dkk - 28 on /off
danac kapo -3900 dkk na dan, doma isto
englez barba - 520 funti na dan, doma nesto malo, oko 1000 funti, 28-28
za kapa nisan nasa, a bice oko 470 -480, tu negdi
holandez - 500 euri na dan
oficiri - danci, englezi, malo holandezi
posada od svugdi, najvise filipi, sef na kuvertu obavezno koji bjondi rumeni danac od 130 kili
danas san razgovara sa dancima sta su dosli (kadrovska je sad kat ispod mene) vamo, jer odavde ce se vodit crewing za maersk u cilome svitu osin amerike: za offshore gledaju EU oficire, i ako ko i uleti tamo prvi ce rumunji (koji su bolji i od poljaka i rusa, sta je, je - brze uce), koje ja vidin ka veliku konkurenciju nama. oni su ka i nasi stari sta su isli na strance krajen 60-tih, iz mizerje upali u lovu, taj ce provu izgrist zubima ako triba. sef kadrovske henrik sloth - 2 metra, conkula glava, pelav, gobav - nisan mu gleda pasos, ali kvazimondo mora bit da mu je ako ne otac, onda bar barba.

i jos nesto - dozna san da na thome offshore je dosta dobro, place pri vrhu, naravno, ovisi o iskustvu, brodi novi - nas barba oko 650 usd na dan, misec - misec. rusi nadiru tamo - triba agvantat sta prije ako kome odgovara. adresu ne znan, pogledat na web.
eto toliko.

@manjinjorgo
Ja cili zivot trcem za lovom.Pitam se sad jesam li falija i da li da se vratim i pokusam ponovno?Pogotovo kad ne znam ni sta je manhole,a kamoli di je.

Back