• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

lucke kapetanije

Svi smo mi Vinka!
Vinka vaka, Vinka naka..... sa full ppe sam ulazi kod nje, ali nije bilo potribe. Dobra je ka kruv:hihi
Da dobra.. ulazin sa Nescaffe Cappucino 3u1 i kutijon Domaćice i onako sa vrata, dobar dan, posla me kapetan Mato??ić, a ona.. vankaaaaa, odnesi onda papire njemuuu.. :hihi:hihi:hihi

Da dobra.. ulazin sa Nescaffe Cappucino 3u1 i kutijon Domaćice i onako sa vrata, dobar dan, posla me kapetan Mato??ić, a ona.. vankaaaaa, odnesi onda papire njemuuu.. :hihi:hihi:hihi

Nemoj Netijace. Nije Vinka gosparu Filku ni do kolina. Ipak je on nenadma??iv. Vinka te napade tek kad uđe??,a Filko zna napast i isprid Kapetanije. A unutra ce te napast i izvriđat.

Eee falija si:hihi
Ocito zena nevoli veza??e:kafa

Nemoj Netijace. Nije Vinka gosparu Filku ni do kolina. Ipak je on nenadma??iv. Vinka te napade tek kad uđe??,a Filko zna napast i isprid Kapetanije. A unutra ce te napast i izvriđat.
Ne bih se slo?žio sa vama ??tovani kolega Alkaid, ??jor Filko je slab prema nama Pelje??ćanima, valjda zbog demejane u gepeku, savjetujem da probate drugi put sa onim slanim inćunima, nemate ??ta izgubit.. :D

Ove u Rijeci su posebne,ja nekuzim te zene rade 4 ure na dan a tako su zivcane i pune sebe :udriglavom ,zadnji put kad sam bio djelatnica se tako izderala na nekog barbu ovi se poceli cerekat unutra,liku puko film poslo sve u p.m i otiso :rolleyes:

Ove u Rijeci su posebne,ja nekuzim te zene rade 4 ure na dan a tako su zivcane i pune sebe :udriglavom ,zadnji put kad sam bio djelatnica se tako izderala na nekog barbu ovi se poceli cerekat unutra,liku puko film poslo sve u p.m i otiso :rolleyes:

Nejebica je zajebana stvar.

Isto tako sam polagao za voditelja brodice (B),
/QUOTE]
Pa zar se to polaze?Kod mene se samo preda jedna koverta sa dvije slike i jednim dokumentom i rijesena stvar.Za par dana dolazis podignuti dozvolu:hihi

Last edited by a moderator:
evo ja je dobijan za koji dan,svjedodzba srednje pom.(kopija),15 kn u kapetaniji,40 kn tax mark i 2 slike,nista drugo

OVO SAM PRIMIO DANAS OD JEDNOG KOLEGE PA SAMO PRENOSIM
Danas 07:49 AM - permalink
macakdbk
Htio bih otvoriti post na temu ljubaznosti personala na kapetanijama u Hrvatskoj.
U Dubrovniku valjda rade najneljubazniji ljudi na planeti zemlje i to je doslo do granice za nevjerovati.
Nadrkani cinovnici koji misle da su Bogom dani, i koji ne daju prave informacije,ne zele dati pravu informaciju te setaju ljude kao male majmune.
Prijavio sam se kao pomorac , ali sam nakon svega sto danas znam i nakon svega sto sam prosao da bih dobio pomorsku knjizicu zazalio 100x.Isto tako sam polagao za voditelja brodice (B), pa i tu mogu napisati memoare sto se tice neljubaznosti cinovnika na salteru i gospodje koja izdaje dozvole.
Dodji u srijedu, pa dodji u cetvrtak prije marende (radno vrijeme sa strankama od 08.00-12.00 , a marenda od 10.00- 10.30!),pa onda dodji u petak....i onda se jos i razgalame na tebe kao da si zadnje smece.....
Nevjerovatno!
Znam od mnogih da imaju slicna iskustva,volio bih zapoceti temu ovdje na forumu, pa se mozda i kakav ministar zainteresira za ovaj fenomen.

Edit
Report
IP

Meni us rekli u SIbeniku da koji sam qrac dosao kod njih kad sam ih nakon 20 godina lagodnog zivota sad prodrma. Da sta ocu od njih jos krvi da mi daju :udriglavom :udriglavom Tako da mi je najbolje tamo niti neici nego poslat matrikulu po DHL-u da je vide i vrate nazad

Neznan šta reć na ove komentare, nikad nisan ima neke neugodne situacije, a pogotovo otkad sve papire radin u DBK, sve bude odrađeno na vrime i sa stilon. :)
Sad se malo koči jer svi minjaju brevete, a tu smo i mi malo krivi jer se po običaju uvik čeka zadnji momenat. :p
Splićani imaju i Diverso koji će za određenu naknadu sve obavit umisto vas i garant brže nego vi sami.. :D
Jedini problem po mom mišljenju kojim bi se UPH mogao malo pozabavit je svojevoljna interpretacija zakona od strane djelatnika LK, odnosno ona stara priča: u jednoj kapetaniji ti kažu da nemožeš napravit brevet, odeš u drugu i napraviš bez ikakvih problema.

Last edited:
A kad smo kod kapetanija onda je ovaj thread sigurno interesantniji.
http://www.pomorac.net/forum/konoba/1649-lu-ka-kapetanija-split-7.html#post108972

A Netjace sta ces znas kako kazu nasi stari.Krivom qrcu svaka dlaka smeta. Tkavima da nije kapetanije bile bi blagajnice u Keruma,sluzbenice u MUPu,medicinske sestre u bolnicama i ambulantama itd.. oni jednostavno ne razume da je problem u njima i da imaju sindrom otezane komunikacije s okolinom.
Da li je tome pridonjela priroda posla ne znam,ali treba radit na sebi. Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem.

Evo ne znam gdje bi stavijo ovaj upit pod koju temu pa se nadam da će mi i ovdje moć pomoć neko.....?
Budući da se selim u Zagreb prije ukrcaja na brod pa gdje u Zagrebu mogu da se prijavim za ukrcaj i kad se iskrcam?Mjenjat ću adresu u osobnoj pa bez obzira na nju jeli mogu se prijavit u lučku kapetaniju na staroj adresi-županiji?
Hvala i pozz ljudi!

Ukrcaj ionako mozes raditi preko neta. Iskrcaj ces morati u najblizoj Kapetaniji, a to ti je Rijeka ili u Kapetaniji starog mjesta prebivalista. Ne mozes u Zagrebu to rijesiti ...

Iskrcaj moraš radit u mjestu prebivališta, ali onog šta ti piše u matrikuli.
ImaÅ¡ joÅ¡ soluciju da to sve rijeÅ¡iÅ¡ poÅ¡tom, poÅ¡aljeÅ¡ matrikulu i ostale dokumente i oni ti to vrate nazad na kućnu adresu ili kako se već dogovoriÅ¡ sa njima.
To ti je provjereno, znam iz vlastitog iskustva.

Back