Linkovi za cruisere i zaposljavanje na cruiserima

Evo vidim da nema nis novog u zadnje vrijeme, a ni ja se nisam nesto aktivno bavio pisanjem ovuda po forumu, pa evo ovo:

Carnival UK - Ocean Opportunities - Careers at Sea

Pa kad se otvori stranica onda na Marine & Technical

Ovo je stranica od Carnivala UK (znači P&O Cruises i Cunard, sve skupa nekih 10 brodova). Manjak ljudi velik, uvjeti osrednji, kao radi se na pobolj??anju od 1.1.12. Samo ne znam za??to jako te??ko primaju na??e, preporučio sam direktno neke na??e pa ih nisu nikad ni kontaktirali, a primaju Bugare s fal??om navigacijom, no neću o tome. Bugari imaju valjda ok agenciju, a nasi su zeznuli stvar kao i obicno, prije bilo preko SSM zajedno sa Princessom, a sad mislim kao preko Pasat ? ibenik, ali ne??to slabo na??ih sti?že tamo.

Evo vidim da nema nis novog u zadnje vrijeme, a ni ja se nisam nesto aktivno bavio pisanjem ovuda po forumu, pa evo ovo:

Carnival UK - Ocean Opportunities - Careers at Sea

Pa kad se otvori stranica onda na Marine & Technical

Ovo je stranica od Carnivala UK (znači P&O Cruises i Cunard, sve skupa nekih 10 brodova). Manjak ljudi velik, uvjeti osrednji, kao radi se na pobolj??anju od 1.1.12. Samo ne znam za??to jako te??ko primaju na??e, preporučio sam direktno neke na??e pa ih nisu nikad ni kontaktirali, a primaju Bugare s fal??om navigacijom, no neću o tome. Bugari imaju valjda ok agenciju, a nasi su zeznuli stvar kao i obicno, prije bilo preko SSM zajedno sa Princessom, a sad mislim kao preko Pasat ? ibenik, ali ne??to slabo na??ih sti?že tamo.

Nedavno o tome pisalo na forumu bas za intervju. Malo pogledaj ima mislim cak da su neki useri znali ispitivace.

A lipo od tebe sta ''guras'' nase ali gurni jace pa ce mozda i upast :D

Aj zivia :uzdravlje

Ovaj link gori je bas stranica od same firme di se moze direktno aplicirat, a znam da je bilo ne??to intervjua u zadnje vrijeme, od svibnja su primili 30-tak strojara, 20-tak palube (to zajedno sa Envo i Security) i ne??to električara. Kako firma najavljuje nove uvjete, kao pripremaju da ce se uskoro moci birati 4on/2off ili 2on/2off moglo bi tu jo?? bit mjesta.

Stvarno ste temu nakrcali korisnim informacijama, svaka čast. Ali zanima me jo?? jedna: kako doznate kad koja kompanija ima interviju?
Nemojte se smijat ovom pitanju jer nemam iskustva u tome. Inače sam zapeo na bulkovima, te??ka??ima ali imam u matrikuli čak malo iskustva i na Ro-ro passenger kao kadet...znate ono-momku falilo dana za dopunit godinu dana kadeture :D
Trenutno sam i na brodu pa mozak i ne radi dobro oko ovih stvari.
Veliki pozdrav sa Istoka!

Pozdrav svima,

Da li neko zna otvaraju li se na nekoj putnickoj firmi mjesta za 3rd Engineer(4Th Engineer).Cekao sam godinu dana za Carnival UK zavrsio sve i na kraju mi rekli da nece bit mjesta za moju poziciju,tako da je to propalo.
Ako neko ima neki info za putnicke neka podjeli sa nama..

:uzdravlje:p

pozdrav dali je netko možda bio na Cruise Recruiting Day Bremerhaven ili možda planira ići mislim da bude svake godine u prvom mjesecu

Pozdrav, da li ima netko informaciju da se netko od naših ukrcao kao security na koju kompaniju. Diplomirao sam kriminalistiku, 15 god iskustva u policiji, sad sam
vec 12 godina po brodovima ,vecinom ro-ro, bio sam i safety AB, i security AB, ali nikako do prave cruise kompanije, a ima se nesto godina starosti pa računam da
bi leđa možda manje patila .

Pozdrav, da li ima netko informaciju da se netko od naših ukrcao kao security na koju kompaniju. Diplomirao sam kriminalistiku, 15 god iskustva u policiji, sad sam
vec 12 godina po brodovima ,vecinom ro-ro, bio sam i safety AB, i security AB, ali nikako do prave cruise kompanije, a ima se nesto godina starosti pa računam da
bi leđa možda manje patila .

za nase nisam nikad cuo ali eto samnom je jedam momak iz makedonije. inace te pozicije uglavnom drze Indijci i nesto filipinaca. ranije su to redom bili izraelci koji su sad sefovi. security na brodu i nije nesto dobro placen posao zato je tesko i sresti bijela lica

Myro šta se tiče security oficira probaj na Disney , svi security oficiri su europljani ili ameri...10-10 tjedana in ugovor

Back