K line offshore

crta zara

New member
Jeli ima nasih sto vida san par brodi u nordu...noviji brodi..psv...jedan je poljak co otisa za barbu tamo...na staroj firmi ga nisu tili promovirat.

Ako ima ko tamo da napise koju ric o firmi...i kesu li dio k line firme

Jeli ima nasih sto vida san par brodi u nordu...noviji brodi..psv...jedan je poljak co otisa za barbu tamo...na staroj firmi ga nisu tili promovirat.

Ako ima ko tamo da napise koju ric o firmi...i kesu li dio k line firme
Jeli oni sa Stavangera??

A e oni visoki jazavac ako se razumimo...ja san ga sprasija odma na pocetku pa je bija kasnije kuco a i isprica mi se kad smo isli doma....kasnije san mu 2 puta spasija zivot...ako ne to bar zube ili celjust....ono sto je radija ljudima nije bilo normalno.

A e oni visoki jazavac ako se razumimo...ja san ga sprasija odma na pocetku pa je bija kasnije kuco a i isprica mi se kad smo isli doma....kasnije san mu 2 puta spasija zivot...ako ne to bar zube ili celjust....ono sto je radija ljudima nije bilo normalno.
Bice i tebe prijavija da si popija ono kad ste isli doma.Znan ga sa smjene u par puta se vidili.Jos niko nije reka dobru ric za njega.Isa je tamo priko Osm-a.Placa par stoja niza nego u nas ali avancamenat upa.

Na koju adresu posla CV za K-line
@
Crta zara
Mozda ti najboje znas pa ako mores stavi ode adresu di da saljemo i koga da napadamo
:uzdravlje

Ima i naših takvih...nažalost.
Ja san kratko tu, a već znan i Å¡ta nebi triba.

@ Južnjak
Duka ti je reka... iÅ¡a je preko OSMa, al provjerit ću kad kocka dođe gore.

Back