Jeli neko ima advanced petroleum tanker safety v/1(2.2)???

g.rapic

Ch.Mate
Postovanje

Ja san vec 15 godina C/O na raznim firmama koji krcaju na tankere.Trenutno sam dobia poziv za C/O na ANDACO
koji me trazi ovi famozni ADVANCED TANKER SAFETY koji se djeli u tri grupe ovisno o namjeni broda di se misli navigat ulje,kemia,plin....Zva san ministarstvo,razne centre a svi zbunjeni....
Sad me zanima ako to neko posjeduje da mi javi kako je do njega dosa.....
Unaprijed hvala...nadam se nekom skorom odgovoru jer ga moran imat do kraja 1.-og miseca.......
mirno more svima na brodu....a ko je doma neka uziva....

Pozdrav cife, jel to Rapic iz Vinisca? :D

Advanced tanker safety... probajte pitat u kompaniju/office da vam jave STCW oznaku
breveta, pa onda pitajte ove nase... mozda bude jasnije?

Klasicni advanced breveti (Adv. Oil, Adv. Gas, Adv. Chemical Tanker operations)
nose, po STCWu, oznaku V/1-2

Sretno. :uzdravlje

Pozdrav cife, jel to Rapic iz Vinisca? :D

Advanced tanker safety... probajte pitat u kompaniju/office da vam jave STCW oznaku
breveta, pa onda pitajte ove nase... mozda bude jasnije?

Klasicni advanced breveti (Adv. Oil, Adv. Gas, Adv. Chemical Tanker operations)
nose, po STCWu, oznaku V/1-2

Sretno. :uzdravlje

Nije Vinisce nego Marina....A pita san sve od ministarsva do nasih centri za izobrazbu pomoraca ali niko nikad cuja
Sve te brevete od Advanced Oil/Chem vec davno iman jer navigan dugo ka cif

Odakle znas Rapica?

Znaci nije to nijedan od onih Advanced Oil Tanker ili Advanced Chem.Tanker V/1-2...To je sta jos nema kod nas a prosle me je godine i BP trazia....PETROLEUM TANKER SAFETY.....ko ga ima ili zna kako napravit bilo bi mi jako korisna informacija

unaprijed zahvaljujem

Nije Vinisce nego Marina....A pita san sve od ministarsva do nasih centri za izobrazbu pomoraca ali niko nikad cuja

Sve te brevete od Advanced Oil/Chem vec davno iman jer navigan dugo ka cif

Odakle znas Rapica?

Ma znam da je vinisko prezime - imam i ja roda doli... ne znam covika direktno.

Sritno s birokracijom... :rolleyes: :udriglavom

Bok svima,
Cili dan pokusajen doznat kako doc do ADVANCED TANKER SAFETY.......kako vec navigajen ka c/o 9 godin nisan ga nikad surea niti je ko trazia a sad me iz ANDACO to trazu za ukrcaj na jedan od njihovih oil tankera...
Nadam se da ce se neko javit u vezi toga breveta..neko ko ga je napravia ili cuja nesto o tome:udriglavom

unaprijed zahvaljujen

Back