Jedno mozda glupo pitanje

docholliday

New member
ovako mene zanima dali na putnicke brodove primaju kadete, oficire... ako su tetovirani ne na vidljivom mistu, konkretno rebra, kad sam bia na plov. praksi na marku polu kapetan mi je reka da nece krcaju (bila je rijec o cruiseru) ako se ima tetovaza, bila vidljiva ili ne.

ovako mene zanima dali na putnicke brodove primaju kadete, oficire... ako su tetovirani ne na vidljivom mistu, konkretno rebra, kad sam bia na plov. praksi na marku polu kapetan mi je reka da nece krcaju (bila je rijec o cruiseru) ako se ima tetovaza, bila vidljiva ili ne.

Samo da ti recem da o ovome imas jako puno napisano. Na cruisere se mozes ukrcat sa tetovazom koja nije na vidljivom mistu i to kao da je nemas. Sta se tice tetovaze na vidljivom mistu i to mozes ako si recimo Englez ili Amer a ako si nase gore list to ti vec moze pravit problem.

Ponavljam da za nevidljiva mista nema problema, sve sta se nevidi kad nosis majicu kratkih rukava je welcome.

nekakva regula bi bila da se tetovaza ne smije vidjeti mada sam ja vidio konobare i sl. dakle ljude koji rade direktno sa gostima sa tetovazom velicine jednoga kvadrata :confused:. znaci sve se moze :cool:

Back