Jan de nul pitanje

sax vladamo razlicitim info

ti kazes da ruze cvjetaju

ja kazem da salju ljude doma jer trenutno nije posla

zato nece da uzimaju u ovom trenutku....(cast izuzecima koji su rijetki)

Last edited:
Ja jos nisam cuo da nekog salju doma ili da je dobio otkaz zbog malo posla,u zadnjih 6mjeseci
Niti sam vidio da uzimaju belgijance umjesto hrvata
Otvaraju se projekti stalno,a neki su stby zbog leda i snijega
Ocito neko od nas dvoje ima krive informacije,ja samo citam mailove koji dodu na brod
Nigdje ruze ne cvjetaju ali posla ima

Last edited:
super ,odma posalji dva prijetelja i zovi odgovornog u gloptika i daj im preporuku reci da su prva liga i da ih stave...

mogu samo rec daj boze da grijesim i da me krivo informiraju,bio bi najsretniji s tim...

sad sam pitao i potvrdeno je 17ljudi je islo kuci

za mi je svita............

Last edited:
Ne kazem ja da ti lazes ili tako nesto
Al totalne suprotnosti
Tamo 17.ljudi salju doma,ovdje salju extra covjeka koji ne mora bit na brodu jer ga nemaju gdje poslat
Pokazat ce vrijeme gdje ce sve ovo ic...
Poslat doma ne mora znacit otkaz,moze i stby
I ja sam bio mjesec dana na stby plaći 2015god

mi smo kupili visoko iskoristive propele za 6 thrustera 4MW svaki a taj list je delivery time 6-9mjeseci i 10dana posli sve zaustavi ,ali bas sve
otpoji third party operemu sve ,plovi put kraja,baci sidro,skini thrustere,ukrcaj sve na rig svu opremu u brazilu i vozi za gulf i sjedni platformu na dno,jedna propel aje bila 600Tusd ako se dobro sican s opremom

sve ali sve se minja u sat to sam naucia..

Last edited:
Evo prijatelj mi se prije misec dana zaposlia kao struja na firmu, prebacia se sa Tide-a. Nadam se da je raspustanje ljudi s ovog gore broda samo trenutno

Ovo je brod sigurno isao idle kao i svake godine,ljudi idu doma dok im se ne nade drugi brod tako da vjerujem da nitko nije dobio otkaz

Znam za moj brod da ljudi novi dolaze (novi na firmi ) a za otkaze nisam cuo , jedino sa par drugih brodova sam cuo da ih salju samo na st-by dok ne dode novi projekt.Od kud te informacije za otkaze ., oduvijek je bila filtracija ljudi , ljudi su dolazili i odlazili a za masovno otpustanje nisam cuo.

Sa ovog broda sta san stavija je 90% dobilo otkaze.
Iz prve ruke,a moj prijatelj je ima srice pa ga je pribacilo na drugi brod.

koja cudna firma prije misec dana raspustili posadu i zavezali brod (a suska se da su jos 4 unita na tom tragu)
a sad traze ljude,ko ce to vise znat....

ali cini mi se da ovo traze gradevince a ne pomorce ,oni imaju 40% firme u gradevinskom sektoru...

Back