Dalmos
New member
Pozdrav svima... Evo dobila sam telefonski poziv da održim konzultacije za kapetanski, i nije da ne volim pare il da mi ne trebaju, ali čovik je daleko i ža mi je da se pod prvo tramaka do mene, pa gorivo i onda joÅ¡ konzultacije. Tko će te pare stvorit... Triba men para, ali triba meni dosta toga, laptop, kamera, dvosobni stan u Å ibeniku na 9 godina, ali...
Pa sam nako odlučila u zadnji tren evo drugu noć za redom visim iznad PPTa da napravim video upute koje pokrivaju taj stabilitet za kapetanski, onaj C7 ispit. Kako gledam u brojeve već XY uri bez prestanka molila bi da netko provjeri jel sve dobro rjeÅ¡eno/objaÅ¡njeno. Pogotovo bi bilo idealno da ovi aktualni kandidati za kapetanski bace oko.
Evo prvi: Kolko tereta za summer line?
Sutra bi trebao biti draft survey, preko pličine, samarica za teÅ¡ke pomak, a ako ne zaspem od umora onda ću i pÅ¡enicu (ono sa simpsonovim) pripremiti. Draft me uniÅ¡tio najviÅ¡e, svako malo interpolacija. I svako malo moram prepravljat jer ja piÅ¡em 8,23 gaz a treba pisat 8.23 ispravno jer su u hidrostatskim decimalni zarez stavili za odvajanje tisućinki, a točka za cijele brojeve pa znaju ljudi prepisat 23,456 MTC kao 23.456 u digitron i normalno sve krivo nadalje.
I onda oznake, malo Ts malo Dm, malo LCF dc pa XF... triba prvo rječnik ponit Å¡ta je Å¡ta na naÅ¡im i na stranom i na "drugom" naÅ¡em. Svak svoju oznaku stavi pa se ti misli.
Uglavnom, sutra ako sve bude išlo po planu, nove video upute koje pokrivaju stabilitet za kapetanski (iliti za prvog).
Mora da ti je glava nakon ovog svega

ali za ovo si zasluzila
i jos jednom
neka):