Ima nade !!!

Svaka čast,kako je lijepo ovako neÅ¡to pročitati,nakon mraka svijetlo na kraju tunela bez ikakve pomoći.
Sretno Marciano

Hvala, decki!
Ljubim vas!!!

Kod kuce je napokon NORMALNO, nakon 100 godina...
A mir u glavi - priceless.
Ova moja jadna supatnica i ja bili skoro pa na noz. Tko ima djecu, zna kako je kad racuni stignu, ti nemas, a nervoza raste. Mi se sad samo gledamo i smjeskamo :)
Divota.
A to sto sam se ukrcao sam, to mi je drago iskljucivo zbog mentaliteta. Da ne kazem "debiliteta". Jer nema tog Doktora koji ce me prozivati u lokaloj krcmetini, hvala nebesima.
Mene su kontaktirali i Nuno i Jeroen i Miike sa AMS-a, pa kome god posaljete, stici se u dobre ruke.
I nakon otimanja poreza od 36 posto, ja sam sretan sa "ostatkom".
To znate i sami, vi dzombe.
Sve je dobro. Sve. Ako vam ne treba Porsche za 6 mjeseci, moze se i sa 36 posto minusa...

Jos jednom, hvala na lijepim zeljama!

Jos jednom - IMA NADE pa samo NAPADAJTE!

Nadam se susretima po svijetu!

Have a safe watch i mirno Vam more!

Prije svega cestitam i na poslu a i na tome sto dijelite sa svima nama informacije . Hvala.
Sta ste konkretno radili za prvi put i kako to sve izgleda prvi susret s tom sredinom i radno okruzenje , ljudi itd?

Pozdrav cijelom forumu, a najvise onima koji traze posao!

Sretan sam covjek, a napisati cu vam i zasto - uspio sam se ubaciti u biznis!!! Tako se pise, jel'?!

Frisko sam se iskrcao, a mislio sam na forum non stop, jer znam kako je meni bilo do prije mjesec dana.

Evo nekoliko pametnih od mene, pa mozda pomogne...sve sto cu napisati, u najboljoj je namjeri. Nadam se da ce se tako i shvatiti.

Ukrcao sam se SAM, bez icije pomoci i bez potplacivanja naroda.
Dakle, MOZE SE.
Vjerujte mi.
Ne zazirem od guranja suske u neciji dzep, iako znam da su na forumu alergicni na takvo pitanje.
Kad nemas izbora, sve je bolje od nicega.
Btw, jedan od dragih ljudi me pitao DVIJE place, ja mu rekoh - moze!
I na kraju nista od toga svega, kako od njega, tako i ostatka "dobrocinitelja", koji su se obecali ili cak i sprdali samnom.
Ajme, al cu im cugu platit sa zadovoljstvom...:p
I ja sam, kao i vecina kad starta, bio na 5-10kn dnevno. Izbjegavao sam standove sa sladoledom i zaobilazio ih u sirokom luku, samo da me dijete ne pita da joj kupim.
A dvoje ljudi rade u obitelji!
I zena i ja smo zaposleni. Njoj svako malo pa skidaju od place, jer nema, kao, prometa, dok sam ja bio Croatian Classic - radis, al nemoj majketi pitat za placu. I tako unedogled. Otisao samostalno poloziti Bosiet i Mist (posudio kes i za to) i poceo nemilice slati CV-je.
Agencija se javila, kaze - treba nam covjek za jednu zamjenu, sutra ujutro ti je avion. Ako mozes, saljemo kartu odmah i vidimo se sutra popodne.
Ja mu rekoh - dajte mi 10 sekundi da razmislim...naravno da je odgovor bio potvrdan...
Bio, odradio, dosao u petak navecer, subotu otvorio mail, a tamo kratka poruka - hvala ti, sve je bilo super, svi su zadovoljni, mozes nam uskocit opet za 20 dana?!
Sto da vam kazem...presretan sam!
Moram napomenuti da mi placa nije neko ludilo u offshore okvirima, ali mi je agent odmah rekao kolika ce biti, jer sam starter i jos bez iskustva.
Naravno da sam prihvatio, i ta losa je 5-6 puta veca nego HR placa, a CV ce nakon ove dvije tri ture izgledati predivno :hihi
Za sam kraj, vjerujte da ima nade i sto se godine proizvodnje tice - ja imam tek 41., a eto, zapoceh karijeru u bijelom svijetu.
Lokaciju necu spominjati iz meni jednostavnog razloga - nebitna je. Bio mi je toliki pozar kod kuce, da sam ok i na Mjesecu, kamoli na planeti Zemlji...Bili smo na rubu ocaja...

Ovo je link: https://www.linkedin.com/company/atlantic-marine-services

Web site im je "under construction", pa se posluzite LinkedIn-om. Ja sam uvijek slao CV na nekoliko mailova unutar firme istovremeno. Mail adrese su isto na LI.

Ponavljam, sve navedeno je istina. Sam, preko maila, u cvijetu mladosti, bez iskustva.

Moze se!!!

SRETNO!!!

Moja prica je ista! Cestitam kolega...

Pozdrav,

Dok smo radili na polju Tyra rdio operator je isao za safety off a safety za oim a -nas deset je otislo posli nove kad smo skupili bonuse uglavnom na drilling, tamo je sve mguce dobro je super kabine, internet, spiza ali je lova i nije bas... sve u svemu dobro za pocetak ili penziju.

Bombard,
evo me nazad na poslu i upravo se Tyra East javlja :D

Ma meni uvjeti divota, poslao sam frendu koji je u Saudijskoj za Saipem (2-1), fotke nasih ruckova i vecera. Ono, restoran.
Ovaj siromah meni posalje svoju nazad, svi iz jednog kazanceta jedu, neki gulas sa 15 dkg mesa na njih 50...uzas...a zaradu da mu ne spominjem, katastrofa.
Ovo je za pocetak mjesto i pol, nasi decki tu love iskustvo i onda apliciraju dalje. Takodjer, ima i onih kojima je ok (solo u sobi, net, super catering), pa ne traze dalje...

Back