i ja se uskoro krcam

boskho

New member
Evo nakon godinu dana trazenja i ja rjesavan papire i idem potpisati ugovor u dubrovnik sa atlanskom kao ass elektricar. Po struci sam ing. Elektrotehnike i imam 32 godine. Ako netko ima kakvu korisnu informaciju ili savjet neka slobodno napise.

Lipo je cuti da se neko krca ka ass, bitno je da ljudi i dalje uspijevaju!!:uzdravlje Sritno!! Vidin da si iz Primostena, tu smo blizu...Pozdrav!!

Last edited:
Evo da napiÅ¡en par riči, ovaj portal mi je svakako puno pomoga u traženju, i načinu traženja ukrcaja, moram ispraviti sam sebe, ukrcati ću se kao ass elektroničar, ne električar.
Evo sad su me poslali da položim D45 i D43 kažu mi da D2 više nije dovoljno, ali šta se mora nije teško.
Jedno pitanje za znalce, Å¡ta triban sve položiti kad zavrÅ¡i asistentura za brodskog elektroničara?
Vozdra!

U međuvremenu je rijeÅ¡ena sva papirologija i sada čekam poziv, poÅ¡to sam ih zaboravio pitati ako neko zna, dali to plaća firma izravno ili je to moj zadatak (kako mi kažu moji znanci to ovisi od firme do firme)

Last edited:
U međuvremenu je rijeÅ¡ena sva papirologija i sada čekam poziv, poÅ¡to sam ih zaboravio pitati ako neko zna, dali to plaća firma izravno ili je to moj zadatak (kako mi kažu moji znanci to ovisi od firme do firme)

Na sta tocno mislis dali placaju?

Kad sam ja bio doli placali su ljecnicki i troskove oko Americke vize (s tim da Americku vizu samo plate prvi put) te troskove putovanja do Dubrovnika.

Back