http://www.clearwatergroup.nl/

Jebajiga kolega, iz trenutne pozicije (citaj: doma misecima)
mi 60 ojra dnevno zvuci ko teski SF.

Uostalom, toliko sam ja ka terco ima na Uljanika - 100 US dalla

Nac ce se netko i za tu cifru... svaka roba ima svoga kupca.

P.S.

Sasa nije prepotentan... samo je dusevan :D

Clearwater je OK,mala kompanija sa 6 kemikalaca,vecina gradena u nizozemskoj,dobro odrzavani,nizozemska zastava,zapovjednici nizozemci, plovi se po nordu,kratka putovanja s dosta TC,uvjeti na brodu su ok,plaće nisu top ali je ugovor kratak,a 1800 eura mjesecno za AB nije lose s obzirom na trenutno stanje na trzistu.
Da me ne razumite krivo,ako imate bolju opciju zaboravite clearwater...
na tri "veca" broda>3000GT su indonezani,tako da vjerovatno nema puno otvorenih mjesta...na manjim<3000GT su obično 2AB i bosun,pmana nema,odnosno bosun je u dvostrukoj ulozi

Clearwater je OK,mala kompanija sa 6 kemikalaca,vecina gradena u nizozemskoj,dobro odrzavani,nizozemska zastava,zapovjednici nizozemci, plovi se po nordu,kratka putovanja s dosta TC,uvjeti na brodu su ok,plaće nisu top ali je ugovor kratak,a 1800 eura mjesecno za AB nije lose s obzirom na trenutno stanje na trzistu.
Da me ne razumite krivo,ako imate bolju opciju zaboravite clearwater...
na tri "veca" broda>3000GT su indonezani,tako da vjerovatno nema puno otvorenih mjesta...na manjim<3000GT su obično 2AB i bosun,pmana nema,odnosno bosun je u dvostrukoj ulozi

3 kormilara
60 eura dnevno
8 tjedana na brodu
to je najnovije sta znam
dobro znanje engleskog
globtik krca jedino je to sto nije u redu
sta dalje od globtika i pogotovo od fenomena sto tamo radu nisam bas ponosan na njih:p

Back