Gldd

akac

mladi struja
Great Lakes Dredge & Dock | Hopper Dredges - Great Lakes Dredge & Dock

Najjaca dredging firma na svitu po placama kako cujem, sisaju i drilling. Imaju par brodi pod Marsalove otoke pa krcaju Nizozemce i Belgijance imaju i nasa 3 stroja i elektricar. Svi imaju USA place i sve placeno u Americi. Receno od 2/E da ima 9500 USD permanent, ugovori navodno 6/6 i da kapo leti biznis klasom i tako to.
Ima li tko kakvih detaljnijih informacija o ovome ????

Ima jedan 2/E Å¡ta smo ćakulali ne tako davno. Kaže sljedeće: Da su sigurno najjače plaće u dredgingu + bonusi+ za djecu neki dodaci i joÅ¡ toga. Reko je da ima 10500$ perm, ugovori 6/6 s time da se dupli dani isplate kad ih skupiÅ¡ 30. Firma sređuje OCS vizu, slično kao i ona pomorska ali s malo viÅ¡e papira. Ima Nizozemaca, Belgijanaca i par nasih ljudi. Plaćaju USA penziju i medicinsko kroz 12 mjeseci. Posao kao svaki dredger ali razlika je u plaći između cuttera i hoppera 10%. Barbe većinom Ameri ali sve ludilo. Kaže čovijek da u zadnje vrijeme rade po Sjevernoj Americi, i da mu se javim ako me joÅ¡ Å¡to zanima. ;):uzdravlje

Kome aplicirat i dali ima uopce sanse da se upadne bez dredging iskustva odnosno samo s Offshore iskustvom?

Poslao mi je email čovijek, kaže da firma uzima ljude preko nekoga barbe Holandeza sta je bio na JDN pa otamo povukao par naÅ¡ih. U većini da je ex ekipa sa JDN i Van Oorda i da je teÅ¡ko uletit. Ja pitao za sebe, ali nista od toga.

Pozdrav,

Apliciranje preko njihove stranice.. barem u mom slucaju je nemoguce.
Job application forma im je samo za US citizens a na kontakt dijelu stranice ima forma za kontakt razlicitih departmenta, odaberem human resources napisem poruku ali na kraju se treba upisat onaj captcha kod koji mi se uopce ne ucita a par puta kad mi se ucitao poruka se nije poslala, izbacilo neki error.

Postoji li neki mail od HR-a jer sam pokusao i preko onog info@gldd.com ali bez uspjeha.

Back