evo da vam ja odgovorim kako je na Fugra posto sam ovdje godinu dan i sitno. ovdje sam za prvoga palube, 2-2 ugovor. kako je netko spomenuo,brodovi na sjeveru imaju misec-misec a jedan brod u brazilu ima cak 6-6 tjedana.
Placa?! sada je 7700 eura na misec,samo na brodu s time da je meni toliko jer sam dobio bonus za godinu dana. svake godine placa ide gore 2-3%,i godisnji bonus raste.
drugo,ukrcavaju uglavnom ruse,ukrajince,latvijce,sve iz bivseg USSRa. ima nas 2 hrvata na firmi i dosli smo priko BSMa Split. ne znam zasto se BSM ne trudi vise privuci ljude ali stekao sam dojam da im se ne da krcat vise ljude. ja sam poslao dva prijatelja,sa preporukama i nista,a ljude trebaju. ove godine izasla 3 nova broda,tako da price o propadanju ili slicno pa daju u vodu.
meni je danas pukao film i idem najvjerovatnije iz fugra. zasto?! zbog managementa!! krcaju na nove brodova ljude koji su prvi put na firmi a mi koji smo tu duze,....sipak! danas doznao da su na novi brod koji je porinut jucer,za kapetana stavili netkog tko nikad nije bio kapetan,vec ga avancali ovako,preko telefonske linije. ebate led!!
njemu super, tko god bio!
meni dosta,imam limited DP,treba mi nesto drugo. i da,brodovi skoro svi imaju DP ali ovisi o officu da li ce ti potpisat DP letter ili ne. ovisi koje si srece.
evo,ako imate jos upita,pisite. internet je proradi okako treba,nakon sto se klijent pozalio na brzinu!
zivjeli!