Evo me opet

Status
Not open for further replies.

jo zur

ni opel ni kadet
Eo vako,malo mi je ovo novo pa dok se snaden jer nisan neki mag na compu.Ovo mi je ujedno i prvi forum kojem pristupam jer me inace takve stv ne zanimaju.Ubra san prije koji misec u Sibeniku na nekom autu na Subićevcu adresu i evo me,inace tamo me tri puta tjedno nosi posal.U meduvremenu san od prike pomorca sazna i ko upravlja stranicon pa je sve jos zanimljivije kad znan da je to neko sa iskustvon a ne neka agencija ili nesto slično ko mora nije ni vidija.Inace zivin u Klisu a St u srcu,priselilo me davno,bar ga vidin sa terace.Vozin kamion vec 8 god. a prije toga san radija ka automehaničar 5 god.,zanimanje u koje san se primistija nakon sta san okinija drugu godinu u pomorskoj skoli ka brodostrojar.Ugl ode kruva nema ni nakon 12-13 god sta?ža pa san se prije par miseci odlučija nac posla na brodu sta mi je inače uvik neka nepre?žaljena ljubav i cak san prije 10god upisa brevete pa odusta jer bez skole nema nista mada san do sad moga postić nesto,sig vise nego ode a ode nisan nista propustija.Nedavno san kontaktira agenticu u Lovranu za konobara na kruzeru jer triba samo osnovni brevet,triba ic na intervju pa odusta kad san cuja koliko oru za malo para i karte placas sam a ugovori po 8 miseci,aj i to bi prigorija al konobarenje i ja koji zna puno vise,e pa neću.I ugl dozivija san illumination(malo se kurčin na eng jer san isa na repeticije radi kruzera) i upisa san opet za brodostrojara,priznalo prvu god i dosta toga iz automeh. a i lova koja je tribala ić za karte do Miamija sad ce priskrbit diplomu koja je uvjet u nekim kompanijama da te uopće zaposle a i kraci su ugvori i bolja lova.Brzo bi sve tribalo bit gotovo pa se nadan nekakvom ukrcaju jer ode mi je rada za brokve priko glave,vozi,istovaraj ili popravlja aute di san bija jako dobar mestar niko ne cijeni pa se nadan da će neko vanka to znat pripoznat,dvi diplome vezane za strojarstvo i nesto staza u slicnom poslu ce mislin znacit nesto pri trazenju posla.Usput,kako se zove knjiga od Ante Pa?žanina vezana za privez odvez,upućivanje motora u rad itd.?Strojaru i Pujanke sad imate sta čitat.:)

E niki crni autic je bija,prosle godine.Znan da je to admin,reka mi je prika,mislin da se njih dva cak znaju,ovi moj ja na supplieru,je se tako pise?Fala na dobrodoslici i nazivu knjige.Bija san danas na Subicevcu.

taj auto sto si ga vidija s reklamom POMORAC.NET:hihi:hihi
to ti je administrator stranice i zahvlali prvo njemu pa naman ostalima po redu..;);)

dobro dosa kolega...:)

Nesto san zbuca ovo sa knjigon

Last edited:
Dobro dosao prika medu jednu cudnu ''obitelj'' koja se druzi na ovim stranicama.

DAkle auto koje si vidia je crna toyota i nije Adminova ali nevazno je cija je vazno je da si nas pronasao.

SLusaj puno si napisa a i nije lako sad krenit odjednom sve nanovo.

Eto toliko za sad od mene i polako po cesti klisko je

medu jednu cudnu ''obitelj'' koja se druzi na ovim ...

Ne znam za tebe ali ja sam jedan prosjecan heteroseksualan Hrvat euroskeptik. E sad sto to znaci cudan ne znam.
Jo zur dobro dosao.U Klisu mi je nekih 40 kila erla duga ali mi se po ovom vrimenu ne da zajebavat. Moga bi do gore doc jedino sa pasjom zapregom.

:p
Ne znam za tebe ali ja sam jedan prosjecan heteroseksualan Hrvat euroskeptik. E sad sto to znaci cudan ne znam.
Jo zur dobro dosao.U Klisu mi je nekih 40 kila erla duga ali mi se po ovom vrimenu ne da zajebavat. Moga bi do gore doc jedino sa pasjom zapregom.

Skrt si ti za kupit pasa jer ga triba hranit :p :hihi :hihi

A to cudan nek svak protumaci na svoj nacin.

Aj zivia

Ziv bio kuco stara!

Nikad nije kasno..

Ako si finuo za meha, mozes bit meho na brodu i mazac takodje. Tako, ne odustaj, vidis i sam kakvo nam je stanje doma ... :confused:

aaaaaaaaaaa to si ti moj autic vidija prijatelju....aj kad dodjes u Tommija baci oko na retrovizor unutra pa ce jos nesto vidit sta je veza sa ovom stranicom :D:D:D
a nisam ti ja admin jer da jesam moja bi metla bila gora od Propuhove :p:p:p:p

sritno prika

E fala,taman oko podne krenija kad mi je bager očistija prid kućon.

Knjiga od ANTE PAZANINA je BRODSKI MOTORI nemoj mi auto zagrebat

Danke,pronasa san sinoć,to mi je biv??i direktor ??kole,pokojni.

Dobro dosao prika medu jednu cudnu ''obitelj'' koja se druzi na ovim stranicama.

DAkle auto koje si vidia je crna toyota i nije Adminova ali nevazno je cija je vazno je da si nas pronasao.

SLusaj puno si napisa a i nije lako sad krenit odjednom sve nanovo.

Eto toliko za sad od mene i polako po cesti klisko je

A znalo je bit svega po Imotskome nekad po snigu,dobro je sta se sad vozi po danu.Fala na dobrodo??lici,je te??ko sve iznova a te??ko je sa ovim plaćama sve to poplaćat i pre?živit al nema odustajanja ovaj put.Reka mi je prika sta vozi admin,mislin da san vidija i to auto jedanput gori i lika tj. tebe valjda.

Knjiga od ANTE PAZANINA je BRODSKI MOTORI nemoj mi auto zagrebat

E a mogli ste polopatat malo po ulici a ne sa vozin ka po bob stazi,hehe!Ne boj se,8 god iskustva je tu.

Fala!Ma sta ti je u Klisu,nekuzin.Neko ti je lovu du?žan?

Ziv bio kuco stara!

Nikad nije kasno..

Ako si finuo za meha, mozes bit meho na brodu i mazac takodje. Tako, ne odustaj, vidis i sam kakvo nam je stanje doma ... :confused:

Ma kakvi odustat,čuvan knjige i teke iz pomorske ima 16 godina,valjda je sad dosa red da zavrsin to.Moga bi za mehu i mazača al nema napredovanja a sa tim ni kikirikija.Bolje da to rije??in mada riskiran radi ulo?žene love al nać ću već neki ukrcaj.

aaaaaaaaaaa to si ti moj autic vidija prijatelju....aj kad dodjes u Tommija baci oko na retrovizor unutra pa ce jos nesto vidit sta je veza sa ovom stranicom :D:D:D
a nisam ti ja admin jer da jesam moja bi metla bila gora od Propuhove :p:p:p:p

Eto vidi??,a nisan dugo vidija to auto.Ako uberen pogledat cu unutra.A ko je promaja oli ti Propuv?

Last edited:
@ jo zur ja san danas 3 ure lopatala oko aute i isprid ulaza, a kamion od Tomija je na rikverc ulazija ulicu hahhahhahha sitila sam se tebe, to je bilo negdi oko 3 ure. Dobro si reka 1000 stanara , a ja jedina lopatan od zenskih eeeeee gospe moja... ono je gore od bob staze ahhhahhhah.a ja vozim tu crnu toyotu.....

Driver u Tommyja?

E sad puno pita??,al si se zakačija sa kojin od ??ofera?Gori je uvik ludnica za parkirat a ko će vuć palete po cesti,paleta karlovačke ti ima 800kg.A ti si neki Tommy ba??,jel ti radi?? u Tommya?Paranoja mi proradila.

@ jo zur ja san danas 3 ure lopatala oko aute i isprid ulaza, a kamion od Tomija je na rikverc ulazija ulicu hahhahhahha sitila sam se tebe, to je bilo negdi oko 3 ure. Dobro si reka 1000 stanara , a ja jedina lopatan od zenskih eeeeee gospe moja... ono je gore od bob staze ahhhahhhah.a ja vozim tu crnu toyotu.....

Cura na forumu za pravi mu??ki posal.Jel me zeza???A da nije slučajno bija troosovinac hehe!Moga/la bi se razumit u to kad si ode a zna?? i sa lopaton,to se u dana??njih cura nemo?že ba?? vidit.

Last edited:
Originally Posted by dalmacija View Post
....a nisam ti ja admin jer da jesam moja bi metla bila gora od Propuhove

jo zur ne boj se samo hrabro i neustrasivo, lomili smo mi i tvrdje metle.

Quote:
Originally Posted by Dalmos View Post

Skrt si ti za kupit pasa jer ga triba hranit

A to cudan nek svak protumaci na svoj nacin.

Aj zivia

Pase nemam jer mi smrde,ali kad zatrebaju za ispraznit koji stan od neprijateljske zive sile po potrebi se angaziraju najveci krvoloci ne u Splitu i zupaniji vec u Hrvatskoj.
A sto je to neobicno u toj skrtosti ili skromnosti ne razumin. Meni je dovoljan jedan kroasan sa cokoladom ujutro.

Status
Not open for further replies.
Back