Eo vako,malo mi je ovo novo pa dok se snaden jer nisan neki mag na compu.Ovo mi je ujedno i prvi forum kojem pristupam jer me inace takve stv ne zanimaju.Ubra san prije koji misec u Sibeniku na nekom autu na Subićevcu adresu i evo me,inace tamo me tri puta tjedno nosi posal.U meduvremenu san od prike pomorca sazna i ko upravlja stranicon pa je sve jos zanimljivije kad znan da je to neko sa iskustvon a ne neka agencija ili nesto slično ko mora nije ni vidija.Inace zivin u Klisu a St u srcu,priselilo me davno,bar ga vidin sa terace.Vozin kamion vec 8 god. a prije toga san radija ka automehaničar 5 god.,zanimanje u koje san se primistija nakon sta san okinija drugu godinu u pomorskoj skoli ka brodostrojar.Ugl ode kruva nema ni nakon 12-13 god sta?ža pa san se prije par miseci odlučija nac posla na brodu sta mi je inače uvik neka nepre?žaljena ljubav i cak san prije 10god upisa brevete pa odusta jer bez skole nema nista mada san do sad moga postić nesto,sig vise nego ode a ode nisan nista propustija.Nedavno san kontaktira agenticu u Lovranu za konobara na kruzeru jer triba samo osnovni brevet,triba ic na intervju pa odusta kad san cuja koliko oru za malo para i karte placas sam a ugovori po 8 miseci,aj i to bi prigorija al konobarenje i ja koji zna puno vise,e pa neću.I ugl dozivija san illumination(malo se kurčin na eng jer san isa na repeticije radi kruzera) i upisa san opet za brodostrojara,priznalo prvu god i dosta toga iz automeh. a i lova koja je tribala ić za karte do Miamija sad ce priskrbit diplomu koja je uvjet u nekim kompanijama da te uopće zaposle a i kraci su ugvori i bolja lova.Brzo bi sve tribalo bit gotovo pa se nadan nekakvom ukrcaju jer ode mi je rada za brokve priko glave,vozi,istovaraj ili popravlja aute di san bija jako dobar mestar niko ne cijeni pa se nadan da će neko vanka to znat pripoznat,dvi diplome vezane za strojarstvo i nesto staza u slicnom poslu ce mislin znacit nesto pri trazenju posla.Usput,kako se zove knjiga od Ante Pa?žanina vezana za privez odvez,upućivanje motora u rad itd.?Strojaru i Pujanke sad imate sta čitat.