ER offshore

KIKI75

New member
Pozdrav

Sta se dogadja sa ER offshorom cujem svakakve price da se raspadaju jeli doslo do toga da jedna top placena firma se sroza do dna ?

Pozdrav

Pozz kiki,

Vjesi ni na kapaljku...ono sto se zna da ce sve osim charterinaga preuzet v ship...brodi ce nastavit radit a posada bi trebala dobit nove ugovore od v shipa a pitanje je na koliko...uglavnom u ofisu ti je ludnica..svak svakoga pljuca...ova jedna iz charteringa radi a niko nezna ni odakle ni di je ni kud je...m direktor laze maze uvjerava ljude da je on spasija firmu a niko mi ne viruje i tako da je to gori raspad sistema..sto se nas rice dobili smo taj jedan circ.i od toga nista...juce je barba poludija i posla pismo pa ke dobija povrat da cemo ubrzo dobit informacije...uglavnom ko sto si reka od top placene firme ici ce se na vjerojatno 50ppsto od placa..mozda i duzin ugovorima...a ko ce ga znati...jer ovi gori nista official nisu nikome rekli nego je sve rekla kazala.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Pozdrav Crta Zara
Hvala na odgovoru sta to znaci da ce V ship poland gurat iskljucivo svoj kadar hmmmm samo se pitam koji ce ti Poljoti ic za 50% nize plaće?
U angoli konkretno S12K u demobilizaciji ovo sta je ostalo DS7 ,ORS i WG neznaju ni sami sta rade jer se ne busi..
Ima 2 nova broda od swire pacifica i par poshova bourbon i seacor mozda 1 tide ostalo sve offhire...
Boze pomozi

V ship Poland-crew management
V ship UK-technical management
Cujen da ce nam svima ponudit ugovore za pocetak a onda nakon nekog vrimena pedala tj. ostat ce samo Poljaci sta je i logicno.
Moj savjet je ako neko ima bilo sta sa strane uzest ove tri place otpremnine i u nove pobjede.

Sent from my iPhone using Tapatalk

V ship Poland-crew management
V ship UK-technical management
Cujen da ce nam svima ponudit ugovore za pocetak a onda nakon nekog vrimena pedala tj. ostat ce samo Poljaci sta je i logicno.
Moj savjet je ako neko ima bilo sta sa strane uzest ove tri place otpremnine i u nove pobjede.

duka postoji li sansa da osm split seli nase na siem i dof?

Ne znam sta ce biti sa posadom.Ovo gore vezano je za oficire.Mislin da ce dosta posade izgubit posal jer jednostavno nema toliko otvorenih pozicija na Dof ili Siem jer i njihovi brodi ne rade i na lay up su.Ako sta saznam javicu.

Mene samo inzeresira kad ce vise poslat te papire o otkazu..jer ovo vec piju krv na slamku.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Pa zato sam dao otkaz proÅ¡li Božić. Nije bilo drame, ali nije izgledalo dobro na duge staze.

Preuzea danas V ships uk. Ljudi koji oce mogu nastavit na v ships ali po mnogo gorim uvjetima. Npr.2/0 koji je ima izmedju 4500-5000eur permanent sad ce imat 5000usd samo na brodu pa ko voli nek izvoli

Ma ko bi reko da to nije dobio mozda v ship hrvatska, kada dodes u ured rijeka sve ti je jasno. Jedan od najvecih kompanija u svijetu a njima je vrhunac ro ro ivan. (Ajde imaju jos nesto al sve he to sitno)

Preuzea danas V ships uk. Ljudi koji oce mogu nastavit na v ships ali po mnogo gorim uvjetima. Npr.2/0 koji je ima izmedju 4500-5000eur permanent sad ce imat 5000usd samo na brodu pa ko voli nek izvoli

Stari ovo je jeben cutting. Ali malo pomalo ljudi ce otic na druge bolje place a tu ce polako al sigurno upast oni koji zele za vrime krize drzat dobit iskustva na offshore a nakon toga ce patit maintenance na brodu i malo pomalo ode sve u 3PM. Ili ce kad se trziste vrati opet place na staro

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

Dalmos

balon se bia napuha a sad se ispuhuje strasno brzo
od pocetka 2007 do danas meni je placa skocila 70% ,ok dolar je bio 4,5
bonusi, extra dani, solovanje ,da ne pricam

sad soldi i kolicina posla hebeno padaju
posal ce pocet rast ali puno prije nego place odu gori
moja procijena da sljedecih 5-6godia necemo dostic zlatno doba po pitanju soldi to sam siguran

nece firrme te platit odjednom 18T a ti radia do prije 4miseca za 9T
tribat ce vrimena i ako su uopce naraste taj sistem toliko

placali su se ljudi s odredenim iskustvom po 50Tusd samo za prelazak s firme na firmu
ima sam osjecaj da igran balun .....

ER offshore

Stari ovo je jeben cutting. Ali malo pomalo ljudi ce otic na druge bolje place a tu ce polako al sigurno upast oni koji zele za vrime krize drzat dobit iskustva na offshore a nakon toga ce patit maintenance na brodu i malo pomalo ode sve u 3PM. Ili ce kad se trziste vrati opet place na staro

Sent from my iPhone using Tapatalk www.pomorac.net

Ma di ce otic???Svugdi je isto. 2/O koji je na Tide ima 220eur dnevno sad ima 120eur dnevno. Nema se di otic, jedino na drugu vrstu broda i to ako neko ima neko iskustvo od prije.

Last edited:
S obzirom koja postava tamo radi onda moraÅ¡ shvatit da in je Ivan jedini vrhunac a ono Å¡to su izgubili je upravo krivica te postave.Duga je to priča ali i joÅ¡ jedan primjer kako su nÅ¡e agencije rak rana naÅ¡eg pomorstva.

Ma ko bi reko da to nije dobio mozda v ship hrvatska, kada dodes u ured rijeka sve ti je jasno. Jedan od najvecih kompanija u svijetu a njima je vrhunac ro ro ivan. (Ajde imaju jos nesto al sve he to sitno)

Poznanik je na tide-u u nigeriji ja mislin, ovanca je za chiefa palube i sas ima istu lovu ka sta je prije ima za 2/O ....

Back