Edison Chouest Offshore

crta zara

New member
jeli ima ko odi na forumu sto zna malo vise o ovoj firmi,sto san cuja da se spava skupa u kabinama i jedan tus na brodu,to sto san cuja....jeli tu rade amerikanci ili more ko oce? aj ako ima ko pa malo da napise o njima.
unaprid hvala

Kad sam ja gleda davnih dana bili su samo Ameri,ali mi je neko reka da su ili da ce krenit na sve ili nista.

1 brod radi sa nama u nigeriji. ne izgleda lose, ekipa nelosa sta san ima vidit za druzenje. Samo 2 prva i 2 timunjera, par njih u kuzini. Divota

1 brod radi sa nama u nigeriji. ne izgleda lose, ekipa nelosa sta san ima vidit za druzenje. Samo 2 prva i 2 timunjera, par njih u kuzini. Divota

Znaci ako su izasli iz okvira Gulfa i isli world wide onda vjerujem da krcaju sve.

ne znan, znan da uzimaju poljake. jedan je triba ic tamo u 11. misec. Mogu pitat ako ih vidin iducu sedmicu

c/e 550usd
rot 28/14
Cpt isto ili 580usd

eng 270usd

izgleda da su se makli iz gulfa...brazil nigeria

Last edited:
ima ih u nigeriji dosta sigurno 6 7 brodova koliko san ja vidija neki su stariji neki novi i svi su americka zastava kapetani su ameri neznan jel ima nasih!!

The growing demand worldwide for Chouest vessels is evidenced by recent deployments to South America, Africa and beyond. If you are interested in a career on a Chouest vessel, you may e-mail jobs@chouest.com to submit a résumé or request an application for any position for which you qualify.

Ugovor je bija 3-1 neznan jel se sto prominilo tako mi je reka cpt na jednom njihovom brodu u brazilu..nema interneta kabine se dile

Back