E.R. Schiffahrt

Duka ti si stvarno redikul momak kad ti moran rec ovako.
Valjda ja znan kolke su place kad navigajen tamo a ne kolega sa telefonskn pozivon.
Basic bez bonusa ide vako:
CO 9600
2O 7600
3O 6400 USD
I kad dobijes sve bonuse terco ispadne 6000 eura

Duka ti si stvarno redikul momak kad ti moran rec ovako.
Valjda ja znan kolke su place kad navigajen tamo a ne kolega sa telefonskn pozivon.
CO 9600
2O 7600
3O 6400 USD
Tata ti je redikul!!!
Astronaute stavi platnu listu kad si faca!!!Vidis da se po foruma sprda s tebon.Moran ti ovako kad si pocea vridjat!Mozemo se naci i uzivo ako imas problema da ne krsimo pravila foruma:udriglavom
Saljem podatke na pp ako si zainteresiran.

Last edited:
Decki rasprava moze a i argumenti svakako mogu, ali vas molim da se nevridate. Znate da to nije red a nije ni dopusteno na ovim stranicama jer ako dode propuh taj odma banira na 7 dana ladenja. :hihi

Hvala na razumjevanju

P.S
Ako se budete nalazili bolje da se zapijete nego potucete bice vam obojici draze. :uzdravlje

Decki rasprava moze a i argumenti svakako mogu, ali vas molim da se nevridate. Znate da to nije red a nije ni dopusteno na ovim stranicama jer ako dode propuh taj odma banira na 7 dana ladenja. :hihi

Hvala na razumjevanju

P.S
Ako se budete nalazili bolje da se zapijete nego potucete bice vam obojici draze. :uzdravlje

Slazen se s tebon.Pretjera san i editirat cu svoj post.Ja san za argumente uvik bija,ali ako se ne moze tako i krene s vridjanjem onda san uvik za razgovor u cetri oko,naravno ako se kolega slaze.

Mislin da je nas rvatina pomoraca previse.....tribali bi se svi povuc u klanove I dobro se medjusobno poklat....s naravno valjanim razlozima tipa ko ima veceg pisu ili placu....cija majka bolje sarme pravi itd........ko je vidija bit strpljiv i spreman na polemiku, ili slozan - nedaj boze veceg zla

CO 9600
2O 7600
3O 6400 USD

Vodja,
jeli to permanent ili samo na brodu? uzdravlje

pa nije frka nego je to odlična plaća, a pogotovo za kontejnerase jer druge agenciji npr kod nas daju za tu poziciju puno manje negdje oko 2700 do 3000 eura ili npr njemacka kompanija wappen na kemikalcu nudi trecem 2900 eura.

Jucer sam se iskrcao iy Singapura. Vozio me Agent iz BenLine Agencije. Oni su priko 20 godina agenti od OOCL-a.

Pokazao mi je platne liste. Grade 57 brodova. Hoce zaposljavati hrvate za Evropa -Azija i Evropa _USA

I sad : ISPRIKA. Bio sam skeptican, ali price o plaćama su ISTINITE.

Grrrrrr, mrzim kad nisam u pravu !!! :udriglavom

Nešto se čudno i loše događa u ER.... Izgleda da je u zadnjih nekoliko dana veći broj ljudi dobilo nogu (kontejneri) sa raznoraznim objašnjenjima da se prodalo dosta brodova u zadnje vrijeme, da je kriza, da je ovako i onako...ali nije ni bitno ,činjenica je da situacija ne miriše na dobro i ne znam što će se sve događati u bližoj budućnosti. Zna li neko što više o tome svemu?

Evo bas sam sada u Ningbu u hotelu idem doma sutra. Ja sam inače preko BSM Njemačka na nekim brodovima od E.R.Imaju neki management, da BSM ukrcava ljude na neke njihove brodove, vode im panatiku i tako. Di sam ja sada bio jer samo Kapo i Barba preko E.R ostalo je sve BSM, pa kako oni govore istina je sta si napisao, 10ak brodova je prodato. Imaju viska ljudi, tko je zadnji doÅ¡ao na firmu dobili su ponudu da idu negdje drugdje i tako. Sve viÅ¡e je ukrajinaca doÅ¡lo, i to je bogu za plakat. JoÅ¡ su se spojili sa nekim Komrowskim,Bluestar sve je to joÅ¡ novo pa neznam puno o tome. Superintendenti neki poljaci guraju svoje tamo, rade se sranja krade se na sve strane. Uglavnom niÅ¡ta sjajno ni bajno, sramotno.

ja san dosa doma ima par dana i mogu potvrdit isto kao i kolega povise....a poljacima bolje da ne govorin...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Back