T
Tomash
Guest
Zanima me jeli netko dosada bio na ovom brodu, i kakvo ima mi??ljenje o njemu i opčenito o E.R.Schiffahrt, hvala.
Zanima me jeli netko dosada bio na ovom brodu, i kakvo ima mi??ljenje o njemu i opčenito o E.R.Schiffahrt, hvala.
E.R. je KG kompanija, znaci gomila dionicara. ako govoris o offshore sektoru vodi ga (kadrovski) prasac nad prascima (Holms). Ako su kontejneri u pitanju onda je to Beate Kilinger ili Schnitter. Firma je ok ali pitanje je sto ce od nje izac nakon ove krize. Za pocetak, preporucujem
Samo se vi sprdajte ali Flemming Holm je tu, i kad odete na drugu firmu taj peder ce ostat tamo di je lovaFlemming Holm? Meni zvuci ka neki pisac....Je li to oni ??ejms Bond
Ovakva vam je situacija.
ERS i OSM su skupa otvorili EROSM i onda je ER nauči kako se vodi posal i otkupio je dil od OSM i sad se zove ER offshore, ??to par kolega, kotlar i oni sa slikom od c.eastwooda mogu znat i bolje od mene.
A BSMD radi sa ERS i radit će i za bulkove od 180000 dwt. Kakove će plaće bit , to ne znam. Sigurno manje nego izravno.Ali izravno uposleni česnici imaju iste plače kao i na kontejnera??ima.? to se tiče bulkova od 50000 to je i??lo V shipu i već su im kinezi načinili dvi ogromne ??tete na teretu na "maiden" putovanjima.
Ili koliko pospe??, toliko po?žnje??.
Konačno, sad je potra?žnja za bulk kadrom u ER, pa neka se zainteresirani jave gosp Ronaldu Schnitteru na personnel-management@er-ship.com ili Mrs.Beate Killinger na personnel-2@er-ship.com. Application se mo?že nać na er-ship.com
Slobodno pitajte ako vas ??togod zanima
ljudi moji, evo prave ponude...
ER Schiffahrt iz Hamburga gradi more bulkova od 180000 dwt.
Traze se svi cinovi, placa ista ka na kontejneru.Pemanent, 2 dana na brodu 1 doma.
Master 4600 Eur
C/Off 3ooo i nesto
itd......
Ja sam bio 3 ugovora na ER.
MAERSK DALLAS
CMA CGM CARMEN
CMA CGM DON GIOVANNI
O firmi imam lijepo misljenje ali zarade "ostatka svijeta" je kreirao gospodin Aschmannpa nisu neke.
To ides ka mazac???
Cuo da su nedavno rezali place...ali za toliko????Ili ides preko posrednika pa on uzima dobar dio...Imas tu ekipe sa E.R.-a pa ce znati bolje od mene...
Ipak mislm da je ta 2 soma sica ali napravi par ugovora pa trazi nesto bolje.