E.R Hamburg

• Thread starter Thread starter Tomash
  • Start date Start date
T

Tomash

Guest
Zanima me jeli netko dosada bio na ovom brodu, i kakvo ima mi??ljenje o njemu i opčenito o E.R.Schiffahrt, hvala.

Zanima me jeli netko dosada bio na ovom brodu, i kakvo ima mi??ljenje o njemu i opčenito o E.R.Schiffahrt, hvala.

E.R. je KG kompanija, znaci gomila dionicara. ako govoris o offshore sektoru vodi ga (kadrovski) prasac nad prascima (Holms). Ako su kontejneri u pitanju onda je to Beate Kilinger ili Schnitter. Firma je ok ali pitanje je sto ce od nje izac nakon ove krize. Za pocetak, preporucujem

E.R. je KG kompanija, znaci gomila dionicara. ako govoris o offshore sektoru vodi ga (kadrovski) prasac nad prascima (Holms). Ako su kontejneri u pitanju onda je to Beate Kilinger ili Schnitter. Firma je ok ali pitanje je sto ce od nje izac nakon ove krize. Za pocetak, preporucujem

O kome pricas? Flemming Holm? Ako pricas o njemu mogu ti rec da je on jako nisko po polozaju/statusu u firmi, meni prije djeluje kao alkoholicar, nego prasac, ali sve je moguce.

ja san bija na firmi dok je bila super kasnije su je zasrali poljaci i njima slicni,place su bile prosjek ni velike ni male,brodi novi,ugovori 4 2 meni je tamo bilo ok,i na kraju smo se lipo razisli u kadrovskoj su bili ok ljudi sa svima sam bija dobar jer bi nas svaki hamburg posjecivali

Ja sam bio 3 ugovora na ER.
MAERSK DALLAS
CMA CGM CARMEN
CMA CGM DON GIOVANNI
O firmi imam lijepo misljenje ali zarade "ostatka svijeta" je kreirao gospodin Aschmann :mad: pa nisu neke.

ljudi moji, evo prave ponude...

ER Schiffahrt iz Hamburga gradi more bulkova od 180000 dwt.

Traze se svi cinovi, placa ista ka na kontejneru.Pemanent, 2 dana na brodu 1 doma.

Master 4600 Eur
C/Off 3ooo i nesto
itd......

Ovakva vam je situacija.

ERS i OSM su skupa otvorili EROSM i onda je ER nauči kako se vodi posal i otkupio je dil od OSM i sad se zove ER offshore, što par kolega, kotlar i oni sa slikom od c.eastwooda mogu znat i bolje od mene.
A BSMD radi sa ERS i radit će i za bulkove od 180000 dwt. Kakove će plaće bit , to ne znam. Sigurno manje nego izravno.Ali izravno uposleni česnici imaju iste plače kao i na kontejnerašima.Što se tiče bulkova od 50000 to je išlo V shipu i već su im kinezi načinili dvi ogromne štete na teretu na "maiden" putovanjima.
Ili koliko pospeš, toliko požnješ.
Konačno, sad je potražnja za bulk kadrom u ER, pa neka se zainteresirani jave gosp Ronaldu Schnitteru na personnel-management@er-ship.com ili Mrs.Beate Killinger na personnel-2@er-ship.com. Application se može nać na er-ship.com

Slobodno pitajte ako vas štogod zanima

Ovakva vam je situacija.

ERS i OSM su skupa otvorili EROSM i onda je ER nauči kako se vodi posal i otkupio je dil od OSM i sad se zove ER offshore, ??to par kolega, kotlar i oni sa slikom od c.eastwooda mogu znat i bolje od mene.
A BSMD radi sa ERS i radit će i za bulkove od 180000 dwt. Kakove će plaće bit , to ne znam. Sigurno manje nego izravno.Ali izravno uposleni česnici imaju iste plače kao i na kontejnera??ima.? to se tiče bulkova od 50000 to je i??lo V shipu i već su im kinezi načinili dvi ogromne ??tete na teretu na "maiden" putovanjima.
Ili koliko pospe??, toliko po?žnje??.
Konačno, sad je potra?žnja za bulk kadrom u ER, pa neka se zainteresirani jave gosp Ronaldu Schnitteru na personnel-management@er-ship.com ili Mrs.Beate Killinger na personnel-2@er-ship.com. Application se mo?že nać na er-ship.com

Slobodno pitajte ako vas ??togod zanima

Otkupili su sve. Uglavnom ER Offshore radi sa OSM-om samo po pitanju ratinga, a svi oficiri idu direkt, vise manje, a ako im pofali kadra onda znaju trazit OSM da im ga najde. To ti je tako nekako, a od kad nam se taj Schnitter uvalija u offshore svim silama nastoji izjednacit offshore sa kontejnerskim businessom. Njemu to sve isto.

Sta ti @vladimire imas protiv mog avatara?

ljudi moji, evo prave ponude...

ER Schiffahrt iz Hamburga gradi more bulkova od 180000 dwt.

Traze se svi cinovi, placa ista ka na kontejneru.Pemanent, 2 dana na brodu 1 doma.

Master 4600 Eur
C/Off 3ooo i nesto
itd......

a jeli znas koliko je to i nesto
3100,3200,3700....:)

Ima li neko ko je na ER Offshore da kaze kakvi su im uvjeti tamo? Vidim da im do kraja 2010. izlaze 6 novih AHTS sa DP2 klasom.

Ja sam bio 3 ugovora na ER.
MAERSK DALLAS
CMA CGM CARMEN
CMA CGM DON GIOVANNI
O firmi imam lijepo misljenje ali zarade "ostatka svijeta" je kreirao gospodin Aschmann :mad: pa nisu neke.

da asman je sreza place,ali firma je ok zva sam in prije par dana u svezi offshore,stvarno za njih imam dobro misljenje,zizic je ukrcava za njih,a posli ides direkt ako oces,

ja san ka prvi makinje ima 5200erla,dizu malo svaku novu godinu(kontejneri),ali fali in ljudi pa svasta ukrcavaju,brodi su novi i dobri,posal lagan,generalno su bili ok srednja zalost,ali ne znan sta je sad nakon ove krize,kad san isa ca u 5 misec prosle,vec in je 19 brodova bilo na mrtvi vez,gradili su 4 novogradnje u koreji od 12000 kom,sad ne znan,ali placaju uredno

evo dobija posa triba javit do ujutro e.r.offshore novogradnja jedan misec stara,2-2,placa 2000e,triba vidit sta ce zena reci jos je na poslu ali ja "uziman" mada sad iman vecu placu ali jeb....novce,triba pocet sa offshore i bit duze kuci,jeli ko sto cuja kako je tamo jeli ima nekoga tamo,da mi javi ukrcaj u petak

Cuo da su nedavno rezali place...ali za toliko????Ili ides preko posrednika pa on uzima dobar dio...Imas tu ekipe sa E.R.-a pa ce znati bolje od mene...
Ipak mislm da je ta 2 soma sica ali napravi par ugovora pa trazi nesto bolje.

To ides ka mazac???

a reka mi je za trecega,a vidit cemo,sutra zoven kerstin,znan je osobno jos dok san radija na komp.na kontenerima,pa cu je pitat jer ovo me zva osm,mada san ja posla direkt aplikaciju njoj prije dva dana danas su me zvali da me tribaju

ma kerstin ja neman rici i prije kad sam odlazija sa kompanije nije bilo nikakvih problema evo ocu sad nazad bez problema u dva dana,sto recimo na ove druge aplikacije niko nije odgovorija ne jebu me bez iskustva,placa ok,mada manja nego na karnivala godisnje,ali ugovor ma da me tuku nema to se izdrzi,a vjerojatno je isti sistem rada koji dobro poznajem,ma super bas sam zadovoljan,to je dobra odskocna daska za kasnije

Cuo da su nedavno rezali place...ali za toliko????Ili ides preko posrednika pa on uzima dobar dio...Imas tu ekipe sa E.R.-a pa ce znati bolje od mene...
Ipak mislm da je ta 2 soma sica ali napravi par ugovora pa trazi nesto bolje.

Neznam od koga si cuo da su rezali place ali je cista laz, na ER Offshore nema veze jeli ides preko posrednika, ne mjenja stvari u placi. 2 soma bez DP certificata permanent mislim da nije bas sica za 3-officira na supply-u koji nema nikakvu odgovornost.

Last edited:
Back