Delivery deckhand / Delivery crew

brajo

New member
Pozdrav!

Pokusavan se pribacit sa cargo brodova na jahte, pa san dobia ponudu za delivery deckhanda (temporary) - 2 weeks or more.
Pa ako mi neko moze objasnit sta je delivery crew i opis posla delivery deckhand jer pooojma neman.
Inace san 3/0 na cargo brode.

Fala!

nisam u toj bransi ali delivery bi trebao znacit za jedno putovanje sto i odgovara vremenu uposlenja 2 weeks or more

Pozdrav!

Pokusavan se pribacit sa cargo brodova na jahte, pa san dobia ponudu za delivery deckhanda (temporary) - 2 weeks or more.
Pa ako mi neko moze objasnit sta je delivery crew i opis posla delivery deckhand jer pooojma neman.

Fala!

Cekaj da se morskipas01 javi on je guru yachtinga za moj pojam. Taj zna vise o yahtingu nego oni koji grade yahte. :uzdravlje

Pozdrav!

Fala!
To ti znaci da im teba mornar za prebacit jahtu od tocke A do tocke B privremeno.Ujedno ces radit na palubi kao ispomoc u pranju ,ciscenju poliranju sve sta treba.Ulaznica za vidit sta su jahte je dobra i mislim da bi ti dnevnica trebala bit 100 eura mozda malo vise sve zavisi od velicine jahte ali to je tu..Ali ako se pokazes dobar i fali in covik mozda te ostave jer imas ok papire i previse za deckhanda za jahtu zelin ti sricu i moj savjet ako zelis na jahte da prihvatis...

Back