danas je bila tjelovjezba na poslu

Dobro, dobro.., razumijo.., eo, ja napravijo malo vežbe, bojevno gađanje sa ostima!!!

Znaš li je'l' ona qrčina Dalmos 'vamo u Brazilu - pa da se dođe na'ist i na'pit ko' čovik, džabe?!

Neće se taj na'ist od svoje love - samo ziđe dvore!!!
Ne javlja se,izbjegava nas ko' da imamo koleru....

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Dobro, dobro.., razumijo.., eo, ja napravijo malo vežbe, bojevno gađanje sa ostima!!!

Znaš li je'l' ona qrčina Dalmos 'vamo u Brazilu - pa da se dođe na'ist i na'pit ko' čovik, džabe?!

Neće se taj na'ist od svoje love - samo ziđe dvore!!!

Ajmo redom prika,
Vise sam ja pocastia ljudi nego si ti u zivotu izija spize i popia vina/
Sjedi 1

Sta se tice Brazila nisam ti vise u Brazilu. Prominio sam radno misto.

Ako sam ja Qrcina ti si prijatelju moj Pussicina. Hahahahahaha

Na slici ispod je skradinski rizot

a73c56257fc9b7802248ec4de53a6766.jpg

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Ajmo redom prika,
Sjedi 1

A bolji je onaj u Vinka u Konjevrate.

Ajmo redom prika,
Sjedi 1

Zna gazda što valja:uzdravlje

Grk Bire

Ajmo redom prika,
Sjedi 1

@Gavro jel' te pocastio Dalmos kada?Mene nikada.

Ovo je rizoto iz Vinka donesen u teci kuci kod mene.

Aaaa, uhljebe RAUL, mili te led yebo - slušaš li ti ovo hvalisavo brbljanje??! Rižoto.., radije bi se na'io domaće pure.., insomma ahime!

BTW, digao sam jučer pe'šest kila RICCIOLA, a jutros nam pobigla tuna od 100 kila. Zajebo stvar filipinac - Kim - zovem ga Kim, jer sliči na sjeverno-korejskog vrhovnika.

Aaaa, uhljebe RAUL, mili te led yebo - slušaš li ti ovo hvalisavo brbljanje??! Rižoto.., radije bi se na'io domaće pure.., insomma ahime!

BTW, digao sam jučer pe'šest kila RICCIOLA, a jutros nam pobigla tuna od 100 kila. Zajebo stvar filipinac - Kim - zovem ga Kim, jer sliči na sjeverno-korejskog vrhovnika.
Ma pusti ih,samo se zajebavaju a ti i ja radimo ko dva magarca.....
5871a2e6ccb6080dfaf4fef780ba8570.jpg
b9943652207b652c835b5984db04ca82.jpg

Ma pusti ih,samo se zajebavaju a ti i ja radimo ko dva magarca...

Aaa, yeb'ga, tako nam je kako je - čuvaj se tamo - ne bi tu radio za 20 iljada evra.., gledam lani ženske im se kupaju u šotanama i travešama.., insomma ahime!!!

Eo, foto dokazateljstvo, jedna mala ricciola i ovo na ostima ne znam šta je ni kako se zove - biće pastrva, šaran ili neki qrac:

Attachments

• photo4796.jpg
    photo4796.jpg
    301.8 KB · Views: 0
  • photo4797.jpg
    photo4797.jpg
    325.7 KB · Views: 0
Aaa, yeb'ga, tako nam je kako je - čuvaj se tamo - ne bi tu radio za 20 iljada evra.., gledam lani ženske im se kupaju u šotanama i travešama.., insomma ahime!!!

Eo, foto dokazateljstvo, jedna mala ricciola i ovo na ostima ne znam šta je ni kako se zove - biće pastrva, šaran ili neki qrac:

Ovo je fotomontaža, riba je heringa iz Norveške.

Aaa, yeb'ga, tako nam je kako je - čuvaj se tamo - ne bi tu radio za 20 iljada evra.., gledam lani ženske im se kupaju u šotanama i travešama.., insomma ahime!!

Nista ti ne kontas sekretaru gavrutine.
Sto mislis, kako se te umotane trnelaju?
Tim zamotanim i slicnima sto je sve zivo zabranjeno je san izvrsit encosed space entry.
Pusti ove gologuze kurabe, to ti je ko Jadroplovov bulk, na izdahu..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nista ti ne kontas sekretaru gavrutine.

Aj, nemoj zajebavat, yeb'ga - znam samo jednog čovika koji je trnelava u ovoj zemlji gdje se nalazi uhljeb RAUL -

to je moj prika Ive, mazač, a bilo je to davno, a ne u ovim zaguljenim vrimenima!!!

Ovo je fotomontaža, riba je heringa iz Norveške.

Ma koja fotomontaža, matere'ti - i nije uopće heringa, nego ova velika je LAMPUGA, a mala je kako sam već skazao RICCIOLA ili po naški GOF!!!

Eto, vidiš kako sam te ufatio u neznanju.., biž'ća, tamo!!!

Još me oblajavaš da pravim fotomontaže..,

Ma koja fotomontaža, matere'ti - i nije uopće heringa, nego ova velika je LAMPUGA, a mala je kako sam već skazao RICCIOLA ili po naški GOF!!!

Aj, nemoj zajebavat, yeb'ga - znam samo jednog čovika koji je trnelava u ovoj zemlji gdje se nalazi uhljeb RAUL -

to je moj prika Ive, mazač, a bilo je to davno, a ne u ovim zaguljenim vrimenima!!!
Moj gavro odmah mi uvalili u vojnoj bolnici neke tablete....kazu moras piti 3 dana svakih 12 sati....
a8f14c66979d4b8b45ffb747a6120759.jpg

Danas pura bila i toc od poma. Bas ono domace na najjace a ne te brazilske ribe iz cistog mora. Hahahahaha

Ma che gof, lipo si ovo namotira.

Back