Cosulich

zrinski

New member
Znam da se dosta pisalo ovdje o Cosulichu ali su postovi uglavnim stariji. Ima li netko kakve svježije informacije o slanju na platforme preko njih?

Hvala unaprijed.
Slavonac.

Znam da se dosta pisalo ovdje o Cosulichu ali su postovi uglavnim stariji. Ima li netko kakve svježije informacije o slanju na platforme preko njih?

Hvala unaprijed.
Slavonac.

Prati njihovu stranicu i apliciraj za sta mislis da bi mogao. Tako bar ja radim.
A li trebas imat papire i dokaze jer samo iskustvo navedeno u CV-u ne vrijedi bas puno.:udriglavom

Upravo sam ih zvao i kažu da ne primaju taj kadar (početničke pozicije, pitur...) već godinu i pol dana.
Zna li netko tko prima? (nije glupo pitanje)

Nakon podosta vremena evo u Cosulica nesto novih ponuda:cool:

pretpostavljam asistente struje nista jos uvijek?? trazio nas je u 7.mj i rekao kad diplomiram da me krca...i dosao 9mj..ja diplomirao i na kraju nista..i bio kod njega na razgovoru i bio je zadovoljan engleskim i svim, ali sam na cekanju...:D

pretpostavljam asistente struje nista jos uvijek?? trazio nas je u 7.mj i rekao kad diplomiram da me krca...i dosao 9mj..ja diplomirao i na kraju nista..i bio kod njega na razgovoru i bio je zadovoljan engleskim i svim, ali sam na cekanju...:D

Mozda se sada nesto pokrenulo :cool:

Dear Sir,

Many thanks for your email.
Unfortunately we do not have any vacancies matching your professional profile since we are required to source experienced offshore industry personnel.
We will keep your application on file anyway and review your details should any requests arise in future for candidates with your background and working experiences.

Kind regards
xxxxxx

Kako da dobijem iskustvo? Valjda se neki rode sa iskustvom. Bolje se rodit bez k... nego bez sreće.

Kako da dobijem iskustvo? Valjda se neki rode sa iskustvom. Bolje se rodit bez k... nego bez sreće.[/QUOTE]

Mislis bolje se rodit bez k.... nego bez iskustva:hihi

Back