Consolidated Marine Management CMM

Ja sam bija u kontaktu sa njima tj. sa Vships Rijeka prije tri miseca. Nase za sada krcaju na produkte novogradnje,LPG za sada nije u planu i neznaju oce li biti. Sto se tice placa,meni su nudili malo vise tj. moglo se "dogovoriti" jer im je tada trebalo ljudi. Neznam kako je sada.

Bas lipo,uz placu koja je debelo ispod prosijeka dobijes i extra uvjete na brodu! Dobro da si napisa,neka se javi jos ko ako zna da nebi jos koga zaje....

Pod "nema vode u kabini" na sto se tocno mislis? Ne vjerujem da nema vode, jos uz MLC izmjene i inspkecije. Je li se misli na to da je voda u panatici pa se placa?

Nije bas on topic, ali koliko se smatra "normalno", ako su 3 obroka dnevno "minimalno"?
Ja nisam nikad bio na nekoj kompaniji gdje je bilo vise od toga? - dorucak, rucak, vecera ...

@pelorus a ono kao izmedju za prezalogajit ili ako si priskocija obrok... Ostavi li kuvar sta za nocnu gvardiju s obzirom da oni ne idu na dorucak? Poznate su mi te situacije di nemas sta jest... Katastrofa!

Ne znam koji je taj sta nema vode u kabini i di je njegov post, ali prica bezveze. vode naravno ima, brodovi su novogradnja, kvalitetno uredeni. Malteska je zastava koja je dobra za pomorce. Panatika je ok. Ne reze se prsut za veceru ali ima uvijek sira, marmelade...osnovnih pizdarija.. place su tocne i dolaze cca. 25og u mjesecu.

Last edited:
Eo malo da refresham topic, ako neko ima iskustva na chem/oil i trazi poslich nek aplicira odi trazu nashe pogotovo seniore a makiniste da i ne pricam..plata je okej,ima rvata dosta,sa uljanika,berketa i tako tih skolskih firmica :), uglavnom ja sam odi vec godinicu pa mogu rec da je stvarno okej firma i office ekipa je vishe nego okej (iako su gregi)pa eto ako nekog zanima..btw planiraju jos par novogradnji dat rvatima samo ne mogu nac ekipicu.

Pozdrav ekipa...Evo imam neku opciju ići tu pa ako može joÅ¡ par stvari o uvjetima na brodu..Kolko čujem seniori većinom nasi? Ima li interneta možda na brodu? Ima li za avancavanje brdo procedura pod tim mislim da se mora brdo aporaisala i besmislenih testova?

Ima prostora za avancat dooosta,procedure nisu komplicirane,za chiefa kuverte npr. ima jedan task sheet nista extra u par dana se ispuni,a sad sve ovisi koliko se covik dokaze da moze odradit posa toliko brzo i avanca..interneta ima, 13 dolara 53 mb ovaj od infinitya, spiza je okej, jedino nema bonda..al firma placa sokove i cokolade i te gluposti..

Ima netko nedavno da se ukrcao preko v-ship rijeka? Je Li mu placa bila po dogovoru s officom? Ili je ona is tablice?
Ima Li nasih na LPG?

Pod "nema vode u kabini" na sto se tocno mislis? Ne vjerujem da nema vode, jos uz MLC izmjene i inspkecije. Je li se misli na to da je voda u panatici pa se placa?

Nije bas on topic, ali koliko se smatra "normalno", ako su 3 obroka dnevno "minimalno"?
Ja nisam nikad bio na nekoj kompaniji gdje je bilo vise od toga? - dorucak, rucak, vecera ...

plus uvik pun frizider

Jucer me zvalo,ja nemogu, pa ako he neko zainteresiran, traze hitno 3rd enginera za produkte.
broj mobitel 098214141.

Back