Chemical oil tanker posada

Dalmos

New member
Svi koji ste zainteresirani za navigaciju na chemical oil tankerima a imate najmanje 6 miseci navigacije na istima pocevsi od kadeta pa do kapetana tj od asistenta pa do kapa, koji imaju najmanje 6 miseci mozete ispuniti aplikaciju na www.azara.hr jer imamo jako puno potraznje za sve oficirske rankove. Za nizu posadu nemamo jer ta mista drze filipinci.

takoder svi koji imaju iskuatva najmanje godinu dana na VLCC mogu se javiti.

Na long term zaposljavanje kompanija nudi jako dobre uvjete a Azara je njihov predstavnik u Hrvatskoj

Mozete i svoj CV poslat na info@azara.hr a u subjekt maila staviti poziciju za koju aplicirate.

Lip pozdrav svima
Svi koji ste zainteresirani za navigaciju na chemical oil tankerima a imate najmanje 6 miseci navigacije na istima pocevsi od kadeta pa do kapetana tj od asistenta pa do kapa, koji imaju najmanje 6 miseci mozete ispuniti aplikaciju na www.azara.hr jer imamo jako puno potraznje za sve oficirske rankove. Za nizu posadu nemamo jer ta mista drze filipinci.

Takoder svi koji imaju iskustva najmanje godinu dana na VLCC mogu se javiti jer imamo i VLCC tankere sa jako dobrim uvjetima

Na long term zaposljavanje kompanija nudi jako dobre uvjete a Azara je njihov predstavnik u Hrvatskoj

Mozete i svoj CV poslat na info@azara.hr a u subjekt maila staviti poziciju za koju aplicirate.

Lip pozdrav svima

Last edited:
Nema nista za kockice, samo imamo tankere sta sam navea i trazi se kogo za posadu za yahtu i imamo 5 ro-ro brodova i nesto bulkova ali nema potraznje za njih nista

Fala na odgovoru,
Ima li mogućnosti prelaska na RO-RO tu kod vas za poziciju C/O
Svakako se ispričavam šta san upa u post o tekucinama
Pozdrav

Fala na odgovoru,
Pozdrav

ako aplicirate tj ispunjte aplikaciju na nasoj stranici mi cemo kad se ot ori rasno mjesto vas svakako kontaktirat

Evo CV poslat,cekam odgovor sa velikim nestrpljenjem:cool:

Postovani user dasboot na svaki mail nastojimo odgovorit a da ce vam odgovor biti u par sati cisto sumljam. I vama savjetujem takoder da ispunite aplikaciju jer tako nam je lakse naci kandidate po trazilici nego u mailu kojih ima na stotine dnevno.

mozete mi reci koji ste rank i imate li ista od uvjeta sta sam gori naveo pa vam mogu ja reci ukratko odma dali ima otvaranje za vas profil?

Trenutno trebamo hitno 4th eng sa godinom iskustva na chem oil tankwru, trazimo ch.mate sa 2 godine u ranku, trazimo kapa i 2nd eng (1 makine) takoder sa dvi godine minimum u ranku.
Lip pozdrav

Fala na odgovoru,
Pozdrav

Trenutno zadnji koji je isao je nas kapetan a za chief mate trenutno nema potraznja ali svakako posaljite ako mozete CV updateirani na info@azara.hr (i kako sam rekao ispunite aplikaciju ako niste) a u subjekt maila napisite chief mate za RO-RO pa cu danas i sutra reci u officu da ga pogledamo dobro i onda vam posaljemo uvjete i ako vas zadovoljavaju mi mozemo poslat klijentu da vide oce li biti sta ubrzo za vasu poziciju?
To vam mogu obecat za napravit pa cemo pricekat od njih odgovor.

Samo naglasavam stavite u subject maila Chief mate za RO-RO .

Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno zadnji koji je isao je nas kapetan a za chief mate trenutno nema potraznja ali svakako posaljite ako mozete CV updateirani na info@azara.hr (i kako sam rekao ispunite aplikaciju ako niste) a u subjekt maila napisite chief mate za RO-RO pa cu danas i sutra reci u officu da ga pogledamo dobro i onda vam posaljemo uvjete i ako vas zadovoljavaju mi mozemo poslat klijentu da vide oce li biti sta ubrzo za vasu poziciju?
To vam mogu obecat za napravit pa cemo pricekat od njih odgovor.

Samo naglasavam stavite u subject maila Chief mate za RO-RO .

Pozz

OK Dalmosu
upravo obavljeno
Pozz i fala lipa

takoder svi koji imaju iskuatva najmanje godinu dana na VLCC mogu se javiti.

Lip pozdrav svima

Takoder svi koji imaju iskustva najmanje godinu dana na VLCC mogu se javiti jer imamo i VLCC tankere sa jako dobrim uvjetima

Lip pozdrav svima

Pozdrav Dalmos, ima li mista za kadeta palube? Steta neman iskustva al rado bi ga steka.

Pozdrav Dalmos, ima li mista za kadeta palube? Steta neman iskustva al rado bi ga steka.

Primaju samo kadete koji imaju iskustva 6 miseci na chemical oil tankerima i takav im je matrix i protiv toga se nemoze. Primaju takve profile ljudi za poziciju junior officer. Striktni su

Primaju samo kadete koji imaju iskustva 6 miseci na chemical oil tankerima i takav im je matrix i protiv toga se nemoze. Primaju takve profile ljudi za poziciju junior officer. Striktni su

Sta je ovo doslo,
i za kadete iskustvo trazu

Sta je ovo doslo,
i za kadete iskustvo trazu

Krivo sam se izrazia, ne uzimaju kadete nego junior officer pozicija koji ima klasu i dok je odradia kadeturu da je u toj kadeturi bar 6 miseci bilo na oil tanker.
Jedino se to nekako izborilo da ljude koji zavrse kadeturu i nemaju iskustva kao 3rd ode ce moci upast nakon polozene klase.
I sami znamo koliko je tesko upast nakon klase za oficira prvi put pa to se ode omogucilo

Krivo sam se izrazia, ne uzimaju kadete nego junior officer pozicija koji ima klasu i dok je odradia kadeturu da je u toj kadeturi bar 6 miseci bilo na oil tanker.
Jedino se to nekako izborilo da ljude koji zavrse kadeturu i nemaju iskustva kao 3rd ode ce moci upast nakon polozene klase.
I sami znamo koliko je tesko upast nakon klase za oficira prvi put pa to se ode omogucilo

A imaju li problemcica uzevsi u obzir 6m ugovor za juniore? Imaju li u planu to dovest u neke ljudske okvire, prosjek na marketu?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pitao sam ali za sad je odgovor ne.
Do kad ce tako bit stvarno neznam

Back