Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
jel ovaj celano odgovori na mail i ako ne treba deck cadete,ili samo odgovara na one s kojima će bit intervju?

meni je odgovorio na mail i odma mi je napiso kad je interview!
ceko sam oko 20-ak dana da odgovori!!!
idem na infinity kao ADO
koliko sad 2nd deck officer ima platu????

meni je odgovorio na mail i odma mi je napiso kad je interview!
ceko sam oko 20-ak dana da odgovori!!!
idem na infinity kao ADO
koliko sad 2nd deck officer ima platu????

viruj mi neces ode brzo na seknd plejs,pogotovo na infinitiju.....za terca ti tribaju dva aprentis ugovora i jo?? sigurno 2 ko aprentis s licencom-također 6 miseci ugovor i 2 keke dolara plaća

viruj mi neces ode brzo na seknd plejs,pogotovo na infinitiju.....za terca ti tribaju dva aprentis ugovora i jo?? sigurno 2 ko aprentis s licencom-također 6 miseci ugovor i 2 keke dolara plaća

da jasno mi je da je avancamenat tezak, nego me zanima ona plata od 4500$ za 2nd off.
inace imam licencu tako da ce bit ovih 2000$ sljedecih 6 mj.:hihi :hihi :hihi

Da li itko zna kako je na Royalu sad?? imaju li i oni isti sistem ko Celebrity??
Posto nema terca palube...dobio sam poziv od njih i trebao bi pocetkom iduceg mjeseca ici njima, ali nisu mi jos poslali nista konkretno...pozicija placa...
Sad sam terco na msc-u pa me zanima...ne ide mi se bas sa 4000 eura na ado-a ako je ko na Celebrity-u???
Sto vi mislite??
Pozdrav

nekoliko pitanja za kolege sa celebrityja:

1.kako otprilike izgleda dress code (koliko ima uniformi,dobivaju li se cipele na brodu)

2. kako izgleda radno vrijeme C/O deck maintenance,koja su mu sve zadu?ženja,koliko ima podređenih,u kojoj je gvardiji,s kime je sve u gvardiji

3. kakvi su odnosi sa osobljem hotela-zivka li se most za svaku 3.14zdariju

4. koje je zadu?ženje po muster listi tog C/O deck maintenance

unaprijed zahvaljujem

Da li itko zna kako je na Royalu sad?? imaju li i oni isti sistem ko Celebrity??
Posto nema terca palube...dobio sam poziv od njih i trebao bi pocetkom iduceg mjeseca ici njima, ali nisu mi jos poslali nista konkretno...pozicija placa...
Sad sam terco na msc-u pa me zanima...ne ide mi se bas sa 4000 eura na ado-a ako je ko na Celebrity-u???
Sto vi mislite??
Pozdrav

evo potvrdeno, 08.12. ukrcaj u Colonu, Panama.
Brod Jewel of the Seas
Ipak idem za sekonda, juhuuuuuu

Pozdrav svima

evo potvrdeno, 08.12. ukrcaj u Colonu, Panama.
Brod Jewel of the Seas
Ipak idem za sekonda, juhuuuuuu

Pozdrav svima

Svaka cast...ipak za sekonda....nadam se da si zadovoljan primanjem ?? koliko je sada...
...jos jednom cestitam :uzdravlje

Hvala, ne znam za primanja, nismo o tome jos nista pricali, nije ni bitno, lose nije sigurno.Znam da je prije dvi godine bilo oko 6000 dolara, kazu da je isla placa gore, ne znam, vidit cemo kad dodem na brod, ugovor 14 weeks.
Permanent pay...ugl. za trenutnu situaciju vise nego dobro
Javim sve kad saznam

Hvala, ne znam za primanja, nismo o tome jos nista pricali, nije ni bitno, lose nije sigurno.Znam da je prije dvi godine bilo oko 6000 dolara, kazu da je isla placa gore, ne znam, vidit cemo kad dodem na brod, ugovor 14 weeks.
Permanent pay...ugl. za trenutnu situaciju vise nego dobro
Javim sve kad saznam

Placa za seconda palube ti je cini mi se 5800usd tj 2900 permanent.:confused:

za asistenta stroja

za asistenta stroja

dobija sam mail od celana za rojala,i sad me zanima kakva su pitanja na razgovoru,sto pita,reka je da cemo razgovarati preko skypa!pa bi vas molija bi mi netko odgovori!unaprijed zahvaljujem!

dobija sam mail od celana za rojala,i sad me zanima kakva su pitanja na razgovoru,sto pita,reka je da cemo razgovarati preko skypa!pa bi vas molija bi mi netko odgovori!unaprijed zahvaljujem!
Piše ti sve par stranica unazad na forumu,kad si mu posla mail,odnosno jesi dugo čeka odgovor.Ja sam posla ima misec dana i ništa,pari mi se da treba i sriće

Last edited:
ceka sam jedan dan da mi odgovori,stvarno sam se iznenadija!

jos me nesto zanima,ja sam odradija 6 miseci na tankerskoj,i sad dali ja tribam cilu asistenturu odraditi na rojalu tj.godinu dana il nemoram i posli polozom porucnicki i dem za trecega?dali neko zna kako to funkcionira?

Last edited:
ceka sam jedan dan da mi odgovori,stvarno sam se iznenadija!

jos me nesto zanima,ja sam odradija 6 miseci na tankerskoj,i sad dali ja tribam cilu asistenturu odraditi na rojalu tj.godinu dana il nemoram i posli polozom porucnicki i dem za trecega?dali neko zna kako to funkcionira?

Moras odraditi samo 6 miseci i onda polagat za 3rd-a i to je to. A oni ce posli odluciti oce te uzeti za 3rd-a odma ali mislim da vecinom uzimaju ako se ne varam.

e hvala na odgovoru!jos jedno pitanje,malo sam dosadan ali me zanima,novi sam u ovom pa bolje da pitam!dali oni placaju avionsku kartu i to sve za ukrcaj?

celano

celano

intervju ti je ok i pita te vi??e o tvome ?životu,nego o poslu.
odmah ce ti reci da bi trebao nauciti i njemacki jezik ako mislis napredovati,ali do 2/ ili 2nd eng nije potreban.
ja sam napravio sa njim intervju na engleskom i to 45 minuta preko mobitela me je zvao,jer mi je pukao net,a onda za par dana sam imao intervju na njemačkom sa nekom ?ženskom iz offica.
sve je pro??lo ok,ali po??to sam ja 3rd eng na trgovačkim brodovima,on mi je ponudio da idem 2-3 ugovora po 6 mjeseci kao 4th engineer assistent za 2000$,pa da bi poslije "kad bi se otvorilo mjesto" imao 7 800$,bla,bla.
ja imam 33g,pa nemam vrimena biti tamo asistent za 2000$ 2 godine,a talijanski kadet palube na mome pro??lome brodu je imao 1700eura plaću,a filipinski mehaničar 2000$.
tko ima volje i vremena neka proba,a cellano ce uvijek naci neku poziciju za 2000$
za kadeta nebi trebao biti problem.
mislim da bi tebi bilo ok da krenes kod njih,jer je onda lakse napredovati kasnije,a i casnici im imaju prilicno dobre place.

pozdrav

jel krcaju sta elektricare pitam sad na blef jel mi se neda listat i ko je taj celano jel ima ko da da njegovu neku email adresu ili bilo kakav kontakt :o

Back