celano
celano
dobija sam mail od celana za rojala,i sad me zanima kakva su pitanja na razgovoru,sto pita,reka je da cemo razgovarati preko skypa!pa bi vas molija bi mi netko odgovori!unaprijed zahvaljujem!
intervju ti je ok i pita te vi??e o tvome ?životu,nego o poslu.
odmah ce ti reci da bi trebao nauciti i njemacki jezik ako mislis napredovati,ali do 2/ ili 2nd eng nije potreban.
ja sam napravio sa njim intervju na engleskom i to 45 minuta preko mobitela me je zvao,jer mi je pukao net,a onda za par dana sam imao intervju na njemačkom sa nekom ?ženskom iz offica.
sve je pro??lo ok,ali po??to sam ja 3rd eng na trgovačkim brodovima,on mi je ponudio da idem 2-3 ugovora po 6 mjeseci kao 4th engineer assistent za 2000$,pa da bi poslije "kad bi se otvorilo mjesto" imao 7 800$,bla,bla.
ja imam 33g,pa nemam vrimena biti tamo asistent za 2000$ 2 godine,a talijanski kadet palube na mome pro??lome brodu je imao 1700eura plaću,a filipinski mehaničar 2000$.
tko ima volje i vremena neka proba,a cellano ce uvijek naci neku poziciju za 2000$
za kadeta nebi trebao biti problem.
mislim da bi tebi bilo ok da krenes kod njih,jer je onda lakse napredovati kasnije,a i casnici im imaju prilicno dobre place.
pozdrav