Alternativni program alternativnom programu za pomorce sa SSS.
Alternativni program alternativnom programu za pomorce sa SSS.
Ljudi moji ovako dalje neide.
Ovaj program ??to nam ga je servirala "gospoda" sa fakulteta je totalno neprihvatljiv.
Kao prvo traje pre dugo; 2 puta tri mjeseca i sa time da se ne uracunava u kvotu od 183 dana koje pomorac mora skupiti da bi bio osloboden poreza.
Jo?? kad se uzme u obzir da moramo i radit na brodu negdje izmedu toga pa jo?? i polagati kapetanski na kapetaniji, realno gledajuci potrebno je dvije godine da se dode do breveta.
Kao drugo ko??ta previ??e. Ma i vi??e od previ??e. Po??to nemam licencu i nisan ni cif ni barba nego sekondo i sa mojom placom mi je potrebno godinu dana da u??tedim (ne da zaradim ,ali moram u meduvremenu i ?živit ,a iman familiju ?ženu dite ) 65000 ??esdesetpetisuca kuna koliko ko??ta upisnina. Stvarno je bezobrazno previ??e.
Kao trece taj njihov program i razlozi za??to mora biti takav je totalna glupost. Mislin i dalje imamo matematiku i slicne gluposti.
Oni su jednostavno iskoristili na??e zahtjeve zamazali nam oci i na kraju nam opet ponudili isto za skupu cijenu.
Ja cu bojkotirat ovo ??ta nam nude jer to nije ni??ta drugo nego prevara.
Ljudi moji ovako dalje neide DRUGI DIO.
Opet su nas prevarili i vijeme je da uzmemo stvari u svoje ruke i konacno se zauvijek rije??imo ovih pijavica i vampira.
Ja dajem otkaz ovoj dr?žavi. ? ta ce mi dr?žava koja konstantno radi protiv mene. Otac mije bija u ratu i mo?žete mislit kako mu je to pomoglo u ićemu, odbacili ga nakraju kao staru kantu i dali mu knji?žicu na kojoj pi??e da ima ptsp ili u prijevodu da je lud. Nisan vi??e hrvat na sljedecem popisu stanovni??tva cu se deklarirati kao Neprilagodeni ( vjerovali ili ne i to se mo?že ) ili mo?žda kao Jedaj Knight. Ha ha ha. Ja svemirac.
Odoh ja u Poljsku na ??kolovanje ( Poljska u mom srcu ima neka pisma od Azre, nija bija blesav Jony vidija je on na ??ta ce ispast ova dr?žava pa je davno pobiga ).
ili u Niskozemsku jebeme se bilo di samo ne u hrvatsku. Zemlju koja mrzi svoje stanovnike.
Iz ovog mojeg teksta bi netko mogao zaključiti da sam ogorčen. E pa brate i jesam ogorčen i bjesan. Zar mislite da mi je na brodu lipo i da ču sa gu??tom odratit jednu godinu da bi nekom profesoru moga platit za novi auto ili za novo krilo kuće za koje je več počeja radit planove čin se počelo pričat o ovom tečaju.

Pa zar će stvarno sve stati na ovome:
( Oni nama: okreni se i sagni se. mi se nato naguzimo i oni nam ga nabiju. )
Iako se već odavno planiran učlanit u udrugu nisam to napravija jerbo mi se nije dalo, jer san prokleta linčina. Ali konačno je vrijeme da se udru?žimo u večem broju i odupremo ovoj bagri. Pi??ljiva cijena od sto dolara ili koliko je več nije nikome prepreka vjerujem ,a onome kojeme je to puno poručujem ubij se iz pi??tolja. Ja se upisujem čin dođem s broda ( Mo?žda ču nakon toga i osobno se upoznat sa nekim tu starim mudonjama iz udruge koi tu haraju forumom.Ha ha ha ha. Mada mislin da će oni biti razočarani ako očekuju da će upoznati luđaka. )
I vi iz udruge nebi se smili sad pomirit sa situacijom. Sad ih ponovo triba pritisnit. Triba obavijestit ministarstvo da su nas privarili. Triba ih dat u novine. Triba ponovo napravit prosvjed. Pa jeli moguče da u svoj ovoj neima??tini u kojoj se i svijet i croatia nalaze neko mo?že tako besramno opičit cijenu od 65 tisuča kuna. 65 tisuča in po spisku svima.
Prosljedite ovu poruku svima koje znate BOJKOJTIRAJMO ovaj tečaj bojkojtirajmo fakultete nedajmo in za pravo ni??ta. Zalipite obavijesti na vratima kapetanija fakulteta pričajte o ovome na kavama u hodnicim svugdi i bilo di na internetu na drugim forumima po brodovima SVUGDI!

A svima onoima koji se nesla?žu sa ovim i pak odluče pristat na njihove uvijete mogu reči samo jedno: Jebite se. I ponesite vazelin na predavanja tribat će vam. Nisam neki nepristojan lik ( ne stvarno , obično sam veoma miran i pristojan ) ,ali ovu grubost vam govorim u nadi daćete se otrijeznit i prestat biti mali ??trumfofi kao ??to sam i ja nekad bio i stavit masku osvete i pokazat ovim vampirima da nas vi??e nemogu zajebavat.
Vendettino pismo.
Na tim sastancima sa ministarstvom o kojima se priča i pi??e dolaze neki ljudi sa fakulteta i dogovaraju se o tome. Postoje osobe sa imenom i prezimenom koje određuju tuđe sudbine igraju se sa njima kako im prne. Zar će on određivat dali ja mogu svome ditetu danas kupit tri ili samo jednu bočicu jogurta. Netko od vas zna. I zato ih imenujte ovdje da vidimo imenom i prezimenom koji su to koji nam uzimaju od usta.
Neka ples odpočne!!!
"A revolution without dancing, is a revolution not worth having."
"Remember, remember the 5th of November. The gunpowder, treason, and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."