cruise line
New member
Over and Out
, neznam sto bi ti reka Ma nista nula bodova triba mi samo jedan alkar i pome od po kila(ona zelenija tvrdja za salatu) i udri u potiljak.Pada ko minirani srbocetnicki bunker.
U mene bunker uvik rade prvi i kapi radi kompliciranih integralnih formula. I uvik nakon kalkulacije punimo do cepa.Triba znat temperaturu goriva,specificnu gustocu,temperaturu atmosfere i mora i sve to uzest u kalkulaciju,a za to izracunat najlakse je integralnim racunom sa 2 promjenljive varijable.

Ne, naprotiv, ne plasim ja nikoga, ali se pitam, sto su Cruise Line, Marenos, Crta Zara, Ja a i ostali, cekali do sada, sto nisu isli poloziti taj bravet vani?,kad vec spominju tu mogucnost, sto cekaju?
Ovako mi izgleda da mlate praznu slamu, i dapace, cini mi se da su oni ti koji plase i obmanjuju svekoliko pucanstvo
Dalje, misljenja sam, stovise, uvjeren sam 100%, da ce se vise njih prijaviti i polagati ispite po ovom nasem (po nekima, Krnjavom i nikakvom) sistemu, nego po onom od Cruise Linea, expresnom u Poljskoj, Hong Kongu ili negdje drugdje, jer da nije tako, Ima bi Cruise Line a i ostali odavno bravet za najvisa zvanja
P.S. A Frenki, esi vidija ali san pametan?![]()
![]()
![]()
Jednu stvar da pojasnim a to je da kod nas NEMOZE biti tecaj 2-3 miseca koa i u recimo zemljama koje ti nabrajas bas zbog razloga sta nasa srednja skola ne pokriva kao srednja tih drugih drzava pa da to ne moraju polagati posli. Dakle moramo prije svega razumiti da mi radimo jednu vrstu REFORME SKOLSTVA koja ce taknuti i srednje skole a na taj nacin od 2-3 miseca mozemo onda razgovarati jer ce srednje skole popuniti tu prazninu koja je do sad bila .
ako je glup,onda je s velikin breveton i opasniji. zar nije? bez zajebancije govorin, ljude jos jebu s fiatima, manovima kz i sulzerima rd koje nigdi ne mos nac. pa zar ti doktori isto ne bi mogli malo sist i vidit sta je to rtflex i bw me model? ovako ces ka ucit za ortopeda, a najvaznije ce bit znat adresu baba matuse u konjsko sta namista kosti i slat pacijente tamo. a sta je, je - bolje ucit pizdarije 6 miseci nego dvi godine.
@ NJufer
pozdrav prije svega.
Mislim da se radi greska o tome za koga je ovo program? Isto sam pitanje uputio Babicu i svima na sastanku. Ovo je program za one koji imaju EOOW bravet a kad to polloze onda automatikom nakon navigacije dobivaju bravet za kapa ( pisem za strojare kao primjer ); Ako si ti 10 godina prvi ti polazes isti program samo sta ti nakon tog programa dobivas bravet za kapa.
Ime programa je krivo formulirano to ti govorim jer samna sastanku MMPIa kao sta sam rekao gore ja to isto pisao. Ovo nije niti ima veze s omalovazavanjem ikoga ovo je napredak za sve koji su vec desetljecima ostali na poziciji ( kojoj vec )
@ Manjinorgo
Ja sam isto tako upitao kad smo pricali o svakom predmetu sta ce se tu raditi i sta ce se tu uciti. Spomenia sam tj citao sam u rukama nase prijedloge od UPH koje je i cruise line sastavljao i oni su rekli da se to sve prolazi u programu. Dakle nece se uciti recimo iz struje sta je napon nego brate recimo o azipotima ukratko ili kako radi automatika i slicno.
NA NCL-u sam trenutno prvi makine a kad sam bia drugi isto sam mogu reci vise bio covik koji rukovodi poslomnego da sam sam zavidavao vide. To je istina pa ti gledaj kako oces. Sad kao prvi vise radim fizicki nego kao sekondo pa ti sad reci jesam li sad menagment. Ako sam nekad to i napisao nisam mislio nista se uzdizati nego reci da ej laksi zivot sekonda na cruiseru nego na teretnom i to po mom skromnom sudu jako jako puno je razlicit
zivia ti meni