cruise line
New member
Koliku placu ima Automation Engineer na Carnivalu ???
Nema takve pozicije na Carnivalu.
Koliku placu ima Automation Engineer na Carnivalu ???
CARNIVAL TRAZI SEKONDA MAKINJE, poslao mi je mariano celano mail, pa ako koga zanima CV saljite na mcelano@rccl.com
Nema takve pozicije na Carnivalu.
A kad nema automation engineera, koliko ima 1st Electrician ( onaj u makini )
Hvala unaprid !!!
7000 eura ako si vise na firmi ima par stotina eura gori,uskoro dolazi povisica tocnije od 01.12 par stotina eura.
Moje reference, cisto da znas ko ti sto savjetuje: 45 godina, kapetan duge plovidbe (po starome), 15 godina na cargu, 9 godina na Carnivalu. No, ponavljam onu sa pocetka price: nismo svi isti, pa ti momak vidi.
Koliko Vam Kapetane znaci tamo na brodu sta ste "master mariner", je li Vas pustaju kad im kazete bravet da nosite 4 strike na rukavu ili ne? Ma cisto me tako zanima, e i niste napisali pored sve te navigacije sta ste Vi na brodu? Nemojte mi sad rec da to Vas ne zanima i da niste ambiciozni i da ste zadovoljni sa pozicijom 4th Officer-a? Bemu 45 Vam je u guzuci i triba pocet mislit i na stare dane ili mislite odapet (ne daj Boze) tamo na brodu ka vjeciti OOW?
@reful - tija san rec da bi ja vec kad nisam doma tuka macom ako triba cili dan i doni doma 10000 eura, nego seta uniformu i donija doma 7000 eura. Kuzis sta ocu rec? Zivot je doma i vazno je koliko doma doneses, a ne kako se se provea na brodu. Bar ja to tako vidim. Skuzaj ako si se nasa uvridejn. I da ima puno lipsih poslova od Zapovjednika na Cruiseru. Vidis kako me je @Vladimir razumija....