Cable Enterprise

Juznjak

2nd.eng.
Ima li netko da je na ovome brodu ili da je bio na njemu?
Krca V-ship to samo znan i mozda imam priliku ici tamo pa bi volio znati kako stvari stoje? :)
Zivili baren 150 god. 😃

Taj cable enterprise je bio u Viktor Lencu pa je otiÅ¡ao negdje za North Sea. Trazili su 3 eng pred jedno mjesec dana ali se odmah popunilo. Vlasnik je neka firma koja se inače ne bavi s brodovima nego bave se telekomunikacijskim kablovima i slično. Na brodu ima par naÅ¡ih, par poljaka a vecinu engleza. brod je na UK zastavi.

Ima jedan nas clan foruma koji je isa tamo za 3rd eng. Koliko san cuja trenutno su u norveskoj na opremanju pa bi onda tribali put amerike.

moja malenkost je na tom ka brodu...ustvari je dp2 barza...vlasnik je prysmian grupa...posal sam dobia nakon oglasa od kolege tiesa postanog na najboljem forumu...ako mogu pomoci pitajte ovdi...

moja malenkost je na tom ka brodu...ustvari je dp2 barza...vlasnik je prysmian grupa...posal sam dobia nakon oglasa od kolege tiesa postanog na najboljem forumu...ako mogu pomoci pitajte ovdi...

Bok nikola
Reci mi molim te kad ti pada smjena da se more aplicirat i dal ti je sanja zaduzena za smjenu?

Bok nikola
Reci mi molim te kad ti pada smjena da se more aplicirat i dal ti je sanja zaduzena za smjenu?

Smjena mi je za par dana, mjenja me momak iz latvije koji je tu godinu dana....sve pozicije u makinji su popunjene kako ja znam...
do kraja projekta u 9 misecu bi trebali biti isti timovi, a poslje ko zna sta ce biti

Back