Bulkovi

Dusko

New member
Traze ljude, seniore, agencija iz Bara, korektni, grcka firma.

Chief Engineer for
BC (built 2007)
Engine Type: Man B&W
Salary: 11.050 US $ per month on board
Contract period: 3 months (+/- 1 in Owner`s option)

Second Engineer for
BC (built 2007)
Salary: 8.450 US $ per month on board

Chief Officer for
BC (built 2007)
GRT : 22.000 do 82.000

Chief Engineer for
Cruide Oil Tanker (built 2004)
Salary: 10.000 Eur per month on board
Re-employmnet bonus: 4.000 Eur
Contract period: 7 minimum 9 maximum months

Master for
GRT : 40690

Za sve informacije nazovite 030/341-598 , 069/662-539 ili 069/930-920, ili pošaljite svoju aplikaciju na rds-ship@t-com.me

Traze ljude, seniore, agencija iz Bara, korektni, grcka firma.

Chief Engineer for
BC (built 2007)
Salary: 11.050 US $ per month on board

Second Engineer for
BC (built 2007)

Chief Officer for
BC (built 2007)
GRT : 22.000 do 82.000

Chief Engineer for

Master for
GRT : 40690

Za sve informacije nazovite 030/341-598 , 069/662-539 ili 069/930-920, ili pošaljite svoju aplikaciju na rds-ship@t-com.me

Kakav paradox da je na crude oil tankeru ugovor najmanje 7 miseci, a na bulku samo 3 miseca. Nisam jos cuja za tako visoke place na bulku, barem od ljudi sta pisu na furumu.

Kakav paradox da je na crude oil tankeru ugovor najmanje 7 miseci, a na bulku samo 3 miseca. Nisam jos cuja za tako visoke place na bulku, barem od ljudi sta pisu na furumu.

Istina, ja obavio interviju u Pireju, proveo dan dobio 50 eura od njih, sad cekam da vidim jesam li primljen. A ne kosta nsta osim nekoliko impulsa da zovnete i uvjerite se. Informaciju koju sam dobio od agenta da je poslao oko 50 ljudi na razgovor a da je primljeno 12 od avgusta prosle godine. A u zgradi od kompanije sam vidio da imaju i tankere, ako se ne varam DELTA Tankers. Eto toliko pa ako bude kakvih interesantnih novosti javljam. Pozdrav svima i ko je na moru mirno more.

Delta je solidna, relativno nova tankerska firma. Uglavnom novi brodovi, al ugovori isto "filipinski" 6-7mjeseci, doma po dogovoru. Imo sam na proslom brodu mazaca koji je doso sa Delte..

Delta je solidna, relativno nova tankerska firma. Uglavnom novi brodovi, al ugovori isto "filipinski" 6-7mjeseci, doma po dogovoru. Imo sam na proslom brodu mazaca koji je doso sa Delte..

Ne mogu virovat da se u danasnje vrime jos uvik za Filipinske oficire prakticiraju ugovori od 7-9 miseci kako ste naveli u gornjem postu. Na mojoj firmi, a radi se o LNG i LPG floti Filipinska posada ima 6 miseci ugovor, a oficiri 4 miseca.

Na mojoj bivsoj firmi (gregi), svi casnici imaju min. 6 mjeseci ugovor, a filipi 9. Ja nisam nikad bio krace od 8, Master sa kojim sam se iskrcao je bio godinu dana, a ovaj koji ga mjenja je prosli brod bio godinu i pol. Offtopic ali dugi ugovori nisu nazalost nikakva iznimka u danasnje vrijeme ...

Ne mogu virovat da se u danasnje vrime jos uvik za Filipinske oficire prakticiraju ugovori od 7-9 miseci kako ste naveli u gornjem postu. Na mojoj firmi, a radi se o LNG i LPG floti Filipinska posada ima 6 miseci ugovor, a oficiri 4 miseca.

Pod "filipinski ugovori" mislio sam duzinu ugovora za casnike koji su uglavnom gregi, ukrajici, bugari, rumunji, crnogorci. Posada guli oko 10 mjeseci.

Govorim o Delti..

Pod "filipinski ugovori" mislio sam duzinu ugovora za casnike koji su uglavnom gregi, ukrajici, bugari, rumunji, crnogorci. Posada guli oko 10 mjeseci.

Govorim o Delti..

Mislija sam da takvi dugi ugovori vise uopce ne postoje osim na nekim livim firmama di nema Hrvata. Ima bit da se ja krecem u krugu ljudi koji nemaju ugovor dulji od 4 miseca...Zalosno je to sta su u danasnje vrime tako dugi ugovori, iako to vjerovatno nije praksa na boljim firmama. Moji kolege Ukrajinci seniori imaju 2-3 miseca ugovor(dogovorimo se ukoliko se rotiramo na istom brodu, tako da podilimo lito, te da smo svaki drugi Bozic doma), a juniori Ukrajinci i Filipinci 4 miseca ugovor.

Na MSC indonezani 9mj. ,a samoanci 1 god ... do 2013 sam bio tamo i tako je bilo ... a ovdje kod grega sri lanka crew po 9mj. ... mi "bijeli" 7+-1 mj...

Chief officer za panamax bulk. Ukrcaj sredina svibnja. Ovo je ofer za javit se danas ili najkasnike sutra. Zainteresiran na PM.

Back