Jeli radiÅ¡ sad u NjemaÄkoj po ovim poljima Å¡ta se instaliraju ili si di drugo?Dosta je nas doÅ¡lo i dolazi na CTVje Å¡ta rade gore zbog njemaÄke odredbe da tribaju bit master od 3000t ili na viÅ¡e. Ove godine je posal bia malo pa za razliku od proÅ¡le bar nama. Pare su ok bar u ovom dijelu di san ja ali Å¡to se tiÄe dnevnicaa znan kad bi pita recimo bilo koga od radnika Å¡ta bi vozili uvik je bilo u prosjeku 400 funta dnevno door to door ugovori 2 weeks on off. Dosta engleza joÅ¡ uvik prisutno u tome. Taj biznis je u zamahu ali recimo kad je bankrotira Sevignon onda je dosta toga palo bilo. To je stvar koja ide tako da si napravia pravi potez.
Ko sta kolega kaze, dolazi novo doba. Do 2030e ce se izgradit masu novih polja vjetrenjaci. Bit ce posla na bacanje. Ja odjebao brodove i prebacio se na vjetrenjace. Prvo 6mj na kopnu skupit iskustva pa na offshore. Te dnevnice sta se spominju za zlatno doba offshore-a su sada na vjetrenjacama. Samo sta mi ekipaovdje ne vjeruje jer oni rade najvise sa installation technicianima koji samo zavidavaju te vjetrenjace. Za prave poslove kao commissioning, high voltage i sl. ide dnevnica i do 1000eura. Zivi bili pa vidili. Javim se sa prve crte kroz koji mjesec kad se ubacim.
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk