Bourbon Offshore MMI-UAE

g.rapic

Ch.Mate
Postovani,
Dali se je neko ukrca preko Bourbon Offshore MMI United Arab Emirates...Zanima me jer san u kontaktu sa Cherry Ann Kabigting HR officer.....Cuja sam se sa njom i obecala mi je ukrcaj u svojstvu 2nd Mate....Inace navigan ka Prvi palube na tankerima zadnjih 9 godina....nakon svega sta san procita pribacia bih se off shore posal....Zanimaju me kako je preko njih jer mi je rekla da su im svi brodi DP 2 a da cu pocet u svojstvu Sekonda sa tim Basic Dp.....Bilo kakva informacija,sugestija bi mi bila dobrodosla...pogotvo od vas iskusnih na offshore....DP bi pocea priko barake cjena 10900 kuna 24 -tog Veljace...Eto toliko nadam se dobrim i kvalitetnim informacijama...

Kako si dosao do nje?
Ako imas kakav mail da ga dobijemo i mi!

Inace, svaka cast i nek ti je sretno.

Kako si dosao do nje?
Ako imas kakav mail da ga dobijemo i mi!

Inace, svaka cast i nek ti je sretno.

kako san javia ostalim kolegama cim dobijen pozitivan odgovor javim vam sve sta je bilo i kako tamo...momentalno cekam interview....

Evo kako to izgleda...na prvo samo sta nisan partia polagat Dp basic....onda malo sla zenskoj mail u vezi svega da ne bacin 10900 kunica i na kraju ovako odgovori....tako da ubije svu nadu za nas bez iskustva...nista nada umire posljednja..

I just spoke with my Operations Manager and our Referent Captain about your CV.
Ref captain said we can only put you on Bourbon Sirius to start with but B. Sirius is working in Saudi, hence for you to be able to get the provisional approval from Aramco, you need to have 2 years exp on AHTS, which you do not possess either.

This means we cant offer you any job at the moment.

To ti je normalno.U slicnoj situaciji san se nasa vec par puta samo sta san je polozija DP Basic...Sritno

Sve mi se cini da je za onog ko oce u offshore Brodospas najbolje rjesenje, pod uvjetoom da nemate kredita jer novci su u rangu malo sposobnijeg svercera cigara sa pazara..a za ovaj dp u barake neznam jeli uopce prihvacaju druge firme, odnosno jeli opito app

Sve mi se cini da je za onog ko oce u offshore Brodospas najbolje rjesenje, pod uvjetoom da nemate kredita jer novci su u rangu malo sposobnijeg svercera cigara sa pazara..a za ovaj dp u barake neznam jeli uopce prihvacaju druge firme, odnosno jeli opito app

Dp basic,ne treba bit opito approved,nego treba bit app od Nautical Instituta...i apave/baraka je app!

jeli u Dvd kastel sucurac onaj fajerfajting opito approved?
hvala

tko ste vi?poznam sam švarcija terminatora ,vas ne!iz kojeg ste filma?
tu sam ja od 2007g nisam poso nigdi
zivio mi
Neznamo se samo ode s foruma..nisan ja taj na koga mislis..najvjerojatnije..nista samo te nisan odavno vidija ode..nekog od stare garde..Zivija mi

Pitanje

Pitanje

Pozdrav ekipi,

Da li ko zna kakvi su uvjeti na BOURBON MMI-UAE za sekonda na AHTS/PSV.
naravno..znam da ovisi o iskustvu i kako se pogodis,al ako ko zna uvjete,da li smjena na vrime,jel ima razlike velike nego na office u EU.
konkretno....zanima za Angolu(znam problem sa vizama).

Pozdrav......unaprid hvala

Bice posla samo da se neki poslovi zakljuce kolega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slazem se sa ovim povise sto je napisao Dalmos jer ipak treba neko vrijeme da agencija pohvata sve konce u ruke i a sklope par dobrih ugovora,zato treba biti strpljne spasen,a bilo bi dobro i malo sporkati matrikulu na malo losijim firmama i brodovima,Ne pisem ovo bez veze vec iz osobnog iskustva i eto me sada na seismicu,a mom novom poslu je najvise pomogao pomorac.net.
Zato salji te mailove ima i firmi koje krcaju bez iskustva je da su lose place i uvijeti ajme meni ali se isplati za poslije.
:uzdravlje

Back