Bibby offshore

nautica

3.casnik palube
jel ima nasih tamo, kakve su place, situacija za upast ako znate ?
ovo sam nasa na webcrewingu
2nd Engineer for PSV DP2

2nd Engineer with North Sea sector experience and DP background.
Permanent contract.
Tours: 28 days on / 28 days off
Area of operation: North Sea
Nationality: British/EU
M/E: Diesel-electric

Salary: GBP £41,000 (USD 65,600) p.a.

This content has been copied from: 2nd Engineer for PSV DP2 - Web Crewing
You are free to copy this content as long as you keep original link !
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives

ETO for PSV DP2
Bibby Ship Management – Posted by Bibby Ship Management – North Sea, GB

Job Description
ETO for PSV DP2

ETO with North Sea sector experience and DP background.
Permanent contract.
Vessel spec: DP2 , diesel-electric

This content has been copied from: ETO for PSV DP2 - Web Crewing

Last edited:
jel ima nasih tamo, kakve su place, situacija za upast ako znate ?
ovo sam nasa na webcrewingu
2nd Engineer for PSV DP2

2nd Engineer with North Sea sector experience and DP background.
Permanent contract.
M/E: Diesel-electric

This content has been copied from: 2nd Engineer for PSV DP2 - Web Crewing

ETO for PSV DP2
Bibby Ship Management – Posted by Bibby Ship Management – North Sea, GB

Job Description
ETO for PSV DP2

ETO with North Sea sector experience and DP background.
Permanent contract.
Vessel spec: DP2 , diesel-electric

This content has been copied from: ETO for PSV DP2 - Web Crewing

Onda je li neko nesto zna o Bibby offshore?

Ka koliko znam od drugih pomoraca koji su tamo aplicirali da je tu upast ravno kao da upadnes na drill ship. Nikad nisam osobno upoznao Hrvata da radi na bibby offshore-u. Volia bi ako netko ima da nam se javi i rece kako je?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja znam jednog hrvata sta radi tamo
3eng ima 180 eur na dan i nezna kad ce na brod a kad doma...da je dosta divlja firma kaze.. tako da je bolje pokusat na drill ship upast

ja znam jednog hrvata sta radi tamo
3eng ima 180 eur na dan i nezna kad ce na brod a kad doma...da je dosta divlja firma kaze.. tako da je bolje pokusat na drill ship upast

Predpostavljam da je to 180€ samo na brodu sta je opet za 3rd eng dobra placa. A sta se tice drill shipa pa normalno da je bolje upast na drill ship jer je to ko da usporedujes real madrid i recimo wolsburg. :)

U nasoj bransi je drill ship najplacenijo zato sam i stavio tu usporedbu tipa da je tesko doci tu nemisleci prvenstveno na placu.
Pozz

Sta znan imaju ludilo DSV-ove i stalno uzimaju druge brodove u sub-charter.

Bija san i u kontaktu s njima. Raspitiva san se za njihove DSV, medutin ona mi je ponudila za C/O na neke nove PSV-ove. Placa za C/O je bila oko 44.000 GBP/per year

Evo sta mi je na kraju odgovorila:

"We do have a pool of x3 DSV Ships Bibby Sapphire, Topaz and Polaris, however at present we do not require 2/O DPO.
Given we will be crew managing a Pool of x6 ships for the BP contract (x4 RSVs and x2 PSVs) in conjunction with our other crew managed DSVs there will more than likely be opportunity in the future."

Evo adrese ako ko bude ima srice.

jkramer@we.bibbyshipmanagement.com

mbentley@we.bibbyshipmanagement.com

da jos traze
Chief officera za dsv
If you meet the criteria and are interested in working with a dynamic market leading organisation, email your CV and sea service record to our Agents and Crew Managers, Bibby Ship Management (Western Europe) Limited, at recruitment@we.bibbyshipmanagement.com, quoting reference number MB/06-14.
bice im uvijeti i nisu primamljivi kad im toliko treba da nadju chiefa
te
electro-tehnical officera za dsv
If you meet the criteria and are interested in working with a dynamic market leading organisation, email your CV and sea service record to our Agents and Crew Managers, Bibby Ship Management (Western Europe) Limited, at recruitment@we.bibbyshipmanagement.com, quoting reference number MB/06-14.
te jednog makinjista za accomodation unit
If you meet the criteria and are interested in working with a growing maritime organisation, please email you CV to our agents and crew managers, Bibby Ship Management (Western Europe) Limited, recruitment@we.bibbyshipmanagement.
Seagoing | Job Vacancies | Bibby Ship Management

Predpostavljam da je to 180€ samo na brodu sta je opet za 3rd eng dobra placa. A sta se tice drill shipa pa normalno da je bolje upast na drill ship jer je to ko da usporedujes real madrid i recimo wolsburg. :)

U nasoj bransi je drill ship najplacenijo zato sam i stavio tu usporedbu tipa da je tesko doci tu nemisleci prvenstveno na placu.
Pozz

Kriva ti je usporedba, Real Madrid je u dugovima cca 400 milki ojra, a Wolfsburg je po pitanju solventnosti i plaća uz bok Bayernu, jebe ga jedino Å¡to nije razvikan kao ovi kraljevski kloÅ¡ari pa neće "velike igračine" da dolaze u njih igrat.:hihi

CO/SDPO to join our DP2 OCV.

Irina Tishakova
Administrator; Bibby Ship Management
She is DWT 40 000 and presently engaged in Heavy-lift project in Persian Gulf.
This is a permanent position.
Rotation is 42 days on/42days off
Wage rate – negotiable (please advise)
Joining – mid July.
Kindly send you application forms to crew@ee.bibbyshipmanagement.com

CO/SDPO to join our DP2 DSV

Irene Otto
Business Development Manager at Bibby Ship Management Ltd
Site - Aberdeen
Permanent position.
Rotation is 28 days on/28days off
Wage rate – negotiable (please advise)
Joining – mid July.

Da li ima ko od nasih na ovoj firmi ???

Da li ima ko od nasih na ovoj firmi ???

Dobar Dan, svitu !

Zanima me jel ima jos ko da je upa na ovu firmu ?

Evo ja san isa za sekonda DPO priko UK agencije IV Offshore di san potpisa ugovor za 3 ukrcaja priko agencije te ako bude sve u redu stoji mi stavka za dobivanje permanent ugovora od strane Bibbya.
Sad san na recimo njihovom relativno novom DSVu " BIBBY TOPAZ ". Ovdi ima dosta Norvezina, Poljaka, Filipa. Ovo je inace brod vlasnistva norveske firme " VOLSTAD ", dok man manangament ima BIBBY SHIPMANAGAMENT, sto znaci da su Norvezini priko VOLSTADa. Brod ne izgleda lose, 2007 gradnje, DP 2 iako ima i 3 konzolu, ali eto na papiru je DP 2.

Ako vas svitu sta zanima o ovom brodu slobodno pitajte !

Pozdrav sa Northa !!!

Dok sam bio na Offshore Support brodovima Bibby je nudio dobre place za DSV.
Bili su u tu negdje oni i Technip i Adams offshore sto se tice placa dok su Acergy i Subsea 7 placali nesto malo bolje te su imali bolje beneficije.Bilo je to vrijeme kad je GBP bila jako visoka, circa 2.4 USD za funtu.
Ne znam kakva je situacija danas sto se tice tog marketa ali bilo bi lijepo cuti novosti...

Last edited:
Koji drill brodovi pravi ugovor na AHTS dva dva nebi minja za sto drilov
Nek mi neko objasni sto je to bolje tamo???

Torres moga si se javit na VHF...ja san na Janice oil fieldu JANICE A rig haha..gledam danima kako radite tamo oko riga nesto :D

Koji drill brodovi pravi ugovor na AHTS dva dva nebi minja za sto drilov
Nek mi neko objasni sto je to bolje tamo???

Mozda je na Drill bolje sto ERO ima vecu palcu nego kapetan na 80% AHTS,pa tako kad ti seda pozamasna lova na racun i prigrmi se ugovor 28-28.Po meni za AHTS najbolji su ugovori 6week on-6week off.Nije 8 nije 4 nego izmedu.Mada je meni i ovo puno ali realno gledajuci... :D

Zna netko kakve su place za 3rd eng i jel permanent ili samo na brodu i kakvi su ugovori?

Zna netko kakve su place za 3rd eng i jel permanent ili samo na brodu i kakvi su ugovori?

Ako si u kontaktu sa njima direktno mozes ocekivati permanent ugovor i placu u GBP na njihovom DSV-u.
UK agencije nude day rate u GBP i jos tamo negdje 2008 god generalno gledajuci taj se day rate kretao od 240-320 GBP za poziciju 3rd Eng na DSV.Ako si u kontaktu sa Bibby Eastern Europe Managementom, place su lose...koliko cujem nude day rate tipa 150-300 USD per day ovisno o tipu broda.

Dobar dan ljudi,
Ima li neko tko bi mi mogao pomoci u informacijama za ukrcaj na offshore. Napravio sam 3 ugovora za 3 palube na balkovima, nemam iskustva, a zelio bi se ukrcati bilo gdje na offshore.
Hvala unaprijed.:D

Back